- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
haha, çok fark olacağını sanmıyorum bence senle yaşıt falandır. ayyy, bu işin sonunda güzel heyecanlar görüyorum :))
Allah seni gareng yaaaa :)koşsun peşimden banane öyle kur yapmayla olmaz bu işler :)numaram var idarede alsın arasın sosyalmedya dan bulsun ah ben erkek olcam varsa asla kaçırmam aslaaaaa... bu erkekler saftirik3 yasta çok be anacım bir çift arkadasım var kız 2 yas büyük çocuktan ilk zamanlar çocuk saklamış bundan kabul etmez die. ama kız diyo bazen ister istemez kendi kendine kompleks yapıo dile getirmesede diyo.çocukta ben biliyordum onun benden büyük oldugunu o yüsden söylemedim söyleseydim beni kabul etmezdi dio :)
Kompleks falan yapmaz da erkekler 25e kadar ergenlikten çıkamadıkları için belki seni biraz delirtebilir.Ağırdan alırsınız büyümesini beklersin.
el bebek gül bebek büyütürüm dimiben 30 olurum o 27 abooovvvv babam benımle dalga geçer. gerçi bi arkadasımın annesi babasından 6 yas büyüktü
Olabilir ben de çok duydum hep erkek büyük olacak diye bir şey yok ki
Yüzümü kızarttım, bugün gene okulu aradım. 2 tane hocama da mail attım, biri habertürkte biri sabahta köşe yazarı, ikisinin de dersi varmış yarın asistanları geri döndü, yarın ikisinin de odasına gidicem. Okula da sanki 'sertifika programlarıyla ilgili bilgi almaya geldim de, hocam sizi de bir göreyim dedim' dicemikisinde de iş istemeyi düşünüyorum, en azından staj falan da olsa bir şey ayarlasınlar yahu, çok sıkıldım.
kariyer merkezinde ki kadına da, 'okulun başarısı mezunlarından belli olur, ben mezun ve 8 aydır işsizim, bu artık sizin sorununuz' dedim. ahahahaha. kadın şok oldu
Yüzümü kızarttım, bugün gene okulu aradım. 2 tane hocama da mail attım, biri habertürkte biri sabahta köşe yazarı, ikisinin de dersi varmış yarın asistanları geri döndü, yarın ikisinin de odasına gidicem. Okula da sanki 'sertifika programlarıyla ilgili bilgi almaya geldim de, hocam sizi de bir göreyim dedim' dicemikisinde de iş istemeyi düşünüyorum, en azından staj falan da olsa bir şey ayarlasınlar yahu, çok sıkıldım.
kariyer merkezinde ki kadına da, 'okulun başarısı mezunlarından belli olur, ben mezun ve 8 aydır işsizim, bu artık sizin sorununuz' dedim. ahahahaha. kadın şok oldu
öyle deme canım..Ne güzel ya böyle aşklar da varmış.Benim hiç inancım kalmadı, birine "eşim" deme düşüncesi çok garip geliyor çok ütopik.
sen belki de daha güzel bir aşk yaşayacaksın8 yıl ya dile kolay maşallah allah ayırmasın inş. :) ne güzelmiş :))) imrendim.. bende böyle aşık olabilecekmiyim bi gün acaba çok merak ediyorum
:))Ben aşık olmasına oluyorum da devamı gelmiyor.
benimde yükselenim başak,o bende ii etki yapıo zira oğlak daha bir mantıkçı..bendede bi begeni oluor ama devamı gelmiyor... Başak burcu olmasaydım keşke yaa çok mantıkçıyım, kör kütük aşık olmak istiyorum ama olamıyyorum işte :)
bu gün derste,bi kız la benım adım aynıymış fakat kız evli...o biraz biliyormuş programı hoca uygulama vermişti onunla birlikte yapacaktık bu kız da hoca daha başlamadan yapmaya başlamış felan hocada o kıza laf soktu aramızda bilenler var ama ben gzellergzeli hanıma göre anlatıcam çünkü o hiç bilmiyor dedi o kadında bana mı dedi hocam da yok küçük gzellergzeline dedi,kızda bana döndü küçükseyerek acaba hangimiz küçüğüz dedi (saftirik) ben onu kaale almayarak gülümsedim. hocada bunu gördü tabi o senden 1-0 önde dedi( sen evlisin demek istedi yani)bide kaç dogumlusunuz diye sordu ama ben duymamazlıga getirdim ve cevaplamadım
ben bilmiyorum diye hep geldi yardımcı oldu çok iyisin,iyi gidiyorsun felan dedi
bişey olacagına değil ama böyle olması bile eglenceli
ayy resmini çek kız..aynen gerçekten egleniyorumsınıfta 2 kızız zaten digeri evli yarında derse başlıcam kurs hocammmm çok şekerrrrrrr keşke gizlice resmini çekip size atsaydım hahhaha bu kurs bitince askere gidecekmiş acaba benden ne kadar küçüktür
canım yaşı hiç takma kafayı..ben 87 dogumluyum eylül ayında 26 mı doldurucam. eger 18 yasında üniyi kazandıysa 4 yılda bitirdiyse en kötü ihtimaş 23-24 yasındadır
ama görsen benım 2 katım ben minyonum 22 23 derler görenler ama aslı kimse inkar edemez 1 2 yas neyse ama fazlasında adım sübyancıya çıkabilir
öyle deme canım..
aşkın insanı nerde bulacağı belli olmuyor
sen belki de daha güzel bir aşk yaşayacaksın
:))
neden kız..
sevemiyor musun..:26::26:
Seviyorum da sevdiğim kadar sevilmiyorum, hep üzüyorlar hep
Allah onları bildiği gibi yapsın..
zaten hak edeni seven yok ki..
gidip ipe sapa gelmez insanların peşinden koşarlar, ideal hatunları ise elinin tersiyle itip hep acı çektirirler
üzülme canım ya..
gün doğmadan neler doğar..
belli mi olur belki de aşk ve iş bir anda çıkar karşına
bak benim hayalim gerçek oldu...
biricik aşkımla aynı okulda öğretmeniz şuan
bunu hep hayal ederdim ama ihtimal bile vermezdim..
ben lise mezunu o ise üniv okuyo nasıl olur ki dderdim..
oysaki kısmet oldu ünivi kazandım okudum bitirdim..
bu kezde ben branş o sınıf öğretmeni nasıl olur dedim
ama bak olmaz dediğimde oldu..
şuan aynı okulda öğretmeniz
sizlerde sabredin hiç ummadığınız aşklar ve işler sizi bulsun..
zirvelerde yaşayın mutluluğu inşallah
Sağol canım benim teşekkür ederimİş olsun da aşk biraz daha beklesin ya ne bileyim yalnızlık hoş değil evet ama korkuyorum da bi taraftan. Geriyor beni şu anda biriyle ilişki içinde olma düşüncesi, ben öyle taktiklere de gelemiyorum. Yok sevdiğini belli etme şımarır, yok çok darlama bunalır yok şöyle yok böyle. E anlamıyorum o ki o zaman yaşadığımdan bir şey, ben mutlu olamıyorum bu sefer. İçimden geldiği gibi davranınca da tepeme çıkartıyorum. Sevsen bir türlü sevmesen bir türlü valla.
neden ki canım
sıkıldım fatura irsaliye filan birazda ayağım ağrıyor
Akşam olsa da eve gitsem
keşke işim olsa da, ben de sıkılsam :)
geçmiş olsun canım..
boşver sıkılınca optimist ol, en azından sıkılabileceğim bir işim var de
senin yerinde olmak isteyen çok kişi vardır şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?