- 27 Aralık 2011
- 63.314
- 61.041
tıpa içinde patlatırTıpa taksak. Arada açar gazını alırsın.
Şarap mantarı iş görür bence.
fena olur aslında cıkardıgında dakıkalarca yapar heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tıpa içinde patlatırTıpa taksak. Arada açar gazını alırsın.
Şarap mantarı iş görür bence.
duy ege duy edep yahüüüÇoook zorlanıyorum cidden. Daha çok büyük sorunlarımız da var ama bunun acilen çözülmesi gerekiyor (
Mahçup ol egeee
Çıkarınca 6 ay sürer kuzum tıpa olayını düşünmeyin bile:d:dtıpa içinde patlatır
Eveettttt:deniste bey g...nuze hakim olunuz valla birgun olmadik yerde salarsin rezillik diz boyu yani :))
Ya o kadar samimiyiz işte, keşke olmasaydık bu osuruk mevzuu da olmazdıBu yorumlardan sonra ege seni terketmese bari:)))))
yalniz bu yorumlatdan sonra ege tuvalette bile ossurmaz artiktıpa içinde patlatır
Neden kafa bulayım ki?Enteresan bir ilişkiniz varmış. Soğumak için onca neden varken " gaz çıkarması" ustune ekleniyor diyorsunuz; sorunluymuşsunız zaten neden beraberdiniz hala?
Yok yıldonumde birşey yapmazsa ipler kopacak, yok şöyle böyle. Ustunede link verdiniz okuyor oyle mi?
Ya bizimle kafayı buluyorsunuz ya da ilişkiniz zaten çok saygısızlaşmış iki taraf açısından da.
Diyecek söz bulamadım.
Bugün osuran yarın mıçarTamam dogal bisey de ulu orta yapmasini gerektirmiyor. Bugün osuran yarın burnunu karıştırır benden söylemesi.
Ay tamam yeter onun yerine ben utandım :dege' ye en büyük bedduam; inşallah bir iş görüşmesinde yanlıslıkla yapar ve anlarsın durumun ne kadar vahim oldugunu hatta bır yarısma programına katılır, orada da rezıl olursun :q ahahaha
Bugün osuran yarın mıçar
big time...Saygısızmış.