kocamla birbirimizi çok severek evlendik. Öyle ki bana dünyada üzeceğim en son insan sensin derdi. Nişan döneminde maddiyat temell olduğu kavgalar yaşadık. Nişan atmaya karar verdik ertesi gün sakince oturup konuştuktan sonra birbirimizden vazgeçmeyelim dedik. Evlendikten sonra kabus başladı. Sürekli bilgisayar oyunları oynayan, kaba saba bir adam oldu. En güzel günlerim bilgisayardan kalkmadığı için başka bir odada hüngür hüngür ağlayarak geçti. Ağladığım anlarda yanıma bile gelmez öteki odada kahkahalarla oyununu sürdürmeye devam ederdi. Ben birlikte bir seyler yapmak oyun oynamayı bırakmasını söyledikce baska yapcak bisey mi var zaten tv hep izliyoruz zaten hep aynı evdeyiz tamam konusacak sohbet edeceksek hadi konusalım vs gibi beni geçiştirirdi. Sinir krizleri geçirdim duvarlarda bardaklar kırdım ellerim parçalandı yine burnundan kıl aldırmadı. Ailesi ise baskıcı insanlar sürekki görüşelim, niye gelmediniz niye aramadınız vs ve bekarken cocugun yüzüne bakmwzlardı kv sırf küsüp trip atarak bize her istedigini yaptırmaya calısan bi kadın. Gelmiyoruz dediğimiz gibi beş karış surat küslük cocuk gibi. Ama esim asla bu konuda baskı yapmaz gelmek istemiyorsan gelme, ben işi var derim şöyle derim böyle derim ayrıca asla benden onay almadan da annesi nereye cagırırsa cagırsın ok demez Bunun dısında son zamanlarda eşim inanılmaz kötü bir hal aldı. İş değişikliği iş stresine yormaya calısıyorum fakat en basit oyun oynarken hadi gel özledim dedim bilgisayarı kapadı yanıma geldi telefonu aldı eline bende tv de film arıyorum dedim izlemek istemiyor musun basladı bagırmaya vay efendim herseye laf söylüyorsun burdayım işte aç izleyeceğim vs bende birlikte bişi yapacaksak o zaman sende bak birlikte karar verelim uyuyadabilirsşn izlemek zorunda değilsin pcden kalkıp eline tel aldıgın zaman benimle ilgilenmis vakit geçirmiş olmuyorsun dedim yine basladı beni cok sıkıyorsun bunaltıyorsun vs. dedim bu tepkinin sebebi ne sakin olur musun ne bu halin ardından bes dk hiç konusmadan yanında oturdum o tel bakmaya devam ediyor tabi kalktım gittim yanından tek kelime etmeden. Biz sevgiliyken her türlü nazımı niyazımı lafımı yutan bir adamdı. Bu arada en sevmedigim huyum kavgalarda cok agır yenilir yıtulur olmayan laflar ederim, adamlıgından tut ailesine varana kadar cunku her kavgada sadece susar cevap dahi vermez derler ya seseiz atın tekmesi büyük olur diye evlenince tam tersi oldu tek vir kelime etmemle küplere biniyor ama ben yinede susup kendini ezdiren vir kadın olmuyorum ne derse desin sussun konusmasın diyeceğimi her zaman diyorum ilk zamanlar saldırdıgım dahi olmuştu sinir krizleri esnasında fakat sonra o suclu olmasına rağmen ağır konustugum icin dayanamıyor gönlünü almaya calısıyorum esim ben ona küstügüm zaman bile ona küstügüm için bana küsen bir adamdır değil adım atmak tam bir disil. Bunu yapma dedigimde ben konusursam senden kırıcı olurum ben böyle sindiriyorum diyerek kestirip atar. Cinsellikte de son dört beş aydır sorunluyuz. İnanılmwz güzel giden cinsel hayatımız bıcak gibi kesildi, o sırada iş anlamında hayatında büyük sıkıntılar stresler oldu kendini hasta edecek boyuta geldi bu stres fakat benim itip kakalamamla istememle olan cinsellikler yine hiçbir zmaan olsun diye yasanmadı hala cok iyi fakat adam cinsellikten uzaklaştı ben istemedikce diretmedikce canınistemeyen birisi oldu anlamıyorum yeni evli sayılırım bu saydıklarım bosanmak icin yeterli mi? Esim iyi bir insan, suyuna gittiginde güzellikle söylediginde hicbirsehi ikiletmez beni hiç kırmaz. Allah yıkarda bugune kadar hiç yalanını yakalamadım, aksi değildir beni kısıtlamaz yormwz sorun etmez hiçbir şeyi ama bana sebel verip tam tersi artık sabır taşıp tepki koydugumda oracıkta ölsem umrunda olmaz dönüp bakmaz ama ben onun sürekli suyuna mı gideceğim evlilik bu mu gerçekten bilmiyorum psikolojim bozuldu kimseyle paylasamıyorum lütfen yardım edin