Saç Uzatma Yöntemleri Çok mutluyum saçımın bir ayda bu kadar uzaması :)

Konu sahibi arkadaşım, kullandığın ilacın ne kadarlığı ne kadardı . Garip oldu ama

ne kadarlığı ne kadar?:))) güzel soruymuş...konu sahibi değilim ama dün aldım bende.
dilersen cevap verebilirim. 5 mg medobiotin 34,50 tl aldım... sabah kahvaltıdan yarım saat önce 1 tane alınıyor.
sanırım soru bu...

en son saçlarımı 1 hafta içinde aç boyamadan sonra 1 hafta sonra bir baktım saçlarım omuzlarımın baya baya aşağısında boyatmadan önce omuzlarımdaydı ne çabuk uzamış dedim :) oysaki saçlarım yanmış ve sünmüş günden güne anlatılması imkansız iğrenç bir hal aldı durduk yere düğümleniyordu görüntü yün gibi vss... bukadar uzaması imkansız canım muhakak sünme olayıda vardır dikkat et....

benim saçlar şuan kısacık

arkadaşlr saçımı açmadn önce farketmiodm sonuçta kndi saç rengmd koyu kestane gbi syaha yakın sayılır ama sarı yapınca ilaçtanmı şampuandki yağlrdanmı bilemem en son ayın 6snda boyamştm 6 günd siyah diplermn geldğni gördm yani bgn tekrar boyadm o yüzdn resm koyamycam ama işe yaradğndn eminm ztn biotin yazp ararsanz ztn direk saçı uzatr diede çıkıo :) saçımda yıpranma tabikide war uçları yandı biraz ama sünme yok ztn yeni bi bakım maskesi aldım ve saçımı kuruttğmda annem kızkardeşm bide düzleştrdnmi fln ddi halbuki şuan saçımı dinlendirme ve toparlanmaya bıraktım asla düzleştirici kullanmam yarında saç serumu aldımmı uçlara kesn toparlar :) ztn banyodan sorada mutlaka jojoba,glisern ve avakado yağını ıslakken 5er damla uçlara sürüyorum kızlar o da o çatallaşmş uçlrı yumuşacık yapıo :) tabi koyu saçlarmda parlardı yağ kurutunca ama şmdi açık renkte o parlamada olmuo üstelikte yumuşacık yapıo uçları :)

canım geçmş olsn walla üzüldm ama o ara bakım falan yapsydın kurtarrdın ya bend öyle bi durum yok kaldıki annemn saçlrı sıfır boyaszdr allaha şükür kadında beyazda yok ve bnmle aynı şampuanı kullandığı için iç çamaşırın üstnde olan saçı iç çamaşırın 2 parmk aşağsna geldi sonuçta bnm burda kmseyi kandrma peşnde değilim amacm bnm gbi boyadan ypranmş yada bi anlık gafletle bunalmdan kestrmş yada kestrmk zorunda kalmş arkadaşlra yardmcı olmak.bna turplu kür iyi gelmedi mesela ama turplu kürlede saçını uzatan var aynı şeklde sinemekid her kür her saça iyi gelmez o da var saçın yapısyla alakalı diye düşünüyorum.bnde b vitamini eksikliği varmıydı bilmiyorum ama tırnaklrmn üzeri kndmi bildim bileli pütürlüydü. medobiotin kullandğmdn beri tırnaklrımn üzerndki o pütürlerde geçti o yüzden devam hem ilaca hem bakımlara :)

merhaba,

sırf saç uzatma derdinden siteye üye oldum:) ve bu ilk mesajım. benimde saçımdaki röfleden dolayı saçlarım çok yıpranmıştı nerdeyse belimde olan saçlarımı gaza gelip(temizlensin diye) kulak hizasında kestirdim 5 ay önce. 5 ayda saçlarım ancak omuzlarıma ulaştı. ben eski saçlarımı istiyorum. bu nedenle araştırken konuları buldum. sinamekili kürü denemek istedim. yalnız bemiks çok kötü kokuyor yıkasam bile kokusunu gideremedim hatta eşim bile koktuğunu söyledi. bemiks yerine bepanten aldım.(eczacı daha az koktuğunu söledi) 2.bakımı bepanten ile denicem bakalım. umarım aynı şekilde fayda eder. haftada bir de aktardan çooook önce aldığım ama yine düzenli kullanmadığım yağ karışımını uygulıcam. bişey sormak istiyorum. bu kullandığınız ilaç vitamin olduğu için acaba kilo aldırır mı onu merak ettim?

Bu ilac bemix yag mag yurtdisinda yokmu acaba ya? :/
Bemix lazm cam terebentin almancasi ne bide biotin :

Eveet birde gel gelelim sormak istedigim soruya, Bemix,sinameki,konu sahibi arkadasasimin sacina kullandigi yaglar hepsi tek tek, biotin ilac, hint yagi,evigen ampul ve cam terebentin yagi; bunlarin hepsinin bana tek tek fiyatini yada türk lirasiyla kac para tuttugunu yazabilecek söyleyebilecek bi cengaver yardimsever bir arkadasim varmi acaba lütfeen

Bu ilac bemix yag mag yurtdisinda yokmu acaba ya? :/
Bemix lazm cam terebentin almancasi ne bide biotin :

bemiks b grubu vitaminlerin artak bir ilaçta toplanmış hali arkadaşım...tablet,şurupları da var başka isimlerde.
sonuçta saça b grubu vitamin veriyoruz. mantık bu....

çam terebentin de çam ağacından elde edilen bir yağ. ama almancası nedir bilmiyorum...yurt dışındasın sanırım bana özelden adresini ver gönderebilirim. hepimizin birbirine ve yardımına ihtiyacı var...

Evet canım tamda o soruydu :)
Kaç mg, kaç tablet, ve fiyattı.
Teşekkrler bu arada

...................................................................................................

Son düzenleme:
Evet canım tamda o soruydu :)
Kaç mg, kaç tablet, ve fiyattı.
Teşekkrler bu arada

rica ederim arkadaşım...
bende bugün 3.yü içtim. bakalım neler olacak...
tabi bunun yanında diğer bakımlarıma da düzenli devam ediyorum...
7 martta başlayan bakım kampında bu denli bi değişiklik beklemiyordum açıkçası...
o cılız,sönük,yolunmuş saçların yerine dolgun ve canlı saçlar geldi...
uzama ise cabası...fotoğrafları tarihleri ile eklemek için sabırsızlanıyorum....

Evet canim yurtdisindayim ve mahrumum bazi güzelliklerden ,, herneyse,,
göndericek kisi var arkadasim var istanbulda o konuyuda hallettim ama fiyatlari ortalama ne kadar tutar tahmin edemedigimden bi sormak istedim toplam maliyati ne kadar olr diye ..
yardimci olursan sevinirm, vede teklifin icin cook tsk ederim

rica ederim...elimden gelen bişi olursa seve seve...bemiks ve evigen toplam 10-12 tl bişi tutuyor. içlerinde 5 er ampul var.
çam terebentinide küçük bi şişe 20 tl ye aldım.

tabi semt semt faklılık gösterir çam terebentin fiyatı ama ortalaması fazla değişmez.
aldıracaksan stoklayarak aldır ki uzun süre rahat edersin.

ben birer kutu almıştım ampullerden. geçen cumartesi 5. kürümde bitti. bugün yine aldım. burda bulmak kolay o nedenle sorun olmuyor.

Tsk ederim Cnm

tatlım sen ne yaptın ya up uzun saçın var ekime kadar belini rahat geçmesi lazım. Çok az mı uzuyor senin saçın? Benim saçım hızlı uzar şuan omzumdan 10 cm aşağıda mesela, ve ekim-kasım gibi eminim bel hizama gelir. Şaşırdım şuanda.

yavaş uzadığını anlatıyor sanırım semiramis arkadaşımız...
sen şanslısın hzılı uzuyormuş...kessende hiç kaygın olmaz ne güzel

o kaygı her türlü oluyor tatlım ya ha uzadı ha uzuyacak derken onu beklemek bile stres yaratıyor uzun zamandır uzatamadım bir de yıpranıklar gitmiyordu bir türlü kestirmek zorunda kaldım. Sabırsız bir şekilde ekim-kasımı bekliyorum işte =)

tşk ederim cok mutlu ettin beni bundan 5 ay önce kestirdim omuz hizamda falandı hiç fön falan çekmiyorum gerekmedikçe, sinemaki karışımı yapıyorum 1 bucuk aydır, bi de şampuanımda çeşitli yağlardan var çam terebenti, badem yağı, hint yağı, argan yağı vs vs bunun gibi yağlar var işe yarıyomu bilmiyorumm bana hiç uzunmuş gibi gelmiyolarr

yavaş mı hızlı mı ben mi acele edıyorum bilmiyorum 5 ay önce omuz hizamdaydı şimdi bu hizada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…