Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

Kızımmm çok heyecanlı yaa sırıttım okurken Arada böyle şeyler de anlatın yahu. Ahh ahh ben böyle heyecanlar yaşamayalı yıl oldu resmen.

hahaha adam cüsseli orta boylu ama ben minyonum 25,5 yasındayım adam belki bende küçük olabilir bile yarını sabırsızlıkla çekiyorum bakalım neler olacak

2,5 yıl önce 3,5 yıl çıktıgım adamdan ayrıldım sonrasında bikaç kişi ile görücü gibi görüştüm ama olmadı sevemedim ısınamadım 1 ay görüştüm aldatıldım bile ama sevmediğim içim çok koymadı ay çok heyecanlandıımmmm

Hadi bakalım inşallah bak demedim mi bunda da bir hayır vardır diye.

ayy inanamıyorum çok sevimli ya adam resmen kur yapmış, yüzüm güldü o not tutma cümlelerini okurken :) demekki bunda da bir hayır varmış. haha her gün bu kursla ilgili ayrıntılar bekliyoruz :)

ayy inanamıyorum çok sevimli ya adam resmen kur yapmış, yüzüm güldü o not tutma cümlelerini okurken :) demekki bunda da bir hayır varmış. haha her gün bu kursla ilgili ayrıntılar bekliyoruz :)

chloen cim haftasonları kursum cumartesi pazar 14:00-18:00 arası ama bugün 1 ders yaptı sadece. yarın anlaşılır nasıl olacagı ki bunları derken yaparken felan yalnızdık diğer öğrenciler varken nasıl dır nasıl olur devamı gelir mi bilmiyorum

yaa çok hoş anlatmışın..
evliyim bende ilk heyacanlarıma döndüm eşimle yaşadığımız
her hafta sonu merakla bekliyorum olanları

sagol canım siz nasıl tanıştınız??

biz nişanda tanıştık..
daha doğrusu o beni görmüş ve onun deyimiyle ilk görüşte aşık olmuş bana
sonra araya birilerini koymaya başladı beni ikna etmek için
o dönemde bilgisayar kursuna yazılacaktım bende..
oda bende aynı sınıfa yazıldık..
büyük aşkımız orda doğdu diyebilirim
o günden sonra ne o benden, ne ben ondan vazgeçebildim
8 yıl sürdü..1 yılda nişanlı kaldık..
10 aydır da evliyiz..
yani 10 yıllık bir aşk

Ne güzel ya böyle aşklar da varmış. Benim hiç inancım kalmadı, birine "eşim" deme düşüncesi çok garip geliyor çok ütopik.

8 yıl ya dile kolay maşallah allah ayırmasın inş. :) ne güzelmiş :))) imrendim.. bende böyle aşık olabilecekmiyim bi gün acaba çok merak ediyorum

Ben aşık olmasına oluyorum da devamı gelmiyor.

bendede bi begeni oluor ama devamı gelmiyor... Başak burcu olmasaydım keşke yaa çok mantıkçıyım, kör kütük aşık olmak istiyorum ama olamıyyorum işte :)

bu gün derste,bi kız la benım adım aynıymış fakat kız evli...o biraz biliyormuş programı hoca uygulama vermişti onunla birlikte yapacaktık bu kız da hoca daha başlamadan yapmaya başlamış felan hocada o kıza laf soktu aramızda bilenler var ama ben gzellergzeli hanıma göre anlatıcam çünkü o hiç bilmiyor dedi o kadında bana mı dedi hocam da yok küçük gzellergzeline dedi,kızda bana döndü küçükseyerek acaba hangimiz küçüğüz dedi (saftirik) ben onu kaale almayarak gülümsedim. hocada bunu gördü tabi o senden 1-0 önde dedi( sen evlisin demek istedi yani)bide kaç dogumlusunuz diye sordu ama ben duymamazlıga getirdim ve cevaplamadım

ben bilmiyorum diye hep geldi yardımcı oldu çok iyisin,iyi gidiyorsun felan dedi

bişey olacagına değil ama böyle olması bile eglenceli

Keşke ben de senin gibi olsam, öyle aşık olmak hiç iyi bir şey değil hep üzülen ben oluyorum.
Bu kurs seni baya baya eğlendiriyor önemli kısmı da bu, tadını çıkar bence.

Keşke ben de senin gibi olsam, öyle aşık olmak hiç iyi bir şey değil hep üzülen ben oluyorum.
Bu kurs seni baya baya eğlendiriyor önemli kısmı da bu, tadını çıkar bence.

aynen gerçekten egleniyorum sınıfta 2 kızız zaten digeri evli yarında derse başlıcam kurs hocammmm çok şekerrrrrrr keşke gizlice resmini çekip size atsaydım hahhaha bu kurs bitince askere gidecekmiş acaba benden ne kadar küçüktür

Se kaç yaşındaydın? :26: Bence çok küçük olamaz okulu bitir hocalık yap falan en az 25 vardır diye düşündüm.

Se kaç yaşındaydın? :26: Bence çok küçük olamaz okulu bitir hocalık yap falan en az 25 vardır diye düşündüm.

ben 87 dogumluyum eylül ayında 26 mı doldurucam. eger 18 yasında üniyi kazandıysa 4 yılda bitirdiyse en kötü ihtimaş 23-24 yasındadır

ama görsen benım 2 katım ben minyonum 22 23 derler görenler ama aslı kimse inkar edemez 1 2 yas neyse ama fazlasında adım sübyancıya çıkabilir

haha, çok fark olacağını sanmıyorum bence senle yaşıt falandır. ayyy, bu işin sonunda güzel heyecanlar görüyorum :))

Olsun olsun zengin olursunuz. Ben onun mantığını da çözdüm bak: hani erkekler geç olgunlaşıyor ya hep kendimizden büyük olsun isteriz normalde, işte Allah da helal olsun kendinden küçük erkekle baş edebiliyor diye ödül olarak zenginlik veriyor.

Allah seni gareng yaaaa :)koşsun peşimden banane öyle kur yapmayla olmaz bu işler :)numaram var idarede alsın arasın sosyalmedya dan bulsun ah ben erkek olcam varsa asla kaçırmam aslaaaaa... bu erkekler saftirik 3 yasta çok be anacım bir çift arkadasım var kız 2 yas büyük çocuktan ilk zamanlar çocuk saklamış bundan kabul etmez die. ama kız diyo bazen ister istemez kendi kendine kompleks yapıo dile getirmesede diyo.çocukta ben biliyordum onun benden büyük oldugunu o yüsden söylemedim söyleseydim beni kabul etmezdi dio :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…