• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Çok mutluyum saçımın bir ayda bu kadar uzaması :)

Bu daxı araştırıyorum bende belki ilerleyen zamanda temin edeceğimde,sen nasıl uyguladın ,az krem değil mi?zor arınıyormuş? haftada kaç kez uyguladın tahmini şu kadar zamanda bu kadar uzadı diyebileceğin bir ölçü va mı?

Normalde katı bir yağ ben onu sprey şişesine koyuyorum kullanacağım kadar sonrada sıcak suyun altına tutup eritiyorum cam şişe kullanın bence plastik her türlü zarar , erimiş yağı saç diplerime sıkıyorum 1 dk kadar masaj yapıyorum yağ eşit dağılsın diye . kutunun üstünde 15-20 dk bekletip yıkayın yazıyor ama ben vaktim varsa saatlerce bekletiyorum mesela sabah 9-10 gibi sürüp akşam 4-5 gibi yıkıyorum vaktim yoksa 15-20 dk bekletiyorum ki genelde böyle yapıyorum çok uğraşamıyorum :D sonra da yıkayacağım zaman önce ılık suyla yağı temizlendikten sonra soğuğa yakın sıcaklıktaki suyla tekrar şampuanlıyorum bu kadarrrrr .
Dax ın saçtan arınmamasının tek nedeni var yağı çok sürmek yağı çok sürmeyin kızlar ben saçımı parça parça ayırıp sıkıyorum erittiğim yağı saçı ayırdığım uzunluğa sadece tek fıs yapıyorum birkaç kere sıkmıyorum masaj yapınca tamamen yiyo zaten çok kolay çıkıyıyo saçtan vaktim olmadığı zaman tek şampuanlamayla bile bitirebiliyorum duşu ama soğuk suyu sakın unutmayın son durulama suyunuz soğuk olsun =) hiç sıkıntı çekmedim dax konusunda ben . Ayrıca 1 kutu dax bana 6 ay gidiyor belki daha fazla çünkü çok sürmüyorum saçlarımız uzasın diye tariflerde verilen ölçeklere uymayıp biraz daha fazla olsun diyoruz ben bunu hala yapıyorum sadece daxta yapmıyorum bedeli ağır oluyo sonra çıkmıyo saçtan 2.5 ay gibi bir sürede 12-13 cm arası bir uzama oluyor benim saçımda =)

Back