Özür dilerim, duyguları katmadan yorum yapayım dedim çocuklar için ama kötü oldu :26:
Yani ben olsam dayanamazdım, bilmek isterdim...
Siz bilirsiniz, ben sustum
annem yaptırma boşver 2 dk sonra ne olucagı belli değil öğrenip eğer çıkarsa delirmenden korkuyorum diyor ama diğer yüzde 50 güzel yanını hiç düşünmüyorum ben neden kötü kısmını düşünüyorum hep belkide bende değil sanırım terapi alıp kendimi kötüye alıştırmam lazım
neden kötüye alıştırıyorsun anlamadım?
sonucun kötü çıkacağını nerden biliyorsun, canım senin sadece testi yaptırmak için cesarete ihtiyacın var.
bence önünde uzuuun ve çok mutlu bir hayat var. sana çok değer veren bir sevgilin olduğu çok açık,
testini yaptırıp gönül rahatlığıyla bebeklerini kucağına aldığını görmeyi çok isterim
ne kadar güzel konuştun canım ya nasıl güzel bir yorum inan gözlerim ışıl ışıl oldu bende evlenip bir bebeği hatta 2 hatta3 tabi hastalık bende değilse ne kadar güzel olur dime hayaller işte...
korkularının hayallerini önüne geçmesine izin vermemelisin canım bunların olmayacağını bilemezsin.
kendini kapatıyorsun ister istemez hani çok normal bu durum zaten,
o yüzden bir uzman yardımıyla hayatını şekillendirmen gerektiğini düşünüyorum.
testi yaptırmasan da bu durum ile yaşamayı öğrenmelisin.
Canım merhaba;
Hayatta her şey %50 şu an bir kalp krizi geçirip hayatımızı kaybetmeyeceğimizin de garantisi yok . Önünde daha uzun yıllar var . 10-15 yılını boşa harcama . iyi yada kötü öğren .
Dualarım seninle canım . Olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah
canan ne hastalığıdır hiç duymadım
ama bi çok arkadaşın dediği gibi herşey % 50 asşında hayatımızda
mesela ben hepatit b hastasıyım kronik
10 sene önce biyopsi alındı hastanede yattım iğneler kullandım
doktor bana
siroz bile olabilirsin şunu şunu yemeyeceksin dedi
o iğneleri yapındığım zaman ayğa kalkamıyodum yan etkilerinden
annem başımda ağlar
babam her çırpınıp durur
ben onlara moral vermeye çalışıyodum
ama şükür şimdi iyiyim
hastalığım geçtimi *
hayır ...
6 ayda gidiyorum kanımı veriyorum normali duyyorum geliyorum
ama sen şimdiden kendini kötüye alışıtıryorsun
iyiyi düşün RABBİM den ümidini kesme
hadi çıktı diyelim ..elbet bulunur bi çaresi
sen sadece iyi olacağına odaklan
inan bana doktor babamlara öyle derken duyunca bi afalladım
siroz olur ve ölür
ama bak hala yaşıyorum şükür
evlendim şimdide çocuk peşinde koşuyorum yapacam diye
yani bu bitse başka bişey
neyse RABBİM yar ve ardımcın olsun
aslında şu konuda haklısın örneğin bende çıktı diyelim belkide bende çıkana kadar tedavisi çıkar ben iyi olucam derim hayatımı yaşarım sanada çok geçmiş olsun canıım
İNŞALLAH çünkü zamanında veremin kanserin vb.tedavisi yoktu
şimdi kanser olup kemoterapi görüp tekar hayatına dönen var
geçen gün biriyle tanıştım hastnede
kan kanseriymiş
yumurtalarını dondurmak için gelmiş
kemoterapi alacağı için
zarar görmesin diye
bak ne güzel odaklamış kendini iyi olmaya ki o günden beri bi kaç kez dua ettim
inşallah sağlığına kavuşur
sende ümidini hiç kaybetme
Allah yardimcin olsun.insallah yoktur hasta genler sende.de evlenip normal bir hayat kurmak anne olmak su durumda ne kadar dogru.Allah in yazdigi kader neyse o ama eger birgun kotu senaryo gerceklesirse,arkanda yikik dokuk insanlar birakmak.....bilemiyorum.
Testi yaptirsan da senin psikolojin nolacak.eger sonuc iyi cikmazsa.
Bizim de ailede annemde ablamda meme yumurtalik tiroid kanserleri var.ben de buyuk risk altindayim.32 yasinda sik sik kontrollerim var.
Bu bile bazen canimi sikiyor.bana bisey olsa esim,evlatlarimin hali nolur diye.
Sonra Allah a siginiyorum.rabbim beni evlatlarimi esimi birbirimizden ayirma diye.
Simdi kendimi senin yasinda dusunuyorum.
O gen testini yaptirirdim.eger varsa ki Allah korusun,evlenmez,rabbimin bictigi omru ona layik olmak,vakit gelince de cennetine kavusmak icin dua ve ibadetle gecirirdim.
Allah buyuk dertleri kendisine yakin buldugu kullarina verir.imtihan icin.
canım kardeşim daha çok gençsin
inşallah sende oluşmaz hastalık
genlerinin yarısı annenden geliyor biliyorsun sağlıklı yani
babandan da sağlıklı genleri alma ihtimalin olduğuna göre
inşallah sende ortaya çıkmaz
daha yaşın çok genç
bu hastalık sende varsa bile ortaya çıkana kadar bu hastalığın tedavisinin bulunma ihtimali var
takip ettiysen haziran ayında bu hastalığın tedavisi ile ilgili büyük gelişmeler var
tedavisi heran netleşebilir
sen test falan yaptırma yaşamana bak
hastalığına odaklanıp hayatını zehir etme
Kendini işine hobilerine ver
Sana en içten dualarımı gönderiyorum
Insallah insallah yoktur.elim kalbimde tum samimiyetimle dua ediyorum her ne kadar tanimasamda.Rabbim gencligine acisin da o derdi vermesin sana.hayat guzel elbet.es,coluk cocuk.ama en guzeli Allah tir.hersey ondandir.
Bakarsin bi gun o hastaligin da caresi bulunur.
Sende yoksa bu illet,bilmiyorsun da test taptirmadin.diyelim ki geldin kirkina.aa hastalik yok.vay benim basima gelen ah keske evlenseydim cocugum olurdu demek de var.
Simdi cok gencsin.herseyi yapmak,herseyi yasamak istiyorsun ki bu cook normal.ama hayatin sana getirdikleri ve yapman gereken tercihler var.cesaretini topla ve kendin icin uygun karari al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?