Çok net olacağım: Sevgilim yanımda osuruyor.

çok şekersin sabah sabah gülümsettin beni:=))), ikinci doğumumda öyle bir gaz sancısı çektim ki, size anlatamam, kalp krizi geçiriyorum sanmıştım, o yüzden gaz çıkarmak, gaz çıkarabilmek allahın en büyük lütfu gibi geliyor:=))), bırak çıkarsın rahatlasın

böylesine saygısız bir adamla evlilik planları yapıyorsanız sizi ayakta alkışlıyorum

gerçekten vahim bir durum ay hiç bir ınsan düşünmezmi sevgilim kaçar diye

Bende ibs var psikolojik gaz:)
Herşey gaz yapıyo dışarda tutabildiğim kadar tutuyorum ama evde adım atıyım, tv izlerken gülüyim, uzanıyosam döniyim zaaart zuurt.
Eşim geğirse kıyameti kopartıyorum ayı mısın sen diyorum.
O ise ohh saldın gazları rahatladın mı diyo.
Bi gazı Bukadar büyütme.

zora kaldın mı yada rahatsız olunca neyse de bu rahatlık saçma özellikle kasten yapması.oldu olacak hayvanlarla evlensin
1)yapma demeden önce ben yapsam sürekli ne düşünürsün de
2)arkadaşlarının anne babasının yanında da mı böyleymiş,anası babası böyle kabul eder evlat diye ama arkadaşları arkasından nanik yapar yani.
3)hala rahatlıkta ısrar ediyorsa,eninde sonunda sıfır saygıyı vs yi rezil ola ola yükseltmek zorunda kalır.sana da ay nası böyle pislik herifle hala berabersin laflarını koro halinde söylerler,
bunun dışında sana bir örnek evlenmeden okurken bir sevgilim vardı.ilişkimizin çoğu telefonda geçiyordu.ne hikmetse hep benle tuvaletteyken konuşuyordu.yaz oldu fındık toplamaya gitti.telefonda ne zartı zurtu kaldı bide bana derdi badana yapıyorum tuvaleti,baştan anlamadım ne demek bu,çiğ fındık yemekten ishal olmuş.onu anlatıyor.tabi telefondan göz görmeyince gönül katlanıyor.yanımda da öyle şeyler yapmazdı.sonuç bu kadar pisliğine rağmen aldatma cesaretini buldu resemne kurtuldum ondan.

Çok itici bir durum gerçekten. Bir kere görgü kurallarına aykırı. Benim kabul edebileceğim bir davranış değil.

Çok tehlikeli, bir yerde okumuştum boşanma sebebi bile oluyormuş. Kesinlikle konuş sevgilinle, rahatlık ayrı şey, bu çok başka bir durum. Yani tiksinmekte çok haklısın. Hani hastalığı filan olur, arada istemsizce yapar, ama bu çok fena ya, resmen keyfine, Allah sabır versin valla çok zor...

yorumları bile okumadan yazıyorum: ben olsam ayrılırdım. kesin ve net. en tahammülümün olmadığı şey..

hayır hayıırrr evlenmek istemiyorum beeennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…