• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok önemli bir karar ! test yaptırmalımıyım?

ne yazacgımı bılemedeım..allah yardımcın oldun ..gecemeyecegımız sınavlardan sınav etmesın rabbım..

Selam canim, bahsettigin hastaligi tibba merakimdan az cok arastirip okumuslugum var, genetik bile olsa sende olmama ihtimali cok yuksek, rabbim insallah da yasatmaz sana, konunu okuyunca bi mola verip duaya basadim bende, hemen hemen ayni yastayiz, ins hastalik haberini almayiz da en buyuk sinavin sadece icinde eskiden kalan suphe olur, insallah sans eseri bile olsa guzel sürpriz haberlerini alırız

İnş. sizde çıkmaz ,tahminime göre çıkmayacak ta..
Üzülme boşverr,yarının ne getireceği belli mi?
Yarınından endişe edersen bugününü nasıl yaşayacaksın..

Selam canim, bahsettigin hastaligi tibba merakimdan az cok arastirip okumuslugum var, genetik bile olsa sende olmama ihtimali cok yuksek, rabbim insallah da yasatmaz sana, konunu okuyunca bi mola verip duaya basadim bende, hemen hemen ayni yastayiz, ins hastalik haberini almayiz da en buyuk sinavin sadece icinde eskiden kalan suphe olur, insallah sans eseri bile olsa guzel sürpriz haberlerini alırız

ne kadar güzel yazmışsınız Allah razı olsun inşallah bende çıkmaz inşallah rabbim bana yardım etsin dualarınıza o kadar ihtiyacım var ki çok teşekkür ederim siz yazdıkça bende umutlanıyorum mutlu oluyorum tarif edilemez bir pskoloji içindeyim

İnş. sizde çıkmaz ,tahminime göre çıkmayacak ta..
Üzülme boşverr,yarının ne getireceği belli mi?
Yarınından endişe edersen bugününü nasıl yaşayacaksın..

annemde öyle söylüyor hislerimde sende çıkmayacak diyor.. inşallah çıkmaz bazen öyle güzel hayaller kuruyorumki mutlu bir evlilik 2 çocuk hemde ikiz olsun istiyorum yuvam olsun istiyorum benimde nişanım sözüm olsun istiyorum bir yandanda bunları geçtim elden ayaktan düşmryip güzel bir hayat diliyorum yorumunuz için çok teşekkür ederim evet yarına çıkcagımız malum değil bu aralar bende kafama çok takmıyorum

konuyu açalı aylar olmuş hala test yaptırmadınmı,bence git test yaptır,eğer çıkmazsa sende rahat rahat yaşarsın yok eğer çıkarsada tedavi yolları varmı varsa neler iyice araştırırsın yada hastalığını kabullenmeye çalışırsın dua edersin,derdini veren rabbim dermanınıda verir her zaman unutma.inşallah sende çıkmaz hayallerindeki gibi yaşarsın.... :nazar:

konuyu açalı aylar olmuş hala test yaptırmadınmı,bence git test yaptır,eğer çıkmazsa sende rahat rahat yaşarsın yok eğer çıkarsada tedavi yolları varmı varsa neler iyice araştırırsın yada hastalığını kabullenmeye çalışırsın dua edersin,derdini veren rabbim dermanınıda verir her zaman unutma.inşallah sende çıkmaz hayallerindeki gibi yaşarsın.... :nazar:

tedavisi yok hastalıgın ama çıkarsa şöyle düşünebilirim gün doğmadan neler doğar diyebilirim ama bende çıkarsa yaşama sevincimin kaybolucagından korkuyorum eski halime bir daha dönemem diye korkuyorum

tedavisi yok hastalıgın ama çıkarsa şöyle düşünebilirim gün doğmadan neler doğar diyebilirim ama bende çıkarsa yaşama sevincimin kaybolucagından korkuyorum eski halime bir daha dönemem diye korkuyorum

tedavisi olmayan hastalık yokmuş aslında.. ama işte hemen bulamıyorlar. bahsettiğin hastalık için yeni umut verici çalışmalar sürüyormuş. az önce makalede okudum.

ama yinede temennimiz senin hastalığa yakalanmamış olman yönünde. inş. birşeyin yoktur ve olmayacaktır...

kimin ne olacağı asla belli değil, bunu unutma...

tedavisi olmayan hastalık yokmuş aslında.. ama işte hemen bulamıyorlar. bahsettiğin hastalık için yeni umut verici çalışmalar sürüyormuş. az önce makalede okudum.

ama yinede temennimiz senin hastalığa yakalanmamış olman yönünde. inş. birşeyin yoktur ve olmayacaktır...

kimin ne olacağı asla belli değil, bunu unutma...

9 yıldır bir sürü makale bir sürü gazete bir sürü şey okudum hastalık tedavisi hakkında ama olumlu bir gelişme yok keşke tedavisi olsaydı babamda kurtulurdu.. eğer bendeyse hastalık bende kurtulurdum inşallah bende çıkmaz ama çıkarsada nasıl kabullenceğimi düşününce kafayı yicek gibi oluyorum..korkuyorum

9 yıldır bir sürü makale bir sürü gazete bir sürü şey okudum hastalık tedavisi hakkında ama olumlu bir gelişme yok keşke tedavisi olsaydı babamda kurtulurdu.. eğer bendeyse hastalık bende kurtulurdum inşallah bende çıkmaz ama çıkarsada nasıl kabullenceğimi düşününce kafayı yicek gibi oluyorum..korkuyorum

bu hastalığı biliyorum. Allah şifa versin yakınlarına..
bir benzeri (ALS) var annemde. ama büyük ihtimalle genetik değil. çünkü başkasında görülmemiş, ben de test yaptırmaya korkuyorum.

"Bilim adamları, Huntington hastalığında kaybolan belirli bir nöron tipini beynin yeniden üretmesini sağladı. "

neden olmasın ki... zaten yaygınlaşması çok uzun sürüyor.. daha deneylerdeymiş.

inş. sende çıkmayacak. mesajı ilk yazdığından beri arada bakıyorum.

güzel şeyler düşün aklını başka şeylerle meşgul et... ve en önemlisi dua et...

burada "ben iyiymişim" diyeceksin inşallah.

Daha bi kaç hafta önce izledim tv de, türkiyedede örnekleri mevcut, Allah yardımcın olsun,

test yaptırmakta fayda var tabii

Yaa ben seni uzmedim degil mi ben umut olsun sana diye verdim linki

yok canım sen üzmedin ben zaten izledim farklı videolardada ağlıyorum yani seninle alakası yok insan gelecekte o şekilde olucagını görünce ağlıyor işte hoş bende varmı yok mu bilmiyorum ama varsa diye ağlıyorum işte

"Bilim adamları, Huntington hastalığında kaybolan belirli bir nöron tipini beynin yeniden üretmesini sağladı. "

neden olmasın ki... zaten yaygınlaşması çok uzun sürüyor.. daha deneylerdeymiş.

inş. sende çıkmayacak. mesajı ilk yazdığından beri arada bakıyorum.

güzel şeyler düşün aklını başka şeylerle meşgul et... ve en önemlisi dua et...

burada "ben iyiymişim" diyeceksin inşallah.

allah razı olsun keşke şurda konu açsam arkadaşlar test yaptırdım bende yokmuş desem allahım dünyanın en mutlu insanı ben olurdum allahım o anları bana yaşatsa hastahanede bagıra bagıra ağlardım hemen hayuatıma çeki düzen verirdim artık gelecekle ilgili planlarımı yapardım keşke.... ya da bendeyse hastalık ne olur tedavisi çıksın her gün her gece dua ediyorum benim durumda olanlara ne olur rabbim tedaviyi çıkar diyorum:(

allah razı olsun keşke şurda konu açsam arkadaşlar test yaptırdım bende yokmuş desem allahım dünyanın en mutlu insanı ben olurdum allahım o anları bana yaşatsa hastahanede bagıra bagıra ağlardım hemen hayuatıma çeki düzen verirdim artık gelecekle ilgili planlarımı yapardım keşke.... ya da bendeyse hastalık ne olur tedavisi çıksın her gün her gece dua ediyorum benim durumda olanlara ne olur rabbim tedaviyi çıkar diyorum:(

Iste o videoda da en cok kizin o sevinci beni etkiledi ya. Sanki kizin yanindaymisim gibi hissettim nasil agladim. Bak onda da yok yakinlarini kaybetmis ama yok onda bence sen de sakin karamsarliga dusme arkadasim.

Back