cok mutsuzum lütfen yardım ( dıs gorunus sorunu )

merhaba küçük hanım bende 1.65 boyunda ve 73 kiloyum yaşım 32 .peşpeşe iki doğum yaptım ,55 kiloydum evlendiğimde şidi 8 aylık bebeğim var.senin yaşlarında bende 3 ay almanyaya tatile gitmiştimmde döndüğümde 74 kiloydum.2 ayda 20 kilo verdim spor ve az yiyerek.onun için verirsin merak etme allah dermansız dert vermesin.kilolar verilir üzmeyin canınızı..

buraya yenı uye oldum .
eskiden 55 50 kilo da cok zayıf bırıydım sımdı 70 kıloyum dısarı bıle cıkmak istemıyorum artık sosyal hayatım sıfır oldu herkes den uzaklaştım dıs gorusunum yuzunden .
kompleksim yuzunden erkek arkadasımı terk ettim cocuk ıp ınce diye.
kuzenım 46 kılo benden zayıf dıye ondan bıle uzaklastım artık bana akıl verın ne olur .

Daha fazla su :KK66:
Kucuk porsiyon :KK66:
Arada acikinca ya su ya da salatalik :KK66:
Ayni durumdayim seninle. Hic disari cikmiyordum baktim daha kotu oluyor. Insanlarin ne düsündugünü umursamadan ciktim. Gezdim dolastim. Daha 3 hafta oldu yeme aliskanligini degistireli 2 kilo gitti. Olsun bu da kar benim icin

buraya yenı uye oldum .
eskiden 55 50 kilo da cok zayıf bırıydım sımdı 70 kıloyum dısarı bıle cıkmak istemıyorum artık sosyal hayatım sıfır oldu herkes den uzaklaştım dıs gorusunum yuzunden .
kompleksim yuzunden erkek arkadasımı terk ettim cocuk ıp ınce diye.
kuzenım 46 kılo benden zayıf dıye ondan bıle uzaklastım artık bana akıl verın ne olur .
erkek arkadaşım da bana kiloluyum diye hep kırıcı sözler söylüyo ben de kendimden nefret etmeye basladım ama bu beni aksine daha da fazla yemeye itiy :KK43:

erkek arkadaşım da bana kiloluyum diye hep kırıcı sözler söylüyo ben de kendimden nefret etmeye basladım ama bu beni aksine daha da fazla yemeye itiy :KK43:
Kusura bakmayın da o erkek arkadaş cidden erkek arkadaşınız mı önce onu bir gözden geçirin kilolarınızdan evvel.
Kilo sorunum yok ama olsaydı erkek arkadaşım da bu konuda densiz densiz konuşsaydı artık erkek arkadaşım olmazdı ondan eminim. Sizi bu denli inciten biri seviyor mudur tartışılır. Bu daha büyük bir sorun emin olun kilolardan.

Dans kursuna yazılın. Bir arkadaşım zumbaya giderek 14 kilo verdi 9 ayda. Üstelik özgüven eksikliği vardı evden çıkaramıyordu kimse. Bol ve siyah kıyafetler giyiyordu yolda herkes ona bakıyor sanıyordu. Dansa ikna edinceye kadar canımız çıktı. Annesi dansı bırakmasın diye 6 aylık ücreti peşin ödedi. Ağlaya ağlaya gitti. Şu an şahane bir vücudu var. Ayrıca erkek arkadaşı var bir tane de. Özgüven patlaması yaşıyor. 29 yaşında üstelik. Yaş ilerleyince kilo vermek daha zordur buna rağmen verdi.

azim yok,hırs yok,diyete uymak yok,spor yok ... ne var peki?
Bu şekilde bişey yapılamaz yani üzgünüm

1 dakika sizinle alay eden biri ile nereye kadar gidilir yada hangi engel aşılır çok merak ettim evlendiğinizde yada bebek sahibi oldugunuzda daha çok kilo alınca yada sivilce felan çıkınca yanındaki adam(!) ne yapacak çok merak ettim.

X