Saç Uzatma Yöntemleri Çok mutluyum saçımın bir ayda bu kadar uzaması :)

Anaa Eticin o konuyu acan senmiydin
Bende diyorum konu sahibi 'Guest olarak geciyo' herneyse..
Seni yakaladigima göre bi sorayim, gercekten bir bucuk ayda 10 cm nasuil uzati hayretler verici, inanamadim uyguladim 3. kere sinameki yaptim ama degisiklik 2 cm 3 haftada bilmiyorum belkide bana yaramiyordur, ha bide yurtdisinda oldugum icin bemix yerine vitamin B ampul alip katiyorum belkide ondandir dicem ama bemixde vitamin b cözemedim anliycam saclarim suan boynumun yukarisinda kiriklardan kurtuldum ama boyu kisacik kaldi

maşallah ben inanıyorum sana...durduk yere niye yalan söyleyesinki;borcun mu var

kız uğraşmış 1 ay boyunca bakımlar yağlar falan,biz de nasiplenelim istemiş ne var bunda...saçı uzatmak ayrı dert,insanlara inandırmak daha ayrı bir dert

ben de uzun zamandır saçlarımın fotoğrafını çekiyorum,sağdan soldan arkadan vs,manyak oldum bu saçlarla offffff 1 ayda 16 kez boyadım saçımı,açtırma dahil...bu sarı saç sevdası beni öldürdü...ama kestirmemmmmmmm,inat ettim uzatıcam...mısır püskülü de olsalar,çalı süpürge de...seviyorum ben onları:2:

vazgeçmek yok,bakımlara yağlara,turplara devam

inanılır gibi değil ama doğruysa bu daha da bi mucize...
valla denicem...sadece ilacı almayı düşünüyorum. dax supergro için saçtan arındırmanın çok zor olduğu yorumlarını okudum hep...
ikisine de mi başlasam...zaten mevcut kürlerimle beraber ne şahlanırız artık:))))

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar :) deneyin ve umarım szde bnm gbi memnun kalırsnz :)
bu arada daxı almadan önce bnd tereddüt etmştm ama bnm saçmdan inan zor arınmıo bn 2 kere şampuanlrm ve banyodan çktktan sora hiç öle yağlı yağlı diplerm olmadı :)

Saclarinin uclarina banyodan sonra badem yagi sur canim dis etkenlere karsi saci gercekten koruyor. Benim tavsiyem bu umarim etkili olur:)

günaydın arkadaşlarım...nasıl bi gaza geldiysem bu sabah gittim eczaneye.
depodan getirttiler ellerinde yokmuş. aldım medobiotini. hatta ilkini kullandım bile..
hadi hayırlısı...tırnaklarıma da yarayacağını öğrenince 2 kere sevindim.
ben işe yarayacağına inanıyorum çünkü yaklaşık 1 yıldır iş tempomdan dolayı sağlıklı beslenemiyorum ve saçlarım çok zayıf düşmüştü. son bir aydır kürlerle kendine geldi...şimdi de bu vitamin takviyesi ile
özlediğim saçlarıma kavuşacağımı biliyorum....
gelişmelerden haberdar ederim...her pazartesi saçlarımı fotoğraflandırıyorum zaten. sanırım 1-2 aya kadar
çok net değişikliklere hep beraber tanık olacağız....

kimse kusura bakmasında ben inanmadım.daha öncede böyle fake konular açılmıştı sonrada itiraf ettiler zaten.kendimde inanmadım diyosun bi kere sırttan hissedilir ben 2 santimi bile hissederim.ayrıca insan kimyasına ters.en etkili olan entele otu bile 3 cmden fazla uzatamıyor.

cnm arkadaşımızın konusunu da işgal etmek istemiyorum ama cvp vereyim.. bi kereye mahsus o kadar uzadı nasıl oldu ben de anlamadım :S

sonra bi daha o derece hızlı uzamadı evt yine normalden 2 kat belki 3 kat hızlı uzatıyor doğru ama artık o kadar uzamıyor yani uzamadı daha sonra yaptığım zamanlarda.ayrıca içine mutlaka bemix konulmalı. sadık kalınmalı tarife yani ..

ama şunu da söyleyeyim ilk sinameki yapışımdan önce saçıma herhangi bi bakım,uzatma için kür vs...felan yapmamıştım.ilk kez onu yapmıştım ondan mıdır nedir bi anda uzamışlardı

Arkadaşlar bir sorum olacak, şampuanıma ben de sarımsak rendeleyip bir kaç yap koyucam ama öncelikle sorum şu ;
Koku olmaması içi kullanmadığım şampuanıma koyup ilk sefer onunla yıkayıp, asıl şampuanımla da 2. kez yıkasam?
Kendi şampuanıma koyayım diyorum ama bu sefer de koku olmasından ve yağlı durmasından korkuyorum zaten saç tipim yaplı :18:

Canim evet mutlaka sadik kalinmali tarife ama yurtdisinda olunca malum bulunmuyor..

sütte kaynatırsan koku olmaz...2.defayı başka bi şampuanla yıka sorun değil canım...ancak
sarımsaklı şamp.biraz beklet saçında...

sütte kaynatırsan koku olmaz...2.defayı başka bi şampuanla yıka sorun değil canım...ancak
sarımsaklı şamp.biraz beklet saçında...
Cevap verdiğin için çok teşekkürler :) Ben yarım şampuanıma ekledim sarımsakları artık 2 şampuan kullanıcaz
Bir dahakine sütte kaynatırım :)

Arkadaşlar benim merak ettiğim bişey var.Şampuana yağ ekliyorsunuz ama şampuan yağlı yağlı olunca saçı temizleme etkisi kaybolmuyor mu? :44:

Arkadaşlar benim merak ettiğim bişey var.Şampuana yağ ekliyorsunuz ama şampuan yağlı yağlı olunca saçı temizleme etkisi kaybolmuyor mu? :44:
yok cnm kaybolmuyo normal bildiğin gayet güzel temizliyo yağlı his falan kalmıyo kesinlikle

günaydın arkadaşım...
ilacı bende dün aldım kullanmaya başladım. haklısın ilacın özelliği saça ve tınağa iyi gelmesi.
ancak hep kafamı şu kurcalıyor. ben de 1 ay oldu bakımlara başlayalı ve 9 temmuza kadar süre verdim
kendime. 2 nisanda fotoğrafını çektim, attım pc ye. ve dedim ki her pazartesi çekeyim. 9 nisanda da çektim attım diğerinin yanına.

şimdi uzaması için bakım uygulayan biri bi şekilde fark ediyor saçında ki uzamayı. amaç uzatmak çünkü
dolayısı ile dikkat orda oluyor. sen nasıl farketmedin bir karışa yakın uazamış. hiç mi uzadı mı uzamadı mı diye bakmadın.
hani bişi yapmazsın dikkatin saçında olmaz anlarım da uzatmak için bi dolu iş yapıp hiç ölçmedin mi?

bunu kesinlikle inanmadığımdan sormuyorum. belki de ben abartıyorum, uzasın diye çok hevesliyim, sürekli dikkatim saçımda...
çok taktım bu ara...ondan sordum yani...
inş. bende 9 temmuzda böyle fotomu koyabilicem göğsümü gere gere:)))

bende bi ara çam terebentin alıp şampuanıma katmıştım gerçekten hiç gelmediği boya ulaştı saçım ama yinede uçları kırıldıgı için kestirmekk zorunda kalmıştım artk kullanmıyorumda gidip almam gerek

Konu sahibi arkadaşım, kullandığın ilacın ne kadarlığı ne kadardı . Garip oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…