How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çok önemli lütfen yardımcı olun hamile olabilir miyim?

Testi yapmaya korkuyorum şuan resmen birkaç gün daha mı beklesem tansiyonum baya düştü dün,sürekli bir uyku isteği, kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor bilemedim şuan yapsam mı
Ya da birkaç gün kaldı geçmesini beklesem mi içimden bir ses hamile olabilirsin diyor bu arada ateş ölçümü yaptım 37.0 çıktı:KK43:

Bence hamilesin korkma tatlım sonuçta ha bugün öğreniceksin ha birkaç gün sonra bence bugünden başla ve bana hemen haber verirsen sevinirim bende meraktan çatlıyorum..haa bide pozitif ise o testi sakla benim halen duruyor saklıyorum hadi çabuk kalk ve yap şu testi

Bence hamilesin korkma tatlım sonuçta ha bugün öğreniceksin ha birkaç gün sonra bence bugünden başla ve bana hemen haber verirsen sevinirim bende meraktan çatlıyorum..haa bide pozitif ise o testi sakla benim halen duruyor saklıyorum hadi çabuk kalk ve yap şu testi

Haklısın canım ama daha 5 gün var yarın yapsam daha iyi olacak yarın yapıp seni mutlaka haberdar edicem. Ben de saklıyorum kızımınkini:) sen bebek düşünüyor musun şuan

Haklısın canım ama daha 5 gün var yarın yapsam daha iyi olacak yarın yapıp seni mutlaka haberdar edicem. Ben de saklıyorum kızımınkini:) sen bebek düşünüyor musun şuan

Hamileyim ben tatlım ilk hamileliğim ;) çok farklı bir duyguymuş mayısta öğrendim
Benim biraz ağır geçiyor hamileliğim bulantım istifra etmem halen geçmedi hep yatıyorum yarın kontrolüm var

Hamileyim ben tatlım ilk hamileliğim :KK66: çok farklı bir duyguymuş mayısta öğrendim
Benim biraz ağır geçiyor hamileliğim bulantım istifra etmem halen geçmedi hep yatıyorum yarın kontrolüm var
Ay söylemiştin galiba sen canım kafamı kaldı ben de :(

O testi döverim nasıl negatif biraz daha bekle kuzumm bana var gibi geliyor
Ya bana da var gibi geliyor kuzum bugün yine ateş ölçümü yaptım regle yakınken vücut ateşi yüksek olmaz ki düşmesi gerekiyor. Ama benim ateşim bugün ağızdan 36.9 çıktı. Koltukaltından 37.2 çıktı makattan 37.3 çıktı... Sol kasıkta batma desen hat safhada eee tansiyonum desen 3 gündür düşük,sürekli uyuma isteğim var vücudum çok yorgun anlamadım ya :( 2.çocuk için erken diyorduk ama şimdi bilemedim negatif çıkınca da üzüldüm

Ya bana da var gibi geliyor kuzum bugün yine ateş ölçümü yaptım regle yakınken vücut ateşi yüksek olmaz ki düşmesi gerekiyor. Ama benim ateşim bugün ağızdan 36.9 çıktı. Koltukaltından 37.2 çıktı makattan 37.3 çıktı... Sol kasıkta batma desen hat safhada eee tansiyonum desen 3 gündür düşük,sürekli uyuma isteğim var vücudum çok yorgun anlamadım ya :KK43: 2.çocuk için erken diyorduk ama şimdi bilemedim negatif çıkınca da üzüldüm

Biraz daha bekleyelim beta hcg belki yeni yeni yükseliyordur kuzum

Back