cok mutsuzum lütfen yardım ( dıs gorunus sorunu )

mutsuz19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
33
5
29
buraya yenı uye oldum .
eskiden 55 50 kilo da cok zayıf bırıydım sımdı 70 kıloyum dısarı bıle cıkmak istemıyorum artık sosyal hayatım sıfır oldu herkes den uzaklaştım dıs gorusunum yuzunden .
kompleksim yuzunden erkek arkadasımı terk ettim cocuk ıp ınce diye.
kuzenım 46 kılo benden zayıf dıye ondan bıle uzaklastım artık bana akıl verın ne olur .

70 kilo istediğinde verilemeyecek bir kilo değil.Biraz azimli ol.Sabırlı ol.Sonra pıtır pıtır kilolar düşmeye başlayınca özgüvenin geri gelicek.

boyun kaç?

kilo dediğin nedir ki alınır verilir? Allah çaresiz dert vermesin.

bir diyetisyene git. verdiği yeme planına uy, spor yap.

eskisinden daha güzel fiziğin olur.

boyun kaç?

kilo dediğin nedir ki alınır verilir? Allah çaresiz dert vermesin.

bir diyetisyene git. verdiği yeme planına uy, spor yap.

eskisinden daha güzel fiziğin olur.

diyestıyene gıttım hemen lıste verıp yolluyorlar benım az yemem den kaynaklanan sorunum var . metoblızma hızım cok dusuk ve bende gunde 1 kereden fazla yiyemıyorum bu yuzdenbuda kılo oluyo

diyestıyene gıttım hemen lıste verıp yolluyorlar benım az yemem den kaynaklanan sorunum var . metoblızma hızım cok dusuk ve bende gunde 1 kereden fazla yiyemıyorum bu yuzdenbuda kılo oluyo

az yediğin için mi kilo alıyorsun?

neden yiyemiyorsun ki? düzenli beslenmeye alışmalısın.

bol bol su iç. spor yapamasan da tempolu yürüyüş yap.

eğer kilo vermeni engelleyecek bir rahatsızlığın varsa muhakkak bir dahiliye doktoruyla görüş.

Disari cikmazsaniz bütün gün evde otur+ ye kombinasyonuyla tabi kilo alisiniz..

Kilonuz simdilik Dr desteği almadan verebileceğimiz kivamda..her gün yürüyüş yapin aburcuburu tamamen kesin kendiliğinden verirsiniz zaten..

hıc bı sorunum yok . az yedıgım ıcın metoblızma calısmıyo buda kılo yapmıs bende

Evde dans et banyoya giderken bile elini kolunu kaldirip esnek yaptigin her ise hareket kat.
Gunluk yiyeceklerini hazirla 3-4 e böl.
Bur defterin olsun yarin hangi ogunlerde ne yiyecegini yaz. 3 litre su icmeye calis. Gun icinde muhakkak süt yada yogurt tuket.
Eve asla aburcubur gazli icecek alma.
Bunlari uygularsan ilerleme kaydedersin.

kac saat yuruyus yapmalıyım

tskler tavsıyeler icin

Bisiklet bin ,spora git ,yürü ,koş ,yüz.Yaş 19 daha ne bekliyorsun .Hayat seni beklemez wuuuuuuuuuuu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…