yavaş mı hızlı mı ben mi acele edıyorum bilmiyorum 5 ay önce omuz hizamdaydı şimdi bu hizada
sacların uzması ıcın bol bol yıkamak gerek yaa :)
Ben inanmıyorum o kadar uzadığına ve saçlarının uçları çok yapay duruyo bence saç ekletmişsin
aynen katılıyorum .Kesinlikle yanılıyorsunuz saçları sık sık yıkarsanız kafa derinizin kendi ürettiği yağdan saçlarınızı yoksun bırakmış olursunuz bizim yaptıklarımız yapay yağ asıl önemli olan vücudumuzun ürettiği ben sırf bakım olsun diye 3-4 gün evde oturup kafamı hiç yıkamadığımı bilirimSakın sık sık yıkamayın
btün sayflrı okuyamdm.dax ıda duymstm daha önce.ama nerde satlıor fyatı nedr grcktn ise yarıyrmu we tam adı ne braz bilgi vrblrmsnz? Rica etsem
btün sayflrı okuyamdm.dax ıda duymstm daha önce.ama nerde satlıor fyatı nedr grcktn ise yarıyrmu we tam adı ne braz bilgi vrblrmsnz? Rica etsem
okuma üşengeçliğin yazmana da yansımış ne yazdığını okuyana kadar canım çıktı :95:
Dax Supergro Saç Güçlendirici Bakım Yağı 199 Gr - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
üşenmezsen bu linke bak
Bu daxı araştırıyorum bende belki ilerleyen zamanda temin edeceğimde,sen nasıl uyguladın ,az krem değil mi?zor arınıyormuş? haftada kaç kez uyguladın tahmini şu kadar zamanda bu kadar uzadı diyebileceğin bir ölçü va mı?Bu kadar uzadığına kesinlikle ve kesinlikle inanırım bende dax kullandım ve emin ol bu kadar uzamasının nedeni %80 DAX . dax ım bitti ve üşengeçlikten yaklaşık 3 aydır almıyorum şampuanımda o kadar yağ var medobiotin kullanıyorum ona gerek yok dedim , hata ettim. dax kullanırken 1 ayda ne kadar uzuyorsa dax kullanmadan aynı uzunluğu 3 ay sonunda aldım . Dax olmadan saç uzatmak ASLA benim için :* =) =)
dediğin seyleri bende yapıyorum ama nedense çok uzattığı söylenemezsevindim senin adına benim saçlarım şuanda uzun gerçi ama ben belimde olsun istiyorumm onun ıcın uğraşıyorumm saçlarımın belime gelmesi bi dahaki kışı kesin bulurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?