Saç Uzatma Yöntemleri Çok mutluyum saçımın bir ayda bu kadar uzaması :)

Ben inanmıyorum o kadar uzadığına ve saçlarının uçları çok yapay duruyo bence saç ekletmişsin

sacların uzması ıcın bol bol yıkamak gerek yaa :)

bu cok yanlıs bır yontem .sacların uzamasııcın sacın kendı yagına ıhtıyacı vardır .
yanı kuaoforler sık sık sac yıkamayı hıc onermez .
sarkıcı hadıse de ,cok fazla sac yıkamadıgını belırtmıstı .

off çok ilginçsiniz niye yalandan bilgi versin ki amacı ne olabilir yani..

Kesinlikle yanılıyorsunuz saçları sık sık yıkarsanız kafa derinizin kendi ürettiği yağdan saçlarınızı yoksun bırakmış olursunuz bizim yaptıklarımız yapay yağ asıl önemli olan vücudumuzun ürettiği ben sırf bakım olsun diye 3-4 gün evde oturup kafamı hiç yıkamadığımı bilirim Sakın sık sık yıkamayın

aynen katılıyorum .
kuaforler bıle ,sacınız kendı yagıyla beslensın der .
ben de evde oldugum muddetce bunu yapmaya calsırım

öyle olmuyo arkadaşım yaa. benim bir zamanlar saçarımı sık sık yıkamak gibi bir yakıntım vardı.hemen hemen hergün yıkıyodum hatta bazen sabah yıkıyodum akşam da şampuanlamadan suya tutuyodum :) 2ayda 1 cm uzuyodu ancak.üstelik de kuruyo ve daha çabuk yıpranıyodu

bir yıllık bir uzama gibi duruyor saçlarım belimde zaten bende bakım yağları yaparım uçlara uygularım çünkü saç diplerim yağlıdır dengesi bozulmasın diye diplere uygulamam arkadaşlar ben bir sağlıkçı olarak diyorum sadece dışardan bakım yapmak yeterli değildir sağlıklı beslenme özellikle su içmek saç ve cilt için çok önemlidir demir ve çinko içeren besinlerde yine çok önemli son durulama suyunuda soğuk içme suyuyla yapmak benden bir bilgi olsun)

Aklima yatti guzel bir formul. Saclarim kuru ve boyali iyi gelecegini umut ediyorum.
Konu sahibinin resimdeki saclari kisa surede gercekten o boya geldiyse demekki ise yaramis.
Denemekten birsey kaybetmem Umarim ise yarar😁

Bu kadar uzadığına kesinlikle ve kesinlikle inanırım bende dax kullandım ve emin ol bu kadar uzamasının nedeni %80 DAX . dax ım bitti ve üşengeçlikten yaklaşık 3 aydır almıyorum şampuanımda o kadar yağ var medobiotin kullanıyorum ona gerek yok dedim , hata ettim. dax kullanırken 1 ayda ne kadar uzuyorsa dax kullanmadan aynı uzunluğu 3 ay sonunda aldım . Dax olmadan saç uzatmak ASLA benim için :* =) =)

btün sayflrı okuyamdm.dax ıda duymstm daha önce.ama nerde satlıor fyatı nedr grcktn ise yarıyrmu we tam adı ne braz bilgi vrblrmsnz? Rica etsem

btün sayflrı okuyamdm.dax ıda duymstm daha önce.ama nerde satlıor fyatı nedr grcktn ise yarıyrmu we tam adı ne braz bilgi vrblrmsnz? Rica etsem

parfümelerilerde satılıyo orta boy ve büyük boyu var benim saç uzamam normal saçları yumuşacık yapıyo

Bu daxı araştırıyorum bende belki ilerleyen zamanda temin edeceğimde,sen nasıl uyguladın ,az krem değil mi?zor arınıyormuş? haftada kaç kez uyguladın tahmini şu kadar zamanda bu kadar uzadı diyebileceğin bir ölçü va mı?

saçlarınız muhteşem görünüyor çok begendim maşllah diyeyim.allah inşallah bana da nasip eder böle saçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…