Cok guldum yaa.
Yillar yillar evvel esimle yeni evliykene,cok fena pirtlama sikintisi cektik.ikimizde utaniyoruz.baska baska odalara kaciyoruz felan.bir muddet sonra karar aldik.tamam pirtlayalim ama pardon diyelim.kibar osurcaz yani.
Neyse ,uzun zaman pirtlayip pardonlastik.
13,5 senenin neticesinde,gazi gelen zooorrrt diye osurup oooohhh diyip isine gucune bakiyo.
Zamanla alisirsin canim sende.hiic kafani takma.
daha neler :q sen zaten anlattın biz de anladık nasıl bır yapısı oldugunuAy tamam yeter onun yerine ben utandım :d
Tanıdığını falan düşünmeye başladım artık adamı hahahahah
atomlar arası boşluk çok yoğun derecede ve atomlar birbirine değmeyecek kadar uzaklıktadaha neler :q sen zaten anlattın biz de anladık nasıl bır yapısı oldugunu
atomlar arası boşluk çok yoğun derecede ve atomlar birbirine değmeyecek kadar uzaklıkta
bkz: gaz
Kendi mesajini defalarca okuyup gulme krizine giren baska bir deli var mi acaba?Cok guldum yaa.
Yillar yillar evvel esimle yeni evliykene,cok fena pirtlama sikintisi cektik.ikimizde utaniyoruz.baska baska odalara kaciyoruz felan.bir muddet sonra karar aldik.tamam pirtlayalim ama pardon diyelim.kibar osurcaz yani.
Neyse ,uzun zaman pirtlayip pardonlastik.
13,5 senenin neticesinde,gazi gelen zooorrrt diye osurup oooohhh diyip isine gucune bakiyo.
Zamanla alisirsin canim sende.hiic kafani takma.
Kendi mesajini defalarca okuyup gulme krizine giren baska bir deli var mi acaba?
Merhaba.
Aslında ne çok sorunlar atlattık, atlatmaya çalışıyoruz da, şu an böyle bir sorundan konu açtığım için mutluyum bile diyebilirim.
2 senedir birlikteyiz. Sevgilim başka bir şehirdeydi ve benim olduğum şehre taşındı. Evde kalıyor ve yanımdayken hiçbir şekilde utanıp çekinmeden osuruyor. Kendisi çok çok rahat bir insan. Kimsenin ne düşündüğünü takmayan, kompleks sıfır, ego sıfır biri. Ama benim ne düşüneceğimi umursaması gerekmez mi?
Telefondayken de yapıyor saatlerce skypeta konuşan bi çiftiz. Ve artık daraldım.
Bunu onla konuşun diyecekseniz, defalarca söyledim. 3-4 gün bunu yapmayı bıraktı ama sonra yeniden hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam etti.
Azarladığım bile oldu bu konu yüzünden. Ama yok adama kar etmiyor.
Artık tiksinmeye başladım. Soğuyorum
Soğumam için binlerce yeterince sebep varken bi de bu tiksinme meselesi ekleniyor üstüne.
Romantizm için yalvarıyorum ona resmen, birkaç gün sonra yıl dönümümüz ve güzel bir şeyler yapamazsa gerçekten ipleri koparıcam çünkü bıktım.
NOT: Ben her zaman mükemmele yakınım onun yanında. Beni pasaklı ve rezil durumda görmemiştir.
kompleksiz, egosuz olmakla aciklanamaz ki bu.. edep denen bisey de var sonucta.. dikkat edenler, kendini tutanlar illa ki kompleksli olmadigina goreMerhaba.
Aslında ne çok sorunlar atlattık, atlatmaya çalışıyoruz da, şu an böyle bir sorundan konu açtığım için mutluyum bile diyebilirim.
2 senedir birlikteyiz. Sevgilim başka bir şehirdeydi ve benim olduğum şehre taşındı. Evde kalıyor ve yanımdayken hiçbir şekilde utanıp çekinmeden osuruyor. Kendisi çok çok rahat bir insan. Kimsenin ne düşündüğünü takmayan, kompleks sıfır, ego sıfır biri. Ama benim ne düşüneceğimi umursaması gerekmez mi?
Telefondayken de yapıyor saatlerce skypeta konuşan bi çiftiz. Ve artık daraldım.
Bunu onla konuşun diyecekseniz, defalarca söyledim. 3-4 gün bunu yapmayı bıraktı ama sonra yeniden hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam etti.
Azarladığım bile oldu bu konu yüzünden. Ama yok adama kar etmiyor.
Artık tiksinmeye başladım. Soğuyorum
Soğumam için binlerce yeterince sebep varken bi de bu tiksinme meselesi ekleniyor üstüne.
Romantizm için yalvarıyorum ona resmen, birkaç gün sonra yıl dönümümüz ve güzel bir şeyler yapamazsa gerçekten ipleri koparıcam çünkü bıktım.
NOT: Ben her zaman mükemmele yakınım onun yanında. Beni pasaklı ve rezil durumda görmemiştir.
soruş tarzin degismis, sevindim buna zipzip.. bence de, kac yasindaAllah askina kac yasinda bu magara adami?
konu sahibini osuruğa boğmuş olabilir mi?????Ege bu mesajlari okudumu sana ne tepki verdi gercekten cok merak ettim
senfoni4 yıllık evliyim daha 1 defa duymadım eşimin yanımda pırtladığını. Ama tuvalete girince bütün apartmana senfoni verdiği doğrudur