How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çok önemli lütfen yardımcı olun hamile olabilir miyim?

Merhaba benim sizin bilgilerinize ihtiyacım var 5 aylık evliyim bebek de istiyoruz adetim her ayın 1 i ve 5 i arası oluyordu bu ay ayın 1 ini beklerken 27 sinde oldum 1 hafta önce göğüs ağrım ve lekelenmem başladı 3 gun sürdü ve kesildi 2 gündür karnım da şişlik var anlam veremedim

Merhaba benim sizin bilgilerinize ihtiyacım var 5 aylık evliyim bebek de istiyoruz adetim her ayın 1 i ve 5 i arası oluyordu bu ay ayın 1 ini beklerken 27 sinde oldum 1 hafta önce göğüs ağrım ve lekelenmem başladı 3 gun sürdü ve kesildi 2 gündür karnım da şişlik var anlam veremedim

Ya hamilesiniz ya da vücudunuz hamileliğe hazırlanıyor canım

Normal kanama gibiydi fakat koyu ve parçalar vardı ilk defa böyle oldum adetim de sadece koyu gelmesi
Şuan ağrınız var

27sinden 1 hafta önce mi lekelenmen oldu tam açar mısın canım sen konuyu 27sinde adet oldum 1 hafta önce de lekelenme mi?

Back