• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok mutsuzum:(

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
36
cok mutsuzum yaa, moralim cok bozuk:5::5:

4 aydir is ariyorum ve hala bulamadim. okulum yeni bitti ve is bulmam lazim ama yok yok yok:14::14:

ne yapacam bilmiyorum, hic bi yerden maas da alamiyorum. cikmazdayim sanki hic bi care bulamiyorum..

23 yasindayim ve 18 yasimdan itibaren aylemden hic para almadim ve suanda isteyemem :50:

offf ne olur dua edin iyi kotu bi isim olsun:43:

konusmak dertlesmek istiyorum yaaa..
benim durumumda yani issiz olanlar yok muu????

4 yıllık mezunsan, kpss 70 üzeri ise işkur danışman alıyor yarın son başvuru günü...ayrıntılar işkur sitesi ve memurlar net lisans mezunları topiğinde..

ben 3 yıldır arıyorum hala dogru düzgün bir iş bulamadım.artık iş bulmak çok zor.biraz daha sabırlı olmalısın ve moralini yüksek tutmalısın :34:

4 yıllık mezunsan, kpss 70 üzeri ise işkur danışman alıyor yarın son başvuru günü...ayrıntılar işkur sitesi ve memurlar net lisans mezunları topiğinde..

ben yurt disinda kaliyorum ama tsk ederim yazdigin icin..

ben 3 yıldır arıyorum hala dogru düzgün bir iş bulamadım.artık iş bulmak çok zor.biraz daha sabırlı olmalısın ve moralini yüksek tutmalısın :34:

3 yildirmi???:53: allahim yaa benim acilen bulmam lazim okadar bekleyemem..
bisi sorcam isin yok ama gecimini nasil yapiyorsun??

3 yildirmi???:53: allahim yaa benim acilen bulmam lazim okadar bekleyemem..
bisi sorcam isin yok ama gecimini nasil yapiyorsun??

evliyim canım ben.eşim sagolsun :9: 3 yıl içinde dönem dönem iş buldum ama malesef sürekliliği olmadı.asgari ücret verip en agır şartlarda çalışmamı istediler o yüzden çıkmak zorunda kaldım :43: Allah yardımcın olsun inşallah bulursun:38:

cok mutsuzum yaa, moralim cok bozuk:5::5:

4 aydir is ariyorum ve hala bulamadim. okulum yeni bitti ve is bulmam lazim ama yok yok yok:14::14:

ne yapacam bilmiyorum, hic bi yerden maas da alamiyorum. cikmazdayim sanki hic bi care bulamiyorum..

23 yasindayim ve 18 yasimdan itibaren aylemden hic para almadim ve suanda isteyemem :50:

offf ne olur dua edin iyi kotu bi isim olsun:43:

Al bendende bu kadar.ben kendim için degil eşim için çok sıkıntıdayım 2 senelik evliyim bu iki senede toplasan 5 ay çalişmiştır hep bir sorun çıkıyo karşımıza halen işşiz şu an bir yere görüşmeye gitti HAYIRLISI İNŞAALLAH RABBİM Bir kapı bizede açacak HAYIRLISIYLA..Bir ışık yakacacak:28:

evliyim canım ben.eşim sagolsun :9: 3 yıl içinde dönem dönem iş buldum ama malesef sürekliliği olmadı.asgari ücret verip en agır şartlarda çalışmamı istediler o yüzden çıkmak zorunda kaldım :43: Allah yardımcın olsun inşallah bulursun:38:
anladim canim, gercekten buda cok zor. hem calis hemde karsiligini hakkettigin gibi almamak. ins hakettigin bi iste calisirsin..

Al bendende bu kadar.ben kendim için degil eşim için çok sıkıntıdayım 2 senelik evliyim bu iki senede toplasan 5 ay çalişmiştır hep bir sorun çıkıyo karşımıza halen işşiz şu an bir yere görüşmeye gitti HAYIRLISI İNŞAALLAH RABBİM Bir kapı bizede açacak HAYIRLISIYLA..Bir ışık yakacacak:28:
aaa issizlik ne kadar kotu bisi yarabbim. ins kimse kimseye muhtac kalmaz. umarim esin icin ve senin icin hayirlisi olur.

Bende bu yıl mezun oldum ve işsizimmmm :(

issizler kulubune hosgeldin:27: rabbim ins en kisa zamanda yuzumuze guler..

aaa issizlik ne kadar kotu bisi yarabbim. ins kimse kimseye muhtac kalmaz. umarim esin icin ve senin icin hayirlisi olur.

Aminnnn... teşekkür ederim dilegin için.İnşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur.:)

işte bunalım sebebim :59:
2010 temmuz mezunuyum.
4 ay içerisinde 2şer aydan 2 işe girdim çıktım.
birinden ben çıktım diğerinden çıkarıldım.
kpss desen ayrı bi dert daymız yok ki garantimiz olsun:43:

fellik fellik iş arıyorum parakazanmam lazım artık çeyiz almam lazım :59:

Ahh ahhh ben iş bulmuştum ama istifa ettimm iyimi ettim tabikii hayırrrrrr çok pişmanım biri beni öldürsünnnn:2:

işte bunalım sebebim :59:
2010 temmuz mezunuyum.
4 ay içerisinde 2şer aydan 2 işe girdim çıktım.
birinden ben çıktım diğerinden çıkarıldım.
kpss desen ayrı bi dert daymız yok ki garantimiz olsun:43:

fellik fellik iş arıyorum parakazanmam lazım artık çeyiz almam lazım :59:

yaa boyle issizleri gorunce iyice umutsuzlasiyorum:50: canim ins is bulursunda ceyizini tamamlarsin.

Ahh ahhh ben iş bulmuştum ama istifa ettimm iyimi ettim tabikii hayırrrrrr çok pişmanım biri beni öldürsünnnn:2:

o biri ben olabilirim :41::57::57: biz burda is ariyoruz sende isten istifa ediyon...
saka saka, canim hakinda hayirlisi olsun:61:

Evrenim işimin ne kadar iyi olduğunu bilseydin kesin öldürmek isterdinn :)) Valla evde bunalıma girdim düşününce kafayı yiyorumm off offff:52:

Evrenim işimin ne kadar iyi olduğunu bilseydin kesin öldürmek isterdinn :)) Valla evde bunalıma girdim düşününce kafayı yiyorumm off offff:52:

millet is bulmak icin kuyrukta curuyo, hanfendiis begenmiyooo:20:

yok benim seni oldurmeme gerek yok.. sende evde bunalima girdikce oldurursun kendini.. o hisi iyi bilirim canim, insanin isini sevipte ama bi takim sebeblerden dolayi ayrilmasi gercekten cok zor. ama hakinda hayirlisi, ve ins daha guzel bi is bulursun tabi bende:1:

İnş en kısa zamanda iş bulursun canım ben de ünv bu yıl bitdi ya özel sektöre atılcam ya da devlete artık bundan sonrası çaba... Daha çok isteğim kpss tabi

İnş en kısa zamanda iş bulursun canım ben de ünv bu yıl bitdi ya özel sektöre atılcam ya da devlete artık bundan sonrası çaba... Daha çok isteğim kpss tabi

cok tsk ederim. rabbim ins butun is arayanlara yardim ederi..

peki nasıl bi iş istiyorsun ?

canim benimki muhasebe. ama malesef burda krize var muhasebe is bulmak cok zorr

Back