cok mutsuzum lütfen yardım ( dıs gorunus sorunu )

canım seni çok ama çok iyi anlıyorum. bende stresten kendimi yemeye verip mutsuzluğuma mutsuzluk katarak özgüvenimi ciddi anlamda sarstım. ama her durum insanlar için. istersek kilo verebiliriz veremiyorsak bile kendimizi olduğumuz gibi kabul edip sevmeliyiz ki daha fazla mutsuz olmayalım. kimse mutsuz olmayı hak etmez hele ki böyle bir şey için. toparlanmamız lazım biz değerliyiz unutma sana bir abla tavsiyesi.

Ne kadar da yanlis bi dusunce bu boyle..kendine küsmek te neyin nesi.halledilebilecek seyler icin bu kadar sikintiya girmenin manasi ne..

Aslında bir hedefin olsa vermen daha kolay olur. Ilk önce gercekten neden kilo vermek istediği kendine sor. Ama versem de olur vermesem de diye bakarsan hiç bir adım ilerlemezsin. Eğer sağlam bir neden ortaya koyarsan kendin için o zaman hırslanırsın vermemde değişmez Gözüyle bakarsan hiç başlamadan cayarsın zaten.

canim benim boyum 1.65 kilom su anda 58 ama hep 52 54 lerdeydim, bu bile beni bunaltiyor anlyorum sen ama yasim 27 metabolizma yavasladi daha fazla almamaya calisiyorum, senin yasin daha 19 kilo kolaylikla verebilirsin ama azmetmelisin.

az az sık sık yemek ve metabolizmanın çalışmasını sağlamak lazım diyorlar.

ayrıca protein diyeti var. zararlı uzun süre yapıldığında falan ama kısa süre yapınca bir şey olmaz.
protein alınca, vücut daha hızlı çalışıyormuş. ben de denemiştim ve hızlı kilo verdiriyor evet.

ayrıca bir problemin olup olmadığına bir baktırmalısın. hormonal anlamda.

kilo çok can sıkıcı bir şey. ergenlikte çok kilo almıştım ama sonra 15 kiloya yakın verdim cnm.

ve 1 senede verdim ben yavaş yavaş çok kasmadan.

her pazar günü kendimi bırakıyorum, yiyorum canımın çektiğini. hala da öyle dikkat ederim. sadece pazar günü serbestim.

hem insanı rahatlatıyo hem 1 gün yemek kilo vermeye hiç engel olmuyo.

takıntı yapmak yerine önüne bakıp, yapman gerekeni yapmalısın. insanlardan uzaklaşmak yerine onları yanına almalısın ki sana destek olsunlar.

Yetmiş kilosun , verilemeyecek bir kilo değil.Kaldı ki insanlar 50 kilolara kadar veriyor.Bunun için hayatı kendinize zehir etmek neden? Az az sık sık yeyin , kahvaltıyı atlamayın , bol su için , yeşilçay gibi metabolizma hızlandırıcı ürünlerden destek alın.Biraz da spor ohh tadından yenmez hem sağlıklı hem kalıcı kilo verirsiniz.

amannn ben de kıloluyum basta cok taktım tek bır fotograf karem yoktur eskıden ama baktım neden kendıme deger vermıyrum dedım once ben deger verıcem kı ınsanlar da bana deger versın sımdı kılom umrumda bıle degı 160 boyum var 78 kıloyum toppp gıbı hamıleyım 100 kılo olmassam ıyıdır ama ıstedıgımde 22 kılo vermesını de bıldım sen de gercekten ıstersen ıstedıgın kıloya ınebılırsın

önemlı olan kılolu olmak degıl sen beynınde kılolu gıbı dusunuyorsun sen zayıf gıvı dusunup ne kadar guzelım dersen cevren sana o kadar dıkkatle bakar denenmıs onanmıstır :KK66:

Dukan dıyetini bir araştır..

Hayatımda gordugum en hızlı kılo verdiren diyet..

4gun önce basladım yapmaya..

60 ken 56 ya dustum aç kalmadan..

Ki 60 benim üstüme yapışmış bi kılodur..

Hem bana akıl verin diyorsun hrm bende azim yok diyorsun. Oturduğun yerde kilo veremezsin. Boğazına engel olamıyorsan spor yap, yok yapamam azim yok diyorsan başkalarının kilolarını kıskanmaya devam et.

Dukan dıyetini bir araştır..

Hayatımda gordugum en hızlı kılo verdiren diyet..

4gun önce basladım yapmaya..

60 ken 56 ya dustum aç kalmadan..

Ki 60 benim üstüme yapışmış bi kılodur..
lütfen uzun süre yapmayın. onun yerine protein ağırlıklı beslenin ama her şeyi tüketin. dukan uzun vadede çok zararlı bir diyet. ama illa da yapmak istiyorum derseniz bol bol su için.

Spor + Diyet ? Başka nasıl bi çözüm arıyosunuzki? 170 değilsiniz. 70siniz çok şükürki.2 ayda sıkı bi spor diyetle inersin 55'e. Çözüm belli yani.

Hadi ama kendine gel, bende ayni sorunlari yasadim . Universiteye baslayip 10 kg yi 1 senede aldim halada ayni kilodayim. Simdi azmettim hepsini verecegim, kimse icin degil kendim icin . Sagligim ve ruhsal durumum icin. Sende azmet hem oyle sıkı ve şok diyette yapmana gerek yok her seyden az ye ve ogununu arttir . Hayal etsene bundan 6 7 ay sonra eski kilona dondugunu herkes nasil verdigini soracak, ne kadar guzel oldugunu soylecek. Azmedemiyorum deyip durma kendine en cok sen yardim edebilirsin :)

buraya yenı uye oldum .
eskiden 55 50 kilo da cok zayıf bırıydım sımdı 70 kıloyum dısarı bıle cıkmak istemıyorum artık sosyal hayatım sıfır oldu herkes den uzaklaştım dıs gorusunum yuzunden .
kompleksim yuzunden erkek arkadasımı terk ettim cocuk ıp ınce diye.
kuzenım 46 kılo benden zayıf dıye ondan bıle uzaklastım artık bana akıl verın ne olur .
diyetsyene git cnm kendini salma azimli ol...

buraya yenı uye oldum .
eskiden 55 50 kilo da cok zayıf bırıydım sımdı 70 kıloyum dısarı bıle cıkmak istemıyorum artık sosyal hayatım sıfır oldu herkes den uzaklaştım dıs gorusunum yuzunden .
kompleksim yuzunden erkek arkadasımı terk ettim cocuk ıp ınce diye.
kuzenım 46 kılo benden zayıf dıye ondan bıle uzaklastım artık bana akıl verın ne olur .
Cnm bnm hiç üzülme sıkıntıya girme bnce bn de kilo almak istiyorum bi oğlum var sekiz yasında bnde kırk yedi kilo falanim bnmde derdim oğlumun yanında anne gibi durmuyorum lise öğrencisi gibii eminim çok tatlı bi bayansin bnce hicc dert etme bnm durumum gerçekten daha vahim keyfine bakk ve de işledikten sonra kırk kiloya bile dusersin çok opuyorum seni

Kendimi bildim bileli kiloluyum ve bende hic istahli sayilmam. Hic oyle deli gibi yemek yemem. Diyetisyen bana da metabolizmani yemeye yemeye yavaslatmissin dedi simdi zorluyorum 6 ogun olmasa da 5 ogun en az ve gayet verimli sonuc aliyorum. Ama ne kimseyi kiskandim ne uzaklastim. Sizin bence benlik saygisinda sorum var. Diyetisyen yetmez, psikolojik destek sart

Bence senin sorunun kilo değil. Seçtiğin isim bile mutsuz. 19 yaşındasın o kadar güzel yaştasın ki. Ben o yaşlarımı yüzümde kocaman bir gülümseme ile hatırlıyorum. Sen nasıl hatırlamak istersin?

Erkek arkadaşını da terk etmişsin. Millet burada ağlıyor sevgilim yok diye sen olanı göndermişsin. Ne dedin çocuğa çok zayıfsın git kilolarımla takılıcam mı??

Huu hayat çok kısa titre ve kendine gel al eline bir şişe su istanbuldaysan in boğaz kıyısına her gün 2 saat yürü. Bisiklete bin. Ve hep gülümse. Psikolojini düzelt önce.

Bende önceden 55 kiloydum şimdi 71 oldum ama mutluyum şimdi yaşın 19 olduğu için mutsuzsun inan yaşın ilerledikçe daha mutsuz olacağın şeyler çıkacak karşına. Git bi işe gir düzenli yeme alışkanlığı edin psikolojini düzelt, bak nasıl zayıflıyorsun

X