Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

haha, çok fark olacağını sanmıyorum bence senle yaşıt falandır. ayyy, bu işin sonunda güzel heyecanlar görüyorum :))

valla nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden bu hafta zaten biri ile tanışcam resimden pek begenmedim ama birde aslını görelim bakalım

Kompleks falan yapmaz da erkekler 25e kadar ergenlikten çıkamadıkları için belki seni biraz delirtebilir. Ağırdan alırsınız büyümesini beklersin.

Kompleks falan yapmaz da erkekler 25e kadar ergenlikten çıkamadıkları için belki seni biraz delirtebilir. Ağırdan alırsınız büyümesini beklersin.

el bebek gül bebek büyütürüm dimi ben 30 olurum o 27 abooovvvv babam benımle dalga geçer. gerçi bi arkadasımın annesi babasından 6 yas büyüktü

Olabilir ben de çok duydum hep erkek büyük olacak diye bir şey yok ki

benımde öyle bi kastım yok hani asla kendimden küçük le olmaz diye nasip kaderde ne var sa o erkeklerin böyle kendilerini kasmaları yokmu çok uyus oluyorum utangaç erkeğinde hiç sevmiyorum erkek dediğin vuracak elini masaya yok anam yok böylesinde daha üretilmedi

Yüzümü kızarttım, bugün gene okulu aradım. 2 tane hocama da mail attım, biri habertürkte biri sabahta köşe yazarı, ikisinin de dersi varmış yarın asistanları geri döndü, yarın ikisinin de odasına gidicem. Okula da sanki 'sertifika programlarıyla ilgili bilgi almaya geldim de, hocam sizi de bir göreyim dedim' dicem ikisinde de iş istemeyi düşünüyorum, en azından staj falan da olsa bir şey ayarlasınlar yahu, çok sıkıldım.

kariyer merkezinde ki kadına da, 'okulun başarısı mezunlarından belli olur, ben mezun ve 8 aydır işsizim, bu artık sizin sorununuz' dedim. ahahahaha. kadın şok oldu

İşte onu iyi demişsin

benım bi kaç arkadasım hep hocaları sayesinde iş buldu hep hocaları yönlendirdi.arsız olacaksın canım bu devirde yoksa bişey olmuyor utanma sıkılma iş arıyorum hocam size böyle duyuru gelirse beni önerirmisiniz de.

Ne güzel ya böyle aşklar da varmış. Benim hiç inancım kalmadı, birine "eşim" deme düşüncesi çok garip geliyor çok ütopik.
öyle deme canım..
aşkın insanı nerde bulacağı belli olmuyor

8 yıl ya dile kolay maşallah allah ayırmasın inş. :) ne güzelmiş :))) imrendim.. bende böyle aşık olabilecekmiyim bi gün acaba çok merak ediyorum
sen belki de daha güzel bir aşk yaşayacaksın

Ben aşık olmasına oluyorum da devamı gelmiyor.
:))
neden kız..
sevemiyor musun..:26::26:

benimde yükselenim başak,o bende ii etki yapıo zira oğlak daha bir mantıkçı..
öyle sadece oğlak burcunun etkisi altında kalsam mantıki düşüne düşüne evde kalırdım valla
adam sana kur yapmaya başlamış..
bende sende ışık ver ki yanaşabilsin

ayy resmini çek kız..
ne hoş olurdu

canım yaşı hiç takma kafayı..
benim annem babamdan 2 yaş büyük, ama aşkları dillere destan
hala ilk günkü gibi sırılsıklam aşıklar birbirlerine

Seviyorum da sevdiğim kadar sevilmiyorum, hep üzüyorlar hep

Allah onları bildiği gibi yapsın..
zaten hak edeni seven yok ki..
gidip ipe sapa gelmez insanların peşinden koşarlar, ideal hatunları ise elinin tersiyle itip hep acı çektirirler
üzülme canım ya..
gün doğmadan neler doğar..
belli mi olur belki de aşk ve iş bir anda çıkar karşına
bak benim hayalim gerçek oldu...
biricik aşkımla aynı okulda öğretmeniz şuan
bunu hep hayal ederdim ama ihtimal bile vermezdim..
ben lise mezunu o ise üniv okuyo nasıl olur ki dderdim..
oysaki kısmet oldu ünivi kazandım okudum bitirdim..
bu kezde ben branş o sınıf öğretmeni nasıl olur dedim
ama bak olmaz dediğimde oldu..
şuan aynı okulda öğretmeniz
sizlerde sabredin hiç ummadığınız aşklar ve işler sizi bulsun..
zirvelerde yaşayın mutluluğu inşallah

Sağol canım benim teşekkür ederim İş olsun da aşk biraz daha beklesin ya ne bileyim yalnızlık hoş değil evet ama korkuyorum da bi taraftan. Geriyor beni şu anda biriyle ilişki içinde olma düşüncesi, ben öyle taktiklere de gelemiyorum. Yok sevdiğini belli etme şımarır, yok çok darlama bunalır yok şöyle yok böyle. E anlamıyorum o ki o zaman yaşadığımdan bir şey, ben mutlu olamıyorum bu sefer. İçimden geldiği gibi davranınca da tepeme çıkartıyorum. Sevsen bir türlü sevmesen bir türlü valla.

Aynen katılıyorum hiç bir şeyin ortası yok şuan için
Demek ki daha var bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…