Saç Uzatma Yöntemleri Çok mutluyum saçımın bir ayda bu kadar uzaması :)

Bence aynı kısı degıller 1 ay oncesı dıyor ama odalar farklı bırı karton pıyerlı oburu normal tavan ben asayış berkemal hehehehehehehh

Siyah sacli halini biraz uzakdan cekmissin ama bu bi gercek.. :)
Yakindan dikkatli bakinca bi 8-9 cm kesin vardir ama, ilacinin adini tekrar alabilirmiyim?..
bnce yagdan ziyade ilac uzatmistr saclarini .. kendin tahmini bi ölctunmu saclarini..?

bnm için önmli olan ztn gözle görülür bi farkın olması bn ayda 10 cm uzadı gbi bi iddada bulunmadm cnm :)
ilacımn adı medobiotin ztn ilaçla ilgilide burda bi konu var ordan araştrp aldm ve hiç kıllanma vs yaşamadm ztn ilacn prospektüsünd tırnak ve saç için yazıo sağlık kurumunda bi dönem çalştğm için eczacılrla haşır neşirim çevremdeki ve tanıdığım eczaneden özellikle başka bölgelerde kıllanma yapmadığını söyledi ve gerçektende bnde olmadı herhangi bi bölgemd kıllanma.
ilacında muhtemelen etkisi olmuştr herald ama evde yağlı şampuanı kullanan kardeşm ve annemnd saçlrnı gözle görülür derecede uzattı onlar ilacı kullanmıo
ilaç için forumda kimi uzatıo derken kimi uzatmıyor diyodu ama bn yaptığm her bakımdan eminim sonuçta bi işe başlamadn önce önmli olan inanmak.
kontes arkadaşımız sinemekili kürü mesela bna yaramadı ve bnm uzatmamıştı ama onu uygulayıpta mükemmel sonuç alanlar var.herkesn sağlıklı uzun saçlrnın olması dileğyle

Bence aynı kısı degıller 1 ay oncesı dıyor ama odalar farklı bırı karton pıyerlı oburu normal tavan ben asayış berkemal hehehehehehehh

arkadaşım allah aşkına evimd sadece bi odamı var yoksa sni inandrmak için aynı bölgedemi resm çeknmek zorundaym inan yada inanma yani.bn burda sizlere yaptıklrmı paylaşmak ve yardımcı olmak için yazdm.sonuçta bnm gbi saçını uzatmak isteyen bi sürü insan var tıpkı snnde isteyp ulaşamadığın çamur atman gbi :) bn ztn inanmayan arkadşlrm için bu sabah tekrar resm çekp koydum sn dha neyn tasasındasn madem inanmıosun yapma olsun bitsin.forumda sinemekili yada bir sürü insanın paylaştığı kürleri yaparsın olr biter :) gerçekten iyilik yapmaya çalştm bn burda başka bi amaç gütmeyen snn gbi arkadaşm ynede saol.

İlaçlar gerçekten çok etkili bende priorin kullanıyorum baya iyi geldi oda çok saol bilgiler için canımm :)

Tabiki beni inandırmak zorunda degılsın bende ınanmak zorunda degılım sen bır konu actın bende fıkrımı soyledım bukadar basıt uzatmaya gerek yok hee bu arada tam tesekkulu hareket edıyorsun takdır ettım demekkı konuyu acmadan 1 ay calısmıssın once kısa resmını cektırmıssın sonuc guzel olunca uzunu cektırmıssın yanı demek ıstedıgım bızlerı bılgılendırmek babında 1 aydır calısıyorsun emegıne saglık:))))

hah bak şimdi daha net.doğru hakkaten uzamış.bakınca çok da fazla uzamadığı belli oldu.uzamış ama 3-4 cm bu da normal zaten.benim de amacım kırmak değildi,ben inandım bu arada.zaten inansak kendimize inanmasak kendimize,herkesin kendi görüşü.o değil de ben seni bir yerden çıkarcam ama nerden?Alla Allah ??

teşekkür ederm canım priorin denemedm etkiliyse evdeki bitince onu alym medobiotin 60 tablet 2 ay gdio ztn fiyatıda uygun

Mutlaka dene gerçekten çok iyi geliyor keşke daha önce bulsaydım diyorum yani o kadar yağ bal sürdüm ki saçlarıma :) evet bu ilacın fiyatı da uykun o da 60 tablet ben sabah ve akşam tok karnına içiyorum günde 2 kere yani hem saç uzamasını hızlandırıyormuş , hem dökülmeyi önlüyormuş hem de tırnak için aynı işlevleri uyguluyormuş :)

bnm amacım ztn saç uzatmayla ilgili konu açmam değildi.bn kndm farkı görmek için daha ilk saçımı kestrdğmde bir ay önce çekp fotoyu pc'me atmştm kendim farketmek için.bundan önceki konum saç açmamla ilgilydi zaten oraya açtığım saçımın resmini koyucam diye bilgisayda 2 foto yanyana gelince farkettm ve yaptığm bakımlrn sonucunu aldığım içind farkedip sizinle paylaştım.emeğimden çokk mutluyumm teşekkürler bnm gbi çalışın sizind olsun :) bnm gibi saç uzatmak isteyenlere yardımım olduysa ne mtlu bana. bencede uzatmaya gerek yok konuyu saçlarım uzasın yeter bana

selam kızlaarr...bişey sormak istiyorum size,ben uzun saçı çook seviyorum böyle belime kadar uzasın ıstıyorum..saclarım dalgalı ve hacimli duruyo cok sevıyorum fakat,uzamıyor o kadar cok kırılıyor kı mecbur kestırıyorum bırkac cm de olsa gidiyor..kısa sürede kırılmaması ıcın ne yapmalıyım..düzeleştirici falan kullanmıyorum..dalgalı haliyle,bıraz sprey kullanıyorum sadece sekil vermek için o da..bana bişey önerin lütfeeeennn

Son düzenleme:

Bende aynı dertten yanıyordum şuan ELSEVE ARGININE DİRENÇ adlı bakım kremini kullanıyorum ( saç maskesi daha doğrusu) ve bana çok iyi geldi bi dene bence

tabiki cnm bnd zaten bi ayda 10 cm beklemiyorum. kesnlkle katılıorm bnmd amacım kmseyi kırmak değl ama birden ters bi cvbada gelemiyorum. allah allah bnd merk ettm şmdi benzettn belkide canım :):44:

3-4 cm lik bi uzama doğru düzgün fark edilmilmiyo bile

gördüğüm kadarıyla 10 cm e yakın uzamış

zamanında benim sinamekiyle uzattığım ve konu açtığım gibi..bibuçuk ayda 10 cm hey gidi günler

ben de insanları inandırmaya uğraşmıştım yapanlar da görmüştü gerçekten uzattığını felan ama konuyu oturtana kadar da canım cıkmıştı ana her sorana ayrıntılı anlatıyodum inandırmak adına

sonunda gerçekliği anlaşıllmıştı

zamanında benim sinamekiyle uzattığım ve konu açtığım gibi..bibuçuk ayda 10 cm hey gidi günler

ben de insanları inandırmaya uğraşmıştım yapanlar da görmüştü gerçekten uzattığını felan ama konuyu oturtana kadar da canım cıkmıştı ana her sorana ayrıntılı anlatıyodum inandırmak adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…