Çok net olacağım: Sevgilim yanımda osuruyor.

Merhaba.
Aslında ne çok sorunlar atlattık, atlatmaya çalışıyoruz da, şu an böyle bir sorundan konu açtığım için mutluyum bile diyebilirim.
2 senedir birlikteyiz. Sevgilim başka bir şehirdeydi ve benim olduğum şehre taşındı. Evde kalıyor ve yanımdayken hiçbir şekilde utanıp çekinmeden osuruyor. Kendisi çok çok rahat bir insan. Kimsenin ne düşündüğünü takmayan, kompleks sıfır, ego sıfır biri. Ama benim ne düşüneceğimi umursaması gerekmez mi?
Telefondayken de yapıyor saatlerce skypeta konuşan bi çiftiz. Ve artık daraldım.
Bunu onla konuşun diyecekseniz, defalarca söyledim. 3-4 gün bunu yapmayı bıraktı ama sonra yeniden hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam etti.
Azarladığım bile oldu bu konu yüzünden. Ama yok adama kar etmiyor.
Artık tiksinmeye başladım. Soğuyorum :KK43:
Soğumam için binlerce yeterince sebep varken bi de bu tiksinme meselesi ekleniyor üstüne.
Romantizm için yalvarıyorum ona resmen, birkaç gün sonra yıl dönümümüz ve güzel bir şeyler yapamazsa gerçekten ipleri koparıcam çünkü bıktım.
NOT: Ben her zaman mükemmele yakınım onun yanında. Beni pasaklı ve rezil durumda görmemiştir.
haydaaaaaa :KK43: saygısızlık cnm bu ya

bu kadar hassas olmayın insanların ne dertleri var sevgilileriyle eşleriyle,bu kadar büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. sizin yanınızda kendini rahat hissediyor demek ki, her insanın yaptığı gayet doğal bir şey eğer doğal ve rahat bir çift olsaydınız komik olarak yorumlayabilirdiniz

ya bırakın osursunlar,bırakın kokutsunlar:KK53:

4 sene önce ciddi anlamda gaz sıkışması sorunu yaşadım hatta o kadar kötüydüm ki kolonoskopi bile yaptırmıştım,sonuç birşey çıkmadı ama aşırı derecede gazım vardı ama yok çıkmıyordu,uzun bir süre sonra eşimle annem tam da yanımdeyken kaçıverdi:oops:ayy annemle eşim oh be deyip resmen sevinmişlerdi,hatta annem sevincinden alkışlamıştı:KK9::KK70:
ömür boyu aynı evi paylaşacaksınız neticede,birbirinizin her halini göreceksiniz,seviyorsanız batmaz ya,hem adam tutup şişsin mi,bırakınız efenim osursun.

Insan saygi duydugu birinin yaninda yapmamali..samimiyet demis bazilari..ossurugun samimiyetle bagini cozemedim.oldu olacak beraber wc ye girelim samimiyet olsun:KK66:
Esimle 1 yil tanisma 4 yil sevgililik 1.5 yillik evliligimizin ardindan ne ben ne o yapmadik..ha kazara olur yada hasta olur o baska.ama bunun aliskanliga donusmesi igrenc bir seviye bana gore

Merhaba.
Aslında ne çok sorunlar atlattık, atlatmaya çalışıyoruz da, şu an böyle bir sorundan konu açtığım için mutluyum bile diyebilirim.
2 senedir birlikteyiz. Sevgilim başka bir şehirdeydi ve benim olduğum şehre taşındı. Evde kalıyor ve yanımdayken hiçbir şekilde utanıp çekinmeden osuruyor. Kendisi çok çok rahat bir insan. Kimsenin ne düşündüğünü takmayan, kompleks sıfır, ego sıfır biri. Ama benim ne düşüneceğimi umursaması gerekmez mi?
Telefondayken de yapıyor saatlerce skypeta konuşan bi çiftiz. Ve artık daraldım.
Bunu onla konuşun diyecekseniz, defalarca söyledim. 3-4 gün bunu yapmayı bıraktı ama sonra yeniden hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam etti.
Azarladığım bile oldu bu konu yüzünden. Ama yok adama kar etmiyor.
Artık tiksinmeye başladım. Soğuyorum :KK43:
Soğumam için binlerce yeterince sebep varken bi de bu tiksinme meselesi ekleniyor üstüne.
Romantizm için yalvarıyorum ona resmen, birkaç gün sonra yıl dönümümüz ve güzel bir şeyler yapamazsa gerçekten ipleri koparıcam çünkü bıktım.
NOT: Ben her zaman mükemmele yakınım onun yanında. Beni pasaklı ve rezil durumda görmemiştir.

canm o ne ki evlendikten snra sen gör müzikalli osurcak :KK45::KK47::KK47: artk alışiyosun bi zaman snra sevimli gelmeye bile basliyo o derece

ahahah çok güldüm konuya ya kusura bakma konu sahibi:KK70::KK70:şaka bir yana aynı evde kalıyorsanız doğal artık nereye kadar kaçamak osuracak cocuk yahu:KK53:

iki kişi karşılıklı osurma işinden rahatsız olmuyorsa senfoni orkestrası kursunlar önemli değil
ama bir kişi rahatsız oluyorsa bundan karşı tarafın saygılı olması gerek.kaçırır arada olabilir insanlık hali ama rahatsız olduğunu bildiği insanın yanında gözüne baka baka salmak da eşeklik yani

Bazı ülke insanlarında bunlar çok normal hiç tanımadığı insanların yanında yapıyorlar ki kaç kez şahit oldum iş için görüşmelerde.burun temizleme-geğirme-gaz çıkartmak.

Şaka bir yana adam kaldığı evi değiştirdi ve bu olay tamamen bitti.
Eski evi çok soğuk bir evdi. Yeni ev öyle değil. Belki hakikaten çok üşüyordu ondan oluyordu.
Konu bazı arkadaşlarda da rahatsızlık yaratmış. Kapatalım en iyisi. Güzel güldük eğlendik, herkese iyi forumlar:)
Mune Mune

bu konu ve bazı yorumlar cidden midemi bulandırdı.dayanamadm yazdım ceza da alırsam alayım böyle bos ve sacma bir konunun bukadar ilgi görmesi cok ilginc,elin adamının osurmasını burada okumak beni rahatsız etti acıkcası hele ki bazı lakayıt ve iğrenc yorumlar cok sinir bozucu simdi bana saldıracaksınız eminim eğlencenizi bölüyorum diye ama bu konuyu her gördüğümde rahatsız oluyorum.cıkıp cıkıp geliyor sürekli hele bazı yorumlar var ki offff hic komik değil özellikle su üstteki yorum:KK43::KK43::KK43:

sende ossur dıyecegım ama yapamazsın sanıırm :q en azından rahatsız olur belkı de kendı de yapmaz
:KK70:Bu kadar dertlenme cunku evlenince zaten cogu erkekte bu rahatlik hasil oluyor..istisnalar vardirda ben hic duymadim kendini salmayanini

Minik patiler arkadas sende merak etmissi ki acip okumussun, yorumlari bile es gecmemissin..madem assalayici bi konu okumasaydin sende

X