Çok mutsuzum

Teşekkür ederim. Şuan yeni asgari ücrette tim. O konuda kanunlara bağlılar en azından. Üzerine zam yapmadılar o konuda hakkım var mıdır sizde biliyorsunuz ki prosedürlerle uygulama arasında çok farklı oluyor. O nedenle sormustum

Departmanlaşma artık hiç dikkate alınmayan bir konu özel sektörün orta ölçekli şirketlerinde, insanı öldürmeden bırakmıyorlar

Malesef bizde orta ölçekli bir firmayiz kuculmeyi sebep gösteriyor şimdi. Herkes şirkette kaos halinde insan kaynakları telefonunu kapatmış

Cherry cigim senin yazmama çok sevindim. İk müdürü telefonlarını kapatmış kimse ulaşamıyormus Malesef departman müdürüm oldugu için onu cigneyemiyorum o konuda. Noterden ihtarname cektircem bu daha iyi olacak ilk genel müdürle konuşacağım bakacağım.

Cherry cigim senin yazmama çok sevindim.

Çok tişkür ederim konu sahibesi teveccühün Ne olur ne olmaz yeni iş bakmaya başla ortalık karışırsa vınlarsın :) Şaka şaka, diş gösterince parayı verirler diyorum, bak tüm KK aynı şeyi yazmış vallahi dünya kaç bucak gösterirsin bunlara

Çok teşekkür ederim bende bunun için konu açmıştım bazı arkadaşlarda hemen haklarını bilmiyormuş una baglamislar. Haklarını biliyorum ama benim çalıştığım şirket Türk ve bende Türkiye'de yaşıyorum burda malesef uygulama ile pratik arasında çok fark var.

Malesef bizde orta ölçekli bir firmayiz kuculmeyi sebep gösteriyor şimdi. Herkes şirkette kaos halinde insan kaynakları telefonunu kapatmış
Zam zamanlarının efsane bahanesidir küçülmeee ve de patron depresyonu ölümü gösterip sıtmaya razı ederler maksat o. Değiştirin diyeceğim ama eteri gidip beteri geliyor iş yerlerinin. Siz yine tatlılıkla çözmeye çalışın, ihtar falan çekerseniz daha orada çalışma imkanınız kalmaz, önce kendinizi sağlama alın.

Olmadı tüm gün burda konu okurum. Napiyim hakkımı vermezlerse

Bu sene neredeyse %50 zam aldı, çoğu işveren onun arkasına sığınıyor.
Aslında kıdemli çalışanın çoğu kişinin maaşını harcadılar bu durumdan dolayı.
Yani sana her sene şu kadar oranda zam yaparız dedilerse bu senin açından haklı fesih doğurur.
Ama işverenin sana böyle bir sözü yoksa üzgünüm ya o maaşı kabul edersin ya da sana dediğim yollardan hakkını ararsın.

Sana bir link atıyorum oku istersen.

Sizin gibi piyasayı bilen biriyle konuşmak çok iyi geldi tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Şuanda iş konusuda sıkıntılı bir dönemde iş bulmadan çıkamam

Cok teşekkür ederim danışmanlık yaptınız fakat bana böyle birşey söylemediler iş sozlesmemizi hukukçu arkadaşlar hazırlıyorlar o nedenle öyle bir madde hatırlamıyorum. Çok sağolun yardımlarınız icin

Ne demek :)
Biz işverenler kazansın diye ömrümüzü harcıyoruz ama onlar 3 kuruşun lafını yapıyorlarsa acımam harcarım hepsini

Yollamak için zam yapmamışlar. Yerinde olsam dava ederim. Çalışmaya gider çayımı alır tüm gün kk da takılırım

Valla maaşım yattigindan beri ise bakmiyorum sabahları müge anlı öğlen kk öğlenden sonra Esra Erol yapar çıkarım işten

İşte müdürüme yazdığımda bana olumsuz eleştiri gelmedi ama performansını arttıralım gibi birşey dedi daha ne yapıyım ik nin işlerini de mi alıyım bende insanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…