Siyah sacli halini biraz uzakdan cekmissin ama bu bi gercek.. :)
Yakindan dikkatli bakinca bi 8-9 cm kesin vardir ama, ilacinin adini tekrar alabilirmiyim?..
bnce yagdan ziyade ilac uzatmistr saclarini .. kendin tahmini bi ölctunmu saclarini..?
Bence aynı kısı degıller 1 ay oncesı dıyor ama odalar farklı bırı karton pıyerlı oburu normal tavan ben asayış berkemal hehehehehehehh
İnan bende inanamıyorum şimdi farkettim çok şaşırdım siyah saçımı 1 ay önce kestirdim ve uzamasını farketmek için çekip bilgisayarıma kaydetmiştm.başka bi konuda 3 4 gün önce saçlarımı açmak istediğimle ilgili konu açmıştım.2. kez oryal yapıp renk ayrımını yapmak için foto çektim klasörde yan yana denk gelince bende inanamadım farka canım demekki yaptığım bakımlar gerçekten işe yarıyormuş :)
Şampuanımın içine aklına gelebilciek her türlü yağı koydum
Çam terebentin,badem,susam,hint,avakado,jojoba,gliserin ve saf zeytinyağını ayrıca balı katım yağlardan yaklaşık 10ar damla koydum balıda bir kaşık kattım.ayrıca 1 buçuk aydır medobiotin adlı ilacı kullanıyorum sırf saçımı uzatmak için belki bununda etkisi olmuştur.Ben haftada 3 kez banyo yaparım her banyodan önce dax supergro adlı bakım yağını saçıma uyguluyorum bikaç saat bekletip banyoya girip bu yağlardan oluşan şampuanla yıkanıyorum her seferinde.banyodan çıktıktan sonrada ıslak saçımın uçlarına 1kaç damla jojoba ve 1kaç damla avakadoyu sürüyorum.
Umarım yardımcı olmuşumdur :) Herkes istediği saçlara kavuşur umarımm :)
İlaçlar gerçekten çok etkili bende priorin kullanıyorum baya iyi geldi oda çok saol bilgiler için canımm :)
arkadaşım allah aşkına evimd sadece bi odamı var yoksa sni inandrmak için aynı bölgedemi resm çeknmek zorundaym inan yada inanma yani.bn burda sizlere yaptıklrmı paylaşmak ve yardımcı olmak için yazdm.sonuçta bnm gbi saçını uzatmak isteyen bi sürü insan var tıpkı snnde isteyp ulaşamadığın çamur atman gbi :) bn ztn inanmayan arkadşlrm için bu sabah tekrar resm çekp koydum sn dha neyn tasasındasn madem inanmıosun yapma olsun bitsin.forumda sinemekili yada bir sürü insanın paylaştığı kürleri yaparsın olr biter :) gerçekten iyilik yapmaya çalştm bn burda başka bi amaç gütmeyen snn gbi arkadaşm ynede saol.
teşekkür ederm canım priorin denemedm etkiliyse evdeki bitince onu alym medobiotin 60 tablet 2 ay gdio ztn fiyatıda uygun
Tabiki beni inandırmak zorunda degılsın bende ınanmak zorunda degılım sen bır konu actın bende fıkrımı soyledım bukadar basıt uzatmaya gerek yok hee bu arada tam tesekkulu hareket edıyorsun takdır ettım demekkı konuyu acmadan 1 ay calısmıssın once kısa resmını cektırmıssın sonuc guzel olunca uzunu cektırmıssın yanı demek ıstedıgım bızlerı bılgılendırmek babında 1 aydır calısıyorsun emegıne saglık:))))
bence çok fark yok. dikkat ederseniz biri daha yakın çekim diğeride ona göre biraz daha geriden çekim :/
selam kızlaarr...bişey sormak istiyorum size,ben uzun saçı çook seviyorum böyle belime kadar uzasın ıstıyorum..saclarım dalgalı ve hacimli duruyo cok sevıyorum fakat,uzamıyoro kadar cok kırılıyor kı mecbur kestırıyorum bırkac cm de olsa gidiyor..kısa sürede kırılmaması ıcın ne yapmalıyım..düzeleştirici falan kullanmıyorum..dalgalı haliyle,bıraz sprey kullanıyorum sadece sekil vermek için o da..bana bişey önerin lütfeeeennn
hah bak şimdi daha net.doğru hakkaten uzamış.bakınca çok da fazla uzamadığı belli oldu.uzamış ama 3-4 cm bu da normal zaten.benim de amacım kırmak değildi,ben inandım bu arada.zaten inansak kendimize inanmasak kendimize,herkesin kendi görüşü.o değil de ben seni bir yerden çıkarcam ama nerden?Alla Allah ??
neeee fark yok mu?çok fark yok mu!!!
nasıl yani ben görür görmez hayretler içinde kaldım.....
Bende aynı dertten yanıyordum şuan ELSEVE ARGININE DİRENÇ adlı bakım kremini kullanıyorum ( saç maskesi daha doğrusu) ve bana çok iyi geldi bi dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?