guvenemıyorum işteÖnce kendine güven. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
guvenemıyorum işteÖnce kendine güven. .
guvenemıyorum işte
lütfen uzun süre yapmayın. onun yerine protein ağırlıklı beslenin ama her şeyi tüketin. dukan uzun vadede çok zararlı bir diyet. ama illa da yapmak istiyorum derseniz bol bol su için.Dukan dıyetini bir araştır..
Hayatımda gordugum en hızlı kılo verdiren diyet..
4gun önce basladım yapmaya..
60 ken 56 ya dustum aç kalmadan..
Ki 60 benim üstüme yapışmış bi kılodur..
diyetsyene git cnm kendini salma azimli ol...buraya yenı uye oldum .
eskiden 55 50 kilo da cok zayıf bırıydım sımdı 70 kıloyum dısarı bıle cıkmak istemıyorum artık sosyal hayatım sıfır oldu herkes den uzaklaştım dıs gorusunum yuzunden .
kompleksim yuzunden erkek arkadasımı terk ettim cocuk ıp ınce diye.
kuzenım 46 kılo benden zayıf dıye ondan bıle uzaklastım artık bana akıl verın ne olur .
Cnm bnm hiç üzülme sıkıntıya girme bnce bn de kilo almak istiyorum bi oğlum var sekiz yasında bnde kırk yedi kilo falanim bnmde derdim oğlumun yanında anne gibi durmuyorum lise öğrencisi gibii eminim çok tatlı bi bayansin bnce hicc dert etme bnm durumum gerçekten daha vahim keyfine bakk ve de işledikten sonra kırk kiloya bile dusersin çok opuyorum seniburaya yenı uye oldum .
eskiden 55 50 kilo da cok zayıf bırıydım sımdı 70 kıloyum dısarı bıle cıkmak istemıyorum artık sosyal hayatım sıfır oldu herkes den uzaklaştım dıs gorusunum yuzunden .
kompleksim yuzunden erkek arkadasımı terk ettim cocuk ıp ınce diye.
kuzenım 46 kılo benden zayıf dıye ondan bıle uzaklastım artık bana akıl verın ne olur .