Saç Uzatma Yöntemleri Çok mutluyum saçımın bir ayda bu kadar uzaması :)

Ya yeri değil ama söylemeden edemeyeceğimm.
bioblas ta da biotin var kıllanmasın sırtım falan?

Saclarin cok saglikli ve cok guzel gorunuyor canim. Rengini de cok begendim biraz bilgi alabilir miyim acaba? :)
teşekkür ederim saçlarımın rengi novacolor kapiçino rengi önceki saçlarım sarıydı üstüne kapiçinoyu boyayınca böyle bi renk çıktı ortaya

Yagli bakim kuru saclar icin ideal sanirim. Benim saclarim kuruya yakin, o yuzden bu uygulama kafama yatti ve denemeye basliycam yarin itibariyle. Dun sampuanimin icine susam yagi, badem yagi, avokado yagi, zeytin yagi ve B vitamini haplarindan iki tane attim:)) Saclarimi yikadiktan sonra, boya oldugu icin sac kremini tercih etmiyorum ama az miktarda badem yagi suruyorum, yumusacik oluyor. Umarim faydasini gorurum. Su saclarim istedigim boya gelse de kurtulsam ya. Bir daha onlara iyi davranicam sizlerin huzurunda soz veriyorum:))

bu yağları şampuanınızın içinde devamlı kullanmanız saç diplerinizde kepek ve kaşıntı sorunu yaşamanıza sebep olabilir.bu tür yağlar genelde saçın boy ve uçlarında kullanılmalıdır.

bu yağları şampuanınızın içinde devamlı kullanmanız saç diplerinizde kepek ve kaşıntı sorunu yaşamanıza sebep olabilir.bu tür yağlar genelde saçın boy ve uçlarında kullanılmalıdı

Canım senin saçların çok güzel bırak yavaş uzasın saçların gayet sağlıklı ve güzel mahşlalah

Gerçek ortadaVe rengide yüzüne çok yakışıyor hep bu renk kullanmanı tavsiye ederim.
tekrar tşkler cnm evet haklsın renk konusunda önceden sarı yapmıştım röfle falan o zaman hosuma gidiyodu ama şimdi bakıyorumda eski resimlere hiç yakışmamış bu renkten vazgeçmem kolay kolay

bence çok fark yok. dikkat ederseniz biri daha yakın çekim diğeride ona göre biraz daha geriden çekim :/

Hm..
Simdi biraz fesatlik moduma gecicem ama demedende edemiycem..
Simdi sol resimdeki siyah sacin üstündeki beyaz noktalari cözemedim ben.. hani emin olamadim 1. fotodakiyle 2. fotodaki insan ayni insanmi..
herneyse birde sag taraftaki resim bana evdeki perugumu animsatti cok garip, tabi suclama yapmiyorum nacizhane fikrimi sunuyorum.. ama bilemedim
:97:
Tabi yoksa böyle bisey insanlari durduk yerde oyalamakta cok ayip..
Yinede kendi fikrim tabi.. Bence önden foto koy ,yüzünün yarisni gördük zaten.. :108:

Benim de aklimdan gecmedi degil.2. resimdeki saclar cok yipranmis, bir perugu animsatiyor. Oysa yaglar saclari boyali da olsa besler en azindan parlak ve canli bir gorunum verir, her ne kadar rengi acilmis, defalarca boyanmis, yipranmis olsa bile, ben kendi saclarimdan biliyorum.
Dedigin gibi yuzun yarisi bari goruntulenseydi daha bir inandirici olurdu bu "mucize" uzama :44:
Neyse ben su an sinameki karisimini haftada bir kez uyguluyorum. Beklentim ise iki haftada en az 1 cm uzamasi. Sampuanima yaglari da kattim, bakalim benim saclarim da fotograflardaki gibi bir ayda bir karis uzayacak mi?

Valla Bennim Saclarim en fazla 2haftada 2cm uzadi 3.hafta hala ayni bir degisiklik yok o kadar bakima ragmen..
ah keske nerde benimkide bi karis uzasa..

gülsenc ve aless gibi düşünüyorum kesinlikle artı 1 ayda siyah saçtan sarıya geçilir mi.aylar alıyor sarı saça dönüş

benimki aylar bile almadı 2 günde geçtim ben kuaförde evet aylar alır çünkü daha fazla para alırlar o yüzden ayrıca saçımı 2 defa üst üste oryalle açtım biraz yıpranmış olması tabiki normal inanıp inanmamak size kalmış ben sadece yardımcı olmak için yazdım belki uzatmak isteyen vardır diye sonuçta ben olanı biliyorum neden kendimi kandırıyım ki? ayrıca madem inanmıyosunuz neden inanmadığınız bir şeyi uyguluyosunuz anlamadım doğrusu herkes buraya fönlenip fönlenip resim koyuyo ben direk banyodan çıkmış hallerimi hep koydum ki zaten açma işlemi yaptığım için bi süre zaten düzleştirmiycem.İikiside benim resmim inanıp inanmamak size kalmış benim saçım uzadı benim için önemli olan bu.

Beğenilen şey eleştirilmeye mahkumdur
ben sadece boya yaparken farkettiğim durumu sizinle paylaşmak istedim sizede belki yardımcı olabiliceğimi düşünerek
Dipten ve tekrar yandan fotoğraf

Benim emeğime sizinde fesatlığınıza sağlık arkadaşlar

Amacim seni kirmak degildi canim benim. Fotograflar farkli acilardan cekilmis, arkan donuk ve bir de sac renkleri tamamen farkli. Ben aklimdan gecenleri yazdim. Ne icimde fesatlik var, ne de art niyet. Elestiri muhakkak olacak olumlu ya da olumsuz yonde. Sen bir konu aciyorsun, inandirici olmak da sana dusuyor.
Burasi, benim gibi saclarindan olmus ve bir an once uzatmanin yollarini arayan bayanlarla dolu. Inaniyorum ki herkes zamanini bosa harcamadan olumlu sonuca ulasma pesinde.
Son ekledigin fotograflar daha belirgin saclarinin uzadigi.

canım valla bilemicem ama sanmıyorum sonuçta suyla akıp gidiyo benmde şampuanmda o kadar yağ var hiç kıllanma olmadı normal

Var canım var kutusunda gördm.
arjenin magnezyum falanda var. daha neler neler. bugün 3.ye kullanıyorum banyoda saçım en fazla 1 tel dökülüyor.Benim farkettiğim kadar.. Üstelik ben hemen yuıkamıyorum duş jeli falan filandır o sırada bikaç dk. duruyor saçımda..

Siyah sacli halini biraz uzakdan cekmissin ama bu bi gercek.. :)
Yakindan dikkatli bakinca bi 8-9 cm kesin vardir ama, ilacinin adini tekrar alabilirmiyim?..
bnce yagdan ziyade ilac uzatmistr saclarini .. kendin tahmini bi ölctunmu saclarini..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…