Ya yeri değil ama söylemeden edemeyeceğimm.
bioblas ta da biotin var kıllanmasın sırtım falan?
teşekkür ederimSaclarin cok saglikli ve cok guzel gorunuyor canim. Rengini de cok begendim biraz bilgi alabilir miyim acaba? :)
Yagli bakim kuru saclar icin ideal sanirim. Benim saclarim kuruya yakin, o yuzden bu uygulama kafama yatti ve denemeye basliycam yarin itibariyle. Dun sampuanimin icine susam yagi, badem yagi, avokado yagi, zeytin yagi ve B vitamini haplarindan iki tane attim:)) Saclarimi yikadiktan sonra, boya oldugu icin sac kremini tercih etmiyorum ama az miktarda badem yagi suruyorum, yumusacik oluyor. Umarim faydasini gorurum. Su saclarim istedigim boya gelse de kurtulsam ya. Bir daha onlara iyi davranicam sizlerin huzurunda soz veriyorum:))
dediğin seyleri bende yapıyorum ama nedense çok uzattığı söylenemezsevindim senin adına benim saçlarım şuanda uzun gerçi ama ben belimde olsun istiyorumm onun ıcın uğraşıyorumm saçlarımın belime gelmesi bi dahaki kışı kesin bulurr
çok teşekkür ederim ya çok mutlu ettin beniCanım senin saçların çok güzel bırak yavaş uzasın saçların gayet sağlıklı ve güzel mahşlalah
çok teşekkür ederim ya çok mutlu ettin beni
tekrar tşkler cnm evet haklsın renk konusunda önceden sarı yapmıştım röfle falan o zaman hosuma gidiyodu ama şimdi bakıyorumda eski resimlere hiç yakışmamışGerçek ortadaVe rengide yüzüne çok yakışıyor hep bu renk kullanmanı tavsiye ederim.
Hm..
Simdi biraz fesatlik moduma gecicem ama demedende edemiycem..
Simdi sol resimdeki siyah sacin üstündeki beyaz noktalari cözemedim ben.. hani emin olamadim 1. fotodakiyle 2. fotodaki insan ayni insanmi..
herneyse birde sag taraftaki resim bana evdeki perugumu animsatti cok garip, tabi suclama yapmiyorum nacizhane fikrimi sunuyorum.. ama bilemedim :97:
Tabi yoksa böyle bisey insanlari durduk yerde oyalamakta cok ayip..
Yinede kendi fikrim tabi.. Bence önden foto koy ,yüzünün yarisni gördük zaten.. :108:
canım valla bilemicem ama sanmıyorum sonuçta suyla akıp gidiyo benmde şampuanmda o kadar yağ var hiç kıllanma olmadı normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?