Konu sahibi arkadaşım, kullandığın ilacın ne kadarlığı ne kadardı .Garip oldu ama
en son saçlarımı 1 hafta içinde aç boyamadan sonra 1 hafta sonra bir baktım saçlarım omuzlarımın baya baya aşağısında boyatmadan önce omuzlarımdaydı ne çabuk uzamış dedim :) oysaki saçlarım yanmış ve sünmüş günden güne anlatılması imkansız iğrenç bir hal aldı durduk yere düğümleniyordu görüntü yün gibi vss... bukadar uzaması imkansız canım muhakak sünme olayıda vardır dikkat et....
benim saçlar şuan kısacık
Bu ilac bemix yag mag yurtdisinda yokmu acaba ya? :/
Bemix lazm cam terebentin almancasi ne bide biotin :
ne kadarlığı ne kadar?:))) güzel soruymuş...konu sahibi değilim ama dün aldım bende.
dilersen cevap verebilirim. 5 mg medobiotin 34,50 tl aldım... sabah kahvaltıdan yarım saat önce 1 tane alınıyor.
sanırım soru bu...
Evet canım tamda o soruydu :)
Kaç mg, kaç tablet, ve fiyattı.
Teşekkrler bu arada
bemiks b grubu vitaminlerin artak bir ilaçta toplanmış hali arkadaşım...tablet,şurupları da var başka isimlerde.
sonuçta saça b grubu vitamin veriyoruz. mantık bu....
çam terebentin de çam ağacından elde edilen bir yağ. ama almancası nedir bilmiyorum...yurt dışındasın sanırım bana özelden adresini ver gönderebilirim. hepimizin birbirine ve yardımına ihtiyacı var...
Evet canim yurtdisindayim ve mahrumum bazi güzelliklerden ,,herneyse,,
göndericek kisi var arkadasim var istanbulda o konuyuda hallettim ama fiyatlari ortalama ne kadar tutar tahmin edemedigimden bi sormak istedim toplam maliyati ne kadar olr diye ..
yardimci olursan sevinirm,vede teklifin icin cook tsk ederim
rica ederim...elimden gelen bişi olursa seve seve...bemiks ve evigen toplam 10-12 tl bişi tutuyor. içlerinde 5 er ampul var.
çam terebentinide küçük bi şişe 20 tl ye aldım.
tabi semt semt faklılık gösterir çam terebentin fiyatı ama ortalaması fazla değişmez.
aldıracaksan stoklayarak aldır ki uzun süre rahat edersin.
ben birer kutu almıştım ampullerden. geçen cumartesi 5. kürümde bitti. bugün yine aldım. burda bulmak kolay o nedenle sorun olmuyor.
teşekkür ederimsaçlarımın rengi novacolor kapiçino rengi önceki saçlarım sarıydı üstüne kapiçinoyu boyayınca böyle bi renk çıktı ortaya
dediğin seyleri bende yapıyorum ama nedense çok uzattığı söylenemezsevindim senin adına benim saçlarım şuanda uzun gerçi ama ben belimde olsun istiyorumm onun ıcın uğraşıyorumm saçlarımın belime gelmesi bi dahaki kışı kesin bulurr
tatlım sen ne yaptın ya up uzun saçın var ekime kadar belini rahat geçmesi lazım. Çok az mı uzuyor senin saçın? Benim saçım hızlı uzar şuan omzumdan 10 cm aşağıda mesela, ve ekim-kasım gibi eminim bel hizama gelir. Şaşırdım şuanda.
yavaş uzadığını anlatıyor sanırım semiramis arkadaşımız...
sen şanslısın hzılı uzuyormuş...kessende hiç kaygın olmaz ne güzel
tşk ederim cok mutlu ettin benitatlım sen ne yaptın ya up uzun saçın var ekime kadar belini rahat geçmesi lazım. Çok az mı uzuyor senin saçın? Benim saçım hızlı uzar şuan omzumdan 10 cm aşağıda mesela, ve ekim-kasım gibi eminim bel hizama gelir. Şaşırdım şuanda.
yavaş mı hızlı mı ben mi acele edıyorum bilmiyorum 5 ay önce omuz hizamdaydı şimdi bu hizadayavaş uzadığını anlatıyor sanırım semiramis arkadaşımız...
sen şanslısın hzılı uzuyormuş...kessende hiç kaygın olmaz ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?