Çok net olacağım: Sevgilim yanımda osuruyor.

oooooo hanımlar hayranlıkla ızledıgımız avrupa da herkes osuruyor neden onlara da kızmıyorsunuz.ayrıca nısanlını ya da sevgılının midesınde ki gaz yapan bakterılerı temızlemesını tavsıye etsene.lımonu kabugu ıle yemeye gayret etsın.kızlar

Evleneli 3 sene olacak, ne eşimden nede kardeşlerinden böyle birşey asla görmedim. Bi keresinde kaynım yalnışlıkla geğirmişti, 'neapıyosun yeaaa pislieek' diye çemkirdim.Çığlık kıyamet, sanki salona s.... Gibi
Salış o salış :) Rahatsızlığınızı kesin olarak söyleyip tavrınızı koyun.
Bunu ortamda yapmaya utanmayan adam, evinde banyoya bile işer. Net.

diğer hareketleri de göz önüne aldıgımızda , karakter olarak uygun değilsiniz, bu işin sonu yok, ayrılmayı deneyin..

YUMURTA ye PATATES KİZARTMASİ ye yada patatesli yumurta. Tuvalete cikma gun boyunca. Gun sonunda onun yanina git ve sessizde olsa pirtlat. Magduriyeti anlayip azaltacaktir. Konusmak fayda etmiyo madem. Cok igrenc biliyorum :) ama dene

tek açıklaması saygısızlık. diyelim ki, sağlık problemi var, uluorta yellenmesi gerekmiyor. uyarmanıza rağmen yapması çekinmediğini gösterir.
düşünün evlenip aynı evi paylaşınca daha nelere şahit olacaksınız, yanında bile uyunmaz. ayy sabah sabah aklımdan neler geçti. koltuklara örtü sererdim, çarşafı hergün değiştirmek zorunda kalırdım. üzerime koku siner diye aynı yorganın altında duramazdım, her pırt sesinde odayı havalandırmam gerekirdi. daha neler neler.
birdaha düşünün derim. ben düşünürken bile midem bulandı.

Bence alıştırmasın o totosunu heryerde pırtlatmaya burda arkadaşımı istemeye geliyorlar damatın babası allahın emri dediğinde arkadaşın annesi zorttttttt diye osur 25 kişinin içinde bide utanmadan elhamdülillah demiş nasıl bir rahatlamaysasonuç anası böyleyse kızı nasıldır diye görücüler firarda seninkinin sonuda böyle olmasın

yarıldım

Neden kafa bulayım ki?

Çunku çok saygısızca bir konu. Sevgilim dediğinizle gerçekten birlikte değilsiniz o zaman. Kafa buluyorsunuz birbirinizle.
Duşunsenize " bence terk et o pis herifi" deniliyor çok haklısınız diye cvp. Veriyorsunuz.
Söyleyen kişi değil böyle bir konu açarak söyleten size şaşkınım.
Ustune yıl donumu sürprizi yapmazsa ipler kopacak diye tehdit ediyorsunuz.
Sevgilinize linki vermenizde cabası. Hala nasıl birbirinize saygı duyuyorsunuz anlamadım.

sevgiliyken böyleyse evlendiğinizi düşünemiyoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…