Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı msjlar 3 kere gitmiş netten dolayı pardon
selam kızlaarr...bişey sormak istiyorum size,ben uzun saçı çook seviyorum böyle belime kadar uzasın ıstıyorum..saclarım dalgalı ve hacimli duruyo cok sevıyorum fakat,uzamıyor o kadar cok kırılıyor kı mecbur kestırıyorum bırkac cm de olsa gidiyor..kısa sürede kırılmaması ıcın ne yapmalıyım..düzeleştirici falan kullanmıyorum..dalgalı haliyle,bıraz sprey kullanıyorum sadece sekil vermek için o da..bana bişey önerin lütfeeeennn
Anaa Eticin o konuyu acan senmiydin
Bende diyorum konu sahibi 'Guest olarak geciyo' herneyse..
Seni yakaladigima göre bi sorayim, gercekten bir bucuk ayda 10 cm nasuil uzati hayretler verici, inanamadim uyguladim 3. kere sinameki yaptim ama degisiklik 2 cm 3 haftada bilmiyorum belkide bana yaramiyordur, ha bide yurtdisinda oldugum icin bemix yerine vitamin B ampul alip katiyorum belkide ondandir dicem ama bemixde vitamin b cözemedim anliycam saclarim suan boynumun yukarisinda kiriklardan kurtuldum ama boyu kisacik kaldi
cnm arkadaşımızın konusunu da işgal etmek istemiyorum ama cvp vereyim.. bi kereye mahsus o kadar uzadı nasıl oldu ben de anlamadım :S
sonra bi daha o derece hızlı uzamadı evt yine normalden 2 kat belki 3 kat hızlı uzatıyor doğru ama artık o kadar uzamıyor yani uzamadı daha sonra yaptığım zamanlarda.ayrıca içine mutlaka bemix konulmalı. sadık kalınmalı tarife yani ..
Arkadaşlar bir sorum olacak, şampuanıma ben de sarımsak rendeleyip bir kaç yap koyucam ama öncelikle sorum şu ;
Koku olmaması içi kullanmadığım şampuanıma koyup ilk sefer onunla yıkayıp, asıl şampuanımla da 2. kez yıkasam?
Kendi şampuanıma koyayım diyorum ama bu sefer de koku olmasından ve yağlı durmasından korkuyorum zaten saç tipim yaplı :18:
Cevap verdiğin için çok teşekkürler :) Ben yarım şampuanıma ekledim sarımsakları artık 2 şampuan kullanıcazsütte kaynatırsan koku olmaz...2.defayı başka bi şampuanla yıka sorun değil canım...ancak
sarımsaklı şamp.biraz beklet saçında...
yok cnm kaybolmuyo normal bildiğin gayet güzel temizliyo yağlı his falan kalmıyo kesinlikleArkadaşlar benim merak ettiğim bişey var.Şampuana yağ ekliyorsunuz ama şampuan yağlı yağlı olunca saçı temizleme etkisi kaybolmuyor mu? :44:
bnm amacım ztn saç uzatmayla ilgili konu açmam değildi.bn kndm farkı görmek için daha ilk saçımı kestrdğmde bir ay önce çekp fotoyu pc'me atmştm kendim farketmek için.bundan önceki konum saç açmamla ilgilydi zaten oraya açtığım saçımın resmini koyucam diye bilgisayda 2 foto yanyana gelince farkettm ve yaptığm bakımlrn sonucunu aldığım içind farkedip sizinle paylaştım.emeğimden çokk mutluyumm teşekkürler bnm gbi çalışın sizind olsun :) bnm gibi saç uzatmak isteyenlere yardımım olduysa ne mtlu bana. bencede uzatmaya gerek yok konuyu saçlarım uzasın yeter bana