çok önemli acil bakabilir misiniz lütfen sorun eşimle ilgili

Evlilik sorumluluğu ikinize de ağır gelmiş. çocuk yetiştirmek kolay bir şey değil. iletişiminizi düzeltin. Gezmek için illa para harcamaya gerek yok dışarıda yürüyüş yapın. Kendinize uğraş bulun arkadaş edinin ve ikinci çocuğu yapmayın bi beş on sene

Sen dua et ekmek alacak biyerde oturuyosun benim ekmeğim bitince unum bitince kahvaltıda ne yesek diye düşünüyorum git gel ilçeye okadar masraf oluyoki gidemiyoruz hemen kimsede getirmiyo zaten köyde 2,3 kişi var normalde getir banabi den sipariş veridim hep, bi Köye yerleştik eşimin işinden dolayı ayrılsam çocuğum var annemin yanına yerleşemem, çalışamam , napıcam aynı şeyleri düşünüyorum ağlıyorum sadece okadar çok ağlıyorum ki artık işim yinemi uf diyip geçiyo rahat rahat ağlayamıyorum bile giya paradan sebep duruyoruz burda çok mağaş alıyo diye ama aylığı aldığı gün bitiiryoruz 1 buçuk sene oldu 1 kuruş biriktiremedik zar zor yetiniyoruz herşey pahalı burda işi bırakmasını istesem istanbul da alacağı maaş asgari ücret kiralar belli zaten napıcam Bilmiyorum Allah sizede banada yardımcı olsun

Cift terapisi iletişim kurmanızı yardim eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…