Gebeliğe Hazırlık Çok mutsuzum :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nehirce 32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
317
158
103
38
merhaba kızlar
4 aylık evliyim ve yaşım 31 ilk günden beri korunmuyoruz bebek için....
Eşimde varikösel vardı nişanlıyken ameliyat oldu ama değerleri hiç değişmemişti yani varikösel tekrar etmiş :( doktoru bu değerlere göre olur sıkıntı Yok demişti kötü de değildi sonuçları ...
Bu ay da gebelik olmayınca tekrar gidelim dedik benim rahimim temiz çıktı hormon testlerine başlanacak ama eşimin sperm sonuçları çok kötü çıktı malesef 3 ay önceki ve şimdiki değerleri söyle ;
Sperm sayısı 36milyondan 9.2 milyona
İleri hareketli % 21 den %1 e
Yavaş doğrusal %33 ten % 10 düşmüş
Hareketsiz % 28ten % 64 çıkmış
Ayrıca canlı sperm sayısı %40 ölü sayı ise %60
Morfoloji de % 1
Moralim çok bozuldu araştırdım bu sonuçlara göre sadece tüp bebek tedavisi uygun görünüyor
Sonuçların düzelebilmesi için önerilerinize ihtiyacım var ...değerleri bu şekilde düşük olup normal yolla gebe kalabilen var mı aranızda lütfen yardımcı olun dünden beri ağlıyorum :(

merhaba kızlar
4 aylık evliyim ve yaşım 31 ilk günden beri korunmuyoruz bebek için....
Eşimde varikösel vardı nişanlıyken ameliyat oldu ama değerleri hiç değişmemişti yani varikösel tekrar etmiş :KK43: doktoru bu değerlere göre olur sıkıntı Yok demişti kötü de değildi sonuçları ...
Bu ay da gebelik olmayınca tekrar gidelim dedik benim rahimim temiz çıktı hormon testlerine başlanacak ama eşimin sperm sonuçları çok kötü çıktı malesef 3 ay önceki ve şimdiki değerleri söyle ;
Sperm sayısı 36milyondan 9.2 milyona
İleri hareketli % 21 den %1 e
Yavaş doğrusal %33 ten % 10 düşmüş
Hareketsiz % 28ten % 64 çıkmış
Ayrıca canlı sperm sayısı %40 ölü sayı ise %60
Morfoloji de % 1
Moralim çok bozuldu araştırdım bu sonuçlara göre sadece tüp bebek tedavisi uygun görünüyor
Sonuçların düzelebilmesi için önerilerinize ihtiyacım var ...değerleri bu şekilde düşük olup normal yolla gebe kalabilen var mı aranızda lütfen yardımcı olun dünden beri ağlıyorum :KK43:
Değerleri yükseltmek zor değil en azından morfoloji var. Biraz sabrederseniz bi kaç aya toparlanır bu değerler. Ama eşinin sağlıklı beslenmesi ve içiyorsa sigarayı alkolü nargile vb şeyleri bırakması gerekiyor. Yoksa sürekli tekrarlar.

Değerleri yükseltmek zor değil en azından morfoloji var. Biraz sabrederseniz bi kaç aya toparlanır bu değerler. Ama eşinin sağlıklı beslenmesi ve içiyorsa sigarayı alkolü nargile vb şeyleri bırakması gerekiyor. Yoksa sürekli tekrarlar.
Sigarayı içiyordu dün karar verdi bırakmaya
Peki siz bu değerleri yükseltmek için neler önerirsiniz faydalı olabilecek uygulamalar var mı

Sigarayı içiyordu dün karar verdi bırakmaya
Peki siz bu değerleri yükseltmek için neler önerirsiniz faydalı olabilecek uygulamalar var mı
Ben eşime yaptığım şeyleri tavsiye ediyorum kısa sürede yükseltmeye başlıyor. Onları da yazayım. Alırsan nasıl kullanacağını da yazarım istersen.
-Çakşır kökü suyu
-Keçiboynuzu özü
-E vitamini kapsülü
-Çinko hapı

Ben eşime yaptığım şeyleri tavsiye ediyorum kısa sürede yükseltmeye başlıyor. Onları da yazayım. Alırsan nasıl kullanacağını da yazarım istersen.
-Çakşır kökü suyu
-Keçiboynuzu özü
-E vitamini kapsülü
-Çinko hapı
Çakşır suyunu ve keçiboynuzu özünü aldım dün nasıl kullanmam gerekiyor

Çakşır suyunu ve keçiboynuzu özünü aldım dün nasıl kullanmam gerekiyor
Günde 2 sefer yemeklerden 15-20 dakika önce kullanacak. Keçiboynuzu özü bi yemek kaşığı ama tahta kaşıkla bu önemli. Çakşır kökü suyu da 1 fincan. Kullanım süreleri yok bunların. Hamilelik oluşana kadar içecek. Diğerlerini de al bence. E vitamini doğurganlığı arttırıyor. Çinko sperm üretiminde kullanılıyor. Keçiboynuzu özünü ve e vitaminini sende kullanabilirsin.

benim esimin degerleri de çok düşük sigara da içiyor çok ama ben yine de tedavime bakıyorum. Hz. Allah verecek olan. Harap etmeyin kendinizi.

benim esimin degerleri de çok düşük sigara da içiyor çok ama ben yine de tedavime bakıyorum. Hz. Allah verecek olan. Harap etmeyin kendinizi.
Ne tedavisi görüyorsunuz. Aşılama tüp bebek falan mı.
Ben önce tedbir sonra tevekkül diyenlerdenim. Allah verir tamam da biz de elimizden geleni yapmalıyız önce.

Ne tedavisi görüyorsunuz. Aşılama tüp bebek falan mı.
Ben önce tedbir sonra tevekkül diyenlerdenim. Allah verir tamam da biz de elimizden geleni yapmalıyız önce.

tedbiri zaten alıyoruz canım ben suan catlatma tedavisindeyim ilk çatlatma iğnem. seninle daha önceden cok konusmustuk

tedbiri zaten alıyoruz canım ben suan catlatma tedavisindeyim ilk çatlatma iğnem. seninle daha önceden cok konusmustuk
Adını hatırladım da durumunu hatırlayamadım. Eşin keşke sigarayı bi süreliğine de olsa bıraksa ne güzel olur.

Günde 2 sefer yemeklerden 15-20 dakika önce kullanacak. Keçiboynuzu özü bi yemek kaşığı ama tahta kaşıkla bu önemli. Çakşır kökü suyu da 1 fincan. Kullanım süreleri yok bunların. Hamilelik oluşana kadar içecek. Diğerlerini de al bence. E vitamini doğurganlığı arttırıyor. Çinko sperm üretiminde kullanılıyor. Keçiboynuzu özünü ve e vitaminini sende kullanabilirsin.
Çok teşekkür ederim hemen başlayacağım inşallah etksisini görürürm
Bu arada bende bal çörek otu tarçın karışımını denemek istiyorum bu konuda bir bilginiz var mı

O zaman birkaç ay değerleri yükseltecek bitkisel kürler yapmalısınız yine olmazsa zaman kaybetmeden tüp bebek yaparsınız üzülmeyin. Bebek özlemi çok zor biliyorum sabır işi hep

O zaman birkaç ay değerleri yükseltecek bitkisel kürler yapmalısınız yine olmazsa zaman kaybetmeden tüp bebek yaparsınız üzülmeyin. Bebek özlemi çok zor biliyorum sabır işi hep
Aynen daha yeni evliyim Ama o psikolojik baskı çok kötü İstanbul dışında yaşıyorum annemin yanına geldim 1 haftalığına beni gören herkes var mı bebek hamile misin diye soruyor

Aynen daha yeni evliyim Ama o psikolojik baskı çok kötü İstanbul dışında yaşıyorum annemin yanına geldim 1 haftalığına beni gören herkes var mı bebek hamile misin diye soruyor
Canım kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Başka planlarımız var şimdilik deyin yada kansızlığım var düzeltmeden düşünmüyorum deyin çok yakın biriyse. Yapacak birşey yok herkesin özel hayatına burunlarını sokuyorlar bende de durum farklı değil evlenmeden önce evlen evlendim çocuk yap. Milletin lafına bakma sağlığına odaklan zamanla hepsi geçecek.

Canım kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Başka planlarımız var şimdilik deyin yada kansızlığım var düzeltmeden düşünmüyorum deyin çok yakın biriyse. Yapacak birşey yok herkesin özel hayatına burunlarını sokuyorlar bende de durum farklı değil evlenmeden önce evlen evlendim çocuk yap. Milletin lafına bakma sağlığına odaklan zamanla hepsi geçecek.
İnşallah çok umutluydum eşimin 3 ay önceki. Sonuçları ile normal yolla hamile kalırsınız demişlerdi şimdi ise bu değerlerle anca tüp bebek tedavisi ile olur diyorlar :(

AF44BE97-3BD0-43BC-83B5-61745A5A2A55.png Bu malzemeleri aktardan temin edebilirseniz çok az miktarda bütün bunları makinadan çektirip 1 kilo süzme bal ile karıştırıp macun kıvamına getirin siz ve eşiniz her fırsatta yemeye çalışın erkeklerde özellikle işe yarayan bir macun olduğu söyleniyor

bu işte, psikolojide çok çok önemli
bunu bir görev olarak ve sonucu ne olarak diye düşünmeden denemenizde lazım. değerler evet çok ok önemli ama psikolojik olarak rahat olmak en az bir okadar önemli bence

Back