Metabolizmanın az çalıştığını kim söyledi?
gıttıgım doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Metabolizmanın az çalıştığını kim söyledi?
hıc bı sorunum yok . az yedıgım ıcın metoblızma calısmıyo buda kılo yapmıs bende
ne kadar da hayat dolu bı yorumBisiklet bin ,spora git ,yürü ,koş ,yüz.Yaş 19 daha ne bekliyorsun .Hayat seni beklemez wuuuuuuuuuuu.
O zaman o doktor bir diyetisyene yönlendirmiştir. Diyetisyen de metabolizmana göre diyet düzenlemiştir.gıttıgım doktor
o zaman kendini düzgün beslenmeye zorlamalısın. sabah biraz zeytin peynir domates salatalık ara öğünlerde yoğurt meyve tarzı şeyler akşam ızgara salata gibi. bunlar benim düşüncem tabi. diyetisyen ne dediyse dikkat almalısın.
O zaman o doktor bir diyetisyene yönlendirmiştir. Diyetisyen de metabolizmana göre diyet düzenlemiştir.
Böyle olmadı mı?
ya daha çok kilo alsaydınız belki seneye daha fazla olacaksınız, bu nedenle verecek çok kilonuz olmadığını düşünün ve vermeye çalışın.buraya yenı uye oldum .
eskiden 55 50 kilo da cok zayıf bırıydım sımdı 70 kıloyum dısarı bıle cıkmak istemıyorum artık sosyal hayatım sıfır oldu herkes den uzaklaştım dıs gorusunum yuzunden .
kompleksim yuzunden erkek arkadasımı terk ettim cocuk ıp ınce diye.
kuzenım 46 kılo benden zayıf dıye ondan bıle uzaklastım artık bana akıl verın ne olur .
Aşırı bir kilo değilki. .gittimm
ya daha çok kilo alsaydınız belki seneye daha fazla olacaksınız, bu nedenle verecek çok kilonuz olmadığını düşünün ve vermeye çalışın.
Aşırı bir kilo değilki. .
10 kg fazlan var..
aynen bak 80 kilo olsaydın 70 lik hallerine dönmeye çalışacaksın, şimdi en azından 60 a çok uzak değilken kendini çaresiz hiisetme 20 kilo vermeyeceksin sonuçta 10 kilo vereceksin.kendımı o psıkolojıye mı almalıyım yani
Listenin herkese verilen liste olduğunu nereden biliyorsun?evet ama liste herkese verilen liste
İyi hiç çıkma kalın evde ...millet nelerle uğraşıyor ne dertleri var sizin şu dediğinize bakın ,bunların hepsi dertsizlikten ,sizin başınıza hiç kotu bir olay gelmemişki boyle basit bir konuda eve kapanabiliyorsunuz ..buraya yenı uye oldum .
eskiden 55 50 kilo da cok zayıf bırıydım sımdı 70 kıloyum dısarı bıle cıkmak istemıyorum artık sosyal hayatım sıfır oldu herkes den uzaklaştım dıs gorusunum yuzunden .
kompleksim yuzunden erkek arkadasımı terk ettim cocuk ıp ınce diye.
kuzenım 46 kılo benden zayıf dıye ondan bıle uzaklastım artık bana akıl verın ne olur .
Listenin herkese verilen liste olduğunu nereden biliyorsun?
Temel diyet kitapçığı vardır. Orada yenilecek besinler yazar. Diyetisyen ise bunlar üzerinde miktarları belirler. Yememen gerekenleri o listeden çıkarır, yemen gerekenler o kitapçıkta yoksa ekler.
Sonra da nasıl beslenmen gerektiği konusunda, metabolizmanı normal sınırına nasıl çekmen konusunda bilgilendirir. Bu karşılıklı soru cevap şeklinde hatta bir kaç seans sonra tam olarak oturtabileceğin birşey. Bu sorununu uzmanla bile halletmeye yanaşmamışsın, burada halledemezsin, yanlış yönlendirirler.
Benim tavsiyem herkese aynı listeyi veriyorlar diyip geçme, çünkü öyle değil. Hatta diyetisyenine sor. Bu herkese verilen liste ile aynı mı de. Kafandaki soru işaretlerini çöz.
İyi hiç çıkma kalın evde ...millet nelerle uğraşıyor ne dertleri var sizin şu dediğinize bakın ,bunların hepsi dertsizlikten ,sizin başınıza hiç kotu bir olay gelmemişki boyle basit bir konuda eve kapanabiliyorsunuz ..
Kendinizi düşünmeyi bırakıp çevrenize bakın ...oyle çok kafanıza takıyorsanız yemezseniz kilo verirsiniz ,bunda ne var
aynen bak 80 kilo olsaydın 70 lik hallerine dönmeye çalışacaksın, şimdi en azından 60 a çok uzak değilken kendini çaresiz hiisetme 20 kilo vermeyeceksin sonuçta 10 kilo vereceksin.
Hiç zannetmiyorum öyle bir şey olacağını ama öyle diyorsan aksini iddia edemem tabi. O zaman başkasına git.direk cıktı verdi
Önce kendine güven. .verebilirmiyim sence
Hiç zannetmiyorum öyle bir şey olacağını ama öyle diyorsan aksini iddia edemem tabi. O zaman başkasına git.
Senin sorunun burada çözebileceğin türden değil çünkü.