Çok pişmanım bana bir akıl fikir verin

Kadifecicwkci

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
77
En iyi cevaplar
1
17
8
31
Üç buçuk yaşında ve bir yaşında iki kızım var hamileyim üç haftam kaldı psikolojim sinirlerim çok bozuldu.
Daha önce yurtdışı müstakil evde eşimle mutlu mesut yaşardık sonuncu hamilelikte TC de kaynanamın evine yolladı altlı üstlü otururuz bana ne yardım eden var ne bir kapcik yemek getiren neyse konu bu kızlarım balkona çıkar balkonun korkuluğuna asilirlar sonra tezgaha çıkarlar bar masasına çıkarlar oturmazlar pata kute düşerler . Ben çok sakin eğlenceli bir anneyim.cocuklarimla oynamayı oynatmayı çok severim ama buraya geldiğimden beri hep stres sıkıntı yedi bitirdi beni .bende önce ne var ; kızım yapma düşersin uyaririm iki üç kez yine yaptı kızarım ceza veririm başka da bişey yapmam .
Benim üç buçuk yaşındaki kizimin belki kardeşleriyle ilgilendik diye ona bakamadım özgüveni çok eksik bugün sinirlerime hakim olamadım yaramazlık yaptı ona vurdum çocuk aglamadi bile o kadar içine kapanik sonra döndü anne beni niye dovdun demez mi ben napabilirim eşim olsa hamileliklerimde kendi koşar yapardı her işimi şimdi çok kötüyüm pişmanım bana bir akıl verin özgüveni için kalbim paramparça

Ilk önce 3.bucuk yasindakine ilgi göstermen gerekirken sen o buyuk diye ona mi yükleniyorsun ..gerci sana da kızamadim cunku hamilesin yardima ihtiyacin varken senin 3 tane kucak cocugun var bari kardesler arasinda yas farkina dikkat etseydin.. madem cok cocuk seviyosunuz aralarinda yaş farki olsun be kardeşimmm ..neyse kizamadim dedim ama yinede tutamamdim kendimi..sana üzuldum ondan.. olan olmuş artik git kaynananlara
Açik acik söle bana biraz yardim edin diye kendi ailen uzak mi onlarin yanina git bari

Son düzenleme:
Eşiniz sizi niye başından gönderdi annesi çok mu yardım edecekmiş. Keşke gelmeseydiniz ne diyim sadece büyük olan çocuğunuza bu kadar yüklenmeyin yazık daha küçücük. Bundan sonra konuşun vakit geçirin başka ne yapabilirsiniz bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun

Pardon da çok gereklimiydi üçüncü çocuk sizin için?psikolojinizin kaldıramayacağı kadar ağır yükün altına girmişsiniz...yani vurmuşsunuz birde çocuğunuz için çok üzüldüm umarım tekrarlamazsınız..doğumdan sonra acil destek alın kendiniz..mutlu bir anne olamazsanız çocuklarınızıda mutsuz edersiniz

Kizinizdan özür dileyin. Güzelce konuşun .
O yaptigi davranışların yanlış olduğunu bilmiyor bunu hiç aklınızdan çıkarmayın lütfen.
Ona göre oyun size göre yaramazlık bunun adı.
Ya önceden sakince uyarın ya da yaramazlık yapacağı ortamı değiştirin.
Kreşe verebilirsiniz sosyallestikce güveni yerine gelir

Tamam sinirlerin bozulmuş ama hıncını minnak kadar çocuktan çıkarmamalısın Pempe abla. özür dile ve ona durumu anlat bidaha da sakin kalmaya çabala başka da bisey yapamazsın

Vurdugun için özür dile.
Kizmanin sebebini sakin cümlelerle ve evinizin kurallarini örnek göstererek açıkla.
Cezaya fazla bas vurma.
Bir daha vurmamaya çalış.
Özgüveni icin ona yapabilecegi basit sorumluluklar ver, getir götür isleri, ev toplamak, bebege yardim etmek, bunlarin sonunda teşekkür, sarilma vb. İyi yaptigi veya yapmaktan hoslandigi etkinlikleri yapmasini saglayin, abartmadan, cok gaz vermeden övün.

Ay kadınlara bak sanarsın şey olur canım sanki öldüresiye dövmedinya yorumlara baktım herkes yok 3. Çocuğu niye yaptın yok yaş farkı sizenee çok bilmişlerrr ne değişiksiniz ya kadın ne yapabilirim demiş çocuk sayısınımı sorgulayın demiş
Özür dile öp daha yapmıycam çok pişmanım de oyuncak al . Oyna gül gez toz . Bu kadar . Ne büyüttünüz be annesisin sen onun anne öptünmü özür diledinmi geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…