ne yazacgımı bılemedeım..allah yardımcın oldun ..gecemeyecegımız sınavlardan sınav etmesın rabbım..
Selam canim, bahsettigin hastaligi tibba merakimdan az cok arastirip okumuslugum var, genetik bile olsa sende olmama ihtimali cok yuksek, rabbim insallah da yasatmaz sana, konunu okuyunca bi mola verip duaya basadim bende, hemen hemen ayni yastayiz, ins hastalik haberini almayiz da en buyuk sinavin sadece icinde eskiden kalan suphe olur, insallah sans eseri bile olsa guzel sürpriz haberlerini alırız
İnş. sizde çıkmaz ,tahminime göre çıkmayacak ta..
Üzülme boşverr,yarının ne getireceği belli mi?
Yarınından endişe edersen bugününü nasıl yaşayacaksın..
konuyu açalı aylar olmuş hala test yaptırmadınmı,bence git test yaptır,eğer çıkmazsa sende rahat rahat yaşarsın yok eğer çıkarsada tedavi yolları varmı varsa neler iyice araştırırsın yada hastalığını kabullenmeye çalışırsın dua edersin,derdini veren rabbim dermanınıda verir her zaman unutma.inşallah sende çıkmaz hayallerindeki gibi yaşarsın....
tedavisi yok hastalıgın ama çıkarsa şöyle düşünebilirim gün doğmadan neler doğar diyebilirim ama bende çıkarsa yaşama sevincimin kaybolucagından korkuyorum eski halime bir daha dönemem diye korkuyorum
tedavisi olmayan hastalık yokmuş aslında.. ama işte hemen bulamıyorlar. bahsettiğin hastalık için yeni umut verici çalışmalar sürüyormuş. az önce makalede okudum.
ama yinede temennimiz senin hastalığa yakalanmamış olman yönünde. inş. birşeyin yoktur ve olmayacaktır...
kimin ne olacağı asla belli değil, bunu unutma...
9 yıldır bir sürü makale bir sürü gazete bir sürü şey okudum hastalık tedavisi hakkında ama olumlu bir gelişme yok keşke tedavisi olsaydı babamda kurtulurdu.. eğer bendeyse hastalık bende kurtulurdum inşallah bende çıkmaz ama çıkarsada nasıl kabullenceğimi düşününce kafayı yicek gibi oluyorum..korkuyorum
izledim ve izledikçe ağla ağla öldüm
9 yıldır bir sürü makale bir sürü gazete bir sürü şey okudum hastalık tedavisi hakkında ama olumlu bir gelişme yok keşke tedavisi olsaydı babamda kurtulurdu.. eğer bendeyse hastalık bende kurtulurdum inşallah bende çıkmaz ama çıkarsada nasıl kabullenceğimi düşününce kafayı yicek gibi oluyorum..korkuyorum
Yaa ben seni uzmedim degil mi ben umut olsun sana diye verdim linki
"Bilim adamları, Huntington hastalığında kaybolan belirli bir nöron tipini beynin yeniden üretmesini sağladı. "
neden olmasın ki... zaten yaygınlaşması çok uzun sürüyor.. daha deneylerdeymiş.
inş. sende çıkmayacak. mesajı ilk yazdığından beri arada bakıyorum.
güzel şeyler düşün aklını başka şeylerle meşgul et... ve en önemlisi dua et...
burada "ben iyiymişim" diyeceksin inşallah.
allah razı olsun keşke şurda konu açsam arkadaşlar test yaptırdım bende yokmuş desem allahım dünyanın en mutlu insanı ben olurdum allahım o anları bana yaşatsa hastahanede bagıra bagıra ağlardım hemen hayuatıma çeki düzen verirdim artık gelecekle ilgili planlarımı yapardım keşke.... ya da bendeyse hastalık ne olur tedavisi çıksın her gün her gece dua ediyorum benim durumda olanlara ne olur rabbim tedaviyi çıkar diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?