- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
- Konu Sahibi depresifjpn
-
Malesef biz öyle düşünsek de işin asli kıymet düşüyor benim eşim bana bunu itiraf etti. Eğer evlenmeden önce benimle birlikte olmak isteseydin senden sogurdum dedi.
Kadinlarla erkeklerin bu konuya bakış açısı çok farklı neden bilmiyorum...
Cidden tebrik ederim icimden geçeni yazmışsınızya bakire olmadiginiz icin kendinizi oldurmeyi dusunurken nasil baska kadinlari otekilestirmeyi basariyosunuz pes
Siz bunu bir de övünerek, çok doğru bir örnekmiş gibi anlatıyorsunuz doğru mu anladım?
Neyiyle ovuneyim canım. Keşke bizim kadar masum düşünseler.
:))) hemen evlenirim tek kriterim sizin uygun görmenizdi zaten... bence siz eşinizin size olan sevgisini sorgulayın... soğurmuş ya sizden....Evlenin o zaman
Bence o tamamen eşinizin bakış açısıMalesef biz öyle düşünsek de işin asli kıymet düşüyor benim eşim bana bunu itiraf etti. Eğer evlenmeden önce benimle birlikte olmak isteseydin senden sogurdum dedi.
Kadinlarla erkeklerin bu konuya bakış açısı çok farklı neden bilmiyorum...
Ayrıca başlatmasınlar aileler... Senin bakire olup olmadığın sadece eşini ilgilendirir. Ha bana kalsa bakirelikle ilgilenen adamı kendine eşte yapma yaGenel olarak cevap vereyim bakirelik benim için önemli değil. Ama aile ve erkeklerin geneli için öyle. Otekilestirme yapmak istememiştim sadece trip atan bir tip değilim demek istedim yanlış anlasildiysam affola kimseyi kötülemek değildi amacım
Birlikte olmakla alakasi yok bence. Aralarinda sevgi bitmis olabilir. Adam baskasini bulmus olabilir. Belli ki kadin kadar sevmiyor adam. Ayril kardesim.Konu sahibi ayrıl şu adamdan. Boşuna kendine yazık ediyorsun. Bir Erkek seninle birlikte olduktan sonra değiştiyse bu onun karaktersizligi. Niye bunu çekiyorsunuz ki? Ayrıca da kendini öldürmekte ne demek? Hiç yapamıyorsanız gelecekte karsiniza çikan insana yalan söyleyin. Gidin doktora kızlık zarı dikimi yapın. Bir yalan sizin hayatınızdan kıymetli olabilir mı? Ha bana kalsa bakirelik sorgulayan adamlardan da uzak durun ya.... Ama hiç değilse bu seçenekte var unutmayın
yok veteriner olduğunu o aşırı bilimsel araştırmanın uluslararası makale veri tabanına geçen kaynağını gösterince fark ettik zaten öküzler. netBen de üniversite mezunu ve veterinerim canım . Hemde psikoloji okudum. bence burda eğitim durumu kiyaslamasi yapmayalım komik gorunebiliriz karşıdan.
Konu git gide saçma yerlere gidiyor. Sadece şunu anlatmak istiyorum erkek ve kadın bakışı farklı fıtratı farklı beyni farklı . Bunu bilmek icin araştırma yapmak yetiyor okul bitirmek ya da yurt dışında okumaya gerek yok
Doğru düzgün konuş acı çekiyor tuz basma haddini bilAdam senle niye evlensin senden alacağı hevesi almış bitmiş zaten, seni başından atmak için soğuk davranıyor, yeni heyecanlar peşinde
Neden ölmek istiyorsunuz? Net bişey yzmamışdınız. Birlikte olduğunuz için mi? Sizi sevmediği için mi? Evlenemeyeciginiz için mi? Yani ayrısanız ne olur mesela? Neden ayrılmıyorsunjz?Merhaba ablalarım kardeşlerim benim canım çok sıkkın o kadar ki artık içimde hiç yaşama sevinci kalmadı hayattan hiç zevk almıyorum kendimi mutlu etmeye çalışıyorum ama hep bir şeyler ters gidiyor. Bir yerden başlamak benim ciddi bir ilişkim var (2 yıllık) ve biz erkek arkadaşımla birlikte olduk. Yeni değil. Ama bir süredir bana karşı o kadar gel gitli ki anlatamam iyiyken çok iyiyiz kötüyken tek bir şey söyleyemiyorum memnun değilsen vazgeç git diyor. Yaptığım yemeği beğenmez beni beceriksiz bulur yemin ederim öyle biri de değilim benden ne istiyor anlamıyorum. Ve çok ağır başlı biriyim öyle yeni nesil genç kızlar gibi şunu isterim, şunu yap vs vs tribi atmam. Ben onu çok seviyorum ama onun artık beni sevdiğinden emin değilim. Bir yandan mutlu evlilik hayali kurarken bir yandan ölmek istiyorum. Aklımda tek bir soru var ben bunu hak edecek ne yaptım? Tek suçum birlikte olmak mı? Benimle aynı durumu yaşayan ya da yaşamış kişiler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?