- Konu Sahibi mavisiyah55
merhaba 2 ay önce erkek arkadaşımdan ayrıldım.onu çok seviyordum ama saçma nedenlerle beni terketti ve ayrılır ayrılmaz bir arkadaşının tanıştırdığı bir kızla çıkmaya başladı.ben bu sürede onu hiç aramadım 3hafta önce hayatında yeni biri olduğu halde pişmanım seni unutamıyorum bana şans ver diye aradı .ben çok sinirlendim böyle yaptı diye kavga ettim onunla ve bana kendimi boşlukta hissettim özür dilerim dedi ondan sonrada bir daha aramadı.3. yıla girmiştik hayatına yeni biri girdi diye beni nasıl unutabildi aklım almıyor.ama ben kafamı toparlayamıyorum bir ara kendimi iyi hissettiğimi sanmıştım ama beni arayıp herşeyi tekrar alt üst etmesiyle kendimi toparlayamadım.sürekli moralim bozuk aklımdan çıkarmaya çalıştıkça ters tepiyor.sürekli rüyalarıma giriyor.birde bu aralar yolda giderken alakasız insanları bile sanki o sanıyorum ve kalbim çok hızlı çarpıyor.çok kötü bir ruh hali içerisindeyim.unutmaya çalışıyorum olmuyor hiç bir şey mutlu etmiyor beni ne dışarı çıkıp gezmek ne eğlenmek.... hiç bir şey yok gözümde depresyona falan mı girdim aceba lütfen yardımcı olur musunuz...
Son düzenleme: