valla yakın olaydık buluşurduk :) sizden tavsiyem gerçekten sosyal olun iş bulana kadar gidin kurslara yazılın halkeğitimin birsürü kursları var iş bulana kadar oyalanacak birşeyler bulursunuz..
bilgisayar dersinden sonra,autocad derside vericem sanırım:)
Hangi bölümü bitirmiştin ? benim de solidworks öğrenmem lazım .
Var mı aranızda bilen ?
Hangi bölümü bitirmiştin ? benim de solidworks öğrenmem lazım .
Var mı aranızda bilen ?
Kızlar sizce autocad kursuna mı gideyim yoksa 3D Max e mi?
bana sorarsan autocad bilmeden 3d max de çok zorlanırmışsın benım kuzenım kursiye istanbulda. ilk önce autocad i ögren sonra 3d max öğren dedi ... bende öyle yapıyorum şimdi autocad i öğreniyorum.
Evet 3D Max için herkes zor diyor, ona daha çok ilgim var ama nedense.Autocad e gideyim en iyisi.
ben autocad hiç bilmiyorum o yüzden çok zorlanıyorum bana ilk 2 gün çok karışık geldi sınıfta yaptıklarımızıda şimdi yapamıyorumdersten önce hocanın yakasına yapışcam yine.
ben autocad hiç bilmiyorum o yüzden çok zorlanıyorum bana ilk 2 gün çok karışık geldi sınıfta yaptıklarımızıda şimdi yapamıyorumdersten önce hocanın yakasına yapışcam yine.
Autocad i biraz biliyorum menülerini falan. Fazla zor gibi gelmemişti, ama tek başıma hiç çizim yapmadım tabi.
Yapış bakalım senin derdin başka
ayy aklımdan hiç öyle geçmedi valla kızzzzzama bilmem nasip... çok karışık ya bi silmek için neler yapıon başlada ozaman görürüm ben seni
yapış yapış
adamın hoşuna bile gider
Sen şanslısın, benim başımda öyle yakışıklı ilgili bir hocam da yok.
bilmiyorum göreces ne olup ne bitecek bana autocad i öğretsinde kalanı kalsın
hahaha kursa gidince özellikle erkek hoca iste valla kendisi yapışıyorlar evli değilse buluyorlar bizim gibi güzel kızları kaçırmak istemiyorlar
hayırlısı olacaksa olsun askerliğinide beklerim yiğidimin vatan borcu ödemeden olmaz
ben bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum ama artık teknik ressamlıga geçiş yapmak istediğim için bu programı öğreniyorum.
allah yardımcımız olsun herşeyde...
Amin cnm .
Tanrım gonlumuze gore versin .
Bu tarz programlari anca mmo öğrenebilirsiniz kızlar .
Ben de cok araştırdım .
mm o nedir?:26::26::26:
mm o nedir?:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?