arkadaşlar daha önce de sağlık sorunum nedeniyle konu açmıştım...Akciğer ve kalp nakli olmam gerektiğini yazmıştım ...bu nakilde en iyi yer Viyana ama ne yazık ki bu umudumda sona erdi doktor hastalığımın son evresinde olduğumu söyledi ve yapılacak birşey kalmamış sadece ilaçlarla nereye kadar yaşarsam ölümden korkmuyorum sadece kendimi çok kötü hissediyorum... evde oturup ölümü beklemek çok zor birşey ...
arkadaşlar daha önce de sağlık sorunum nedeniyle konu açmıştım...Akciğer ve kalp nakli olmam gerektiğini yazmıştım ...bu nakilde en iyi yer Viyana ama ne yazık ki bu umudumda sona erdi doktor hastalığımın son evresinde olduğumu söyledi ve yapılacak birşey kalmamış sadece ilaçlarla nereye kadar yaşarsam ölümden korkmuyorum sadece kendimi çok kötü hissediyorum... evde oturup ölümü beklemek çok zor birşey ...
Bu gerçek mi ? neden evde oturup ölümü bekleyesin? Düşün ki bunlar hiç başına gelmemiş,normal sağıklı birisin.Çık dolaş hava al gez müzik dinle alışveriş yap yeni yerler keşfet lezzetli yemekler ye fotoğraflar çek blog yaz... Ölüm gerçeği herkesin hayatında.Sağlık sorunların için sana Alah'tan şifa diliyorum.Ama hepimiz bi bakıma evde ölümü beklemiyomuyuz? ben senin sağlık sorunlarını yaşamadım ama belki yarım saat sonra şuracıkta beyin kanamasından giderim belli mi olur? Hepimiz bu gerçeği biliyoruz ama bunu bilerek yaşayabiliyoruz.
Ölüm,bize anlatıldığı gibi korkunç değil bence.Dua et seni yaradana.Hepimizin döneceği yer orası zaten.Dünyadan daha güzel bir yer var sonsuza kadar yaşayacağımız.CENNET.Cenneti düşün,şükret.
Tekrar sana şifa diliyorum.Ama anın tadını yaşa ve mutlu olmaya bak.En azından insanlara yardım et yada hep gülümse.Ölümün bir başlangıç olduğunu kim inkar edebilir?