cok mu negatifim

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
Esimle bazi sorunlarim var o ayri ama oglum beni hic dinlemiyor hayir sozunden yok kelimesinden anlamiyor kv dem cok simartiyor ne istese yapiyor o kadar ki kv dem sigara kullanan biri gecen mutfaktan bi girdim bizim ufaklik kalemi almis sigara gibi iciyor rahatsizligimi dile getirtim ve oglumun ellerine vurdum kv dem o daha cocuk falan dedi esimn yaninda yapti o da abartiyorsun dedi ya öyle bi hale geldikki cocugum nakkinda karar bile alamiyorum bazen sinirlerim geriliyor ve cok kiziyorum icim yaniyor agliyorum cocugumu sakayla karisik benden istediler alacaklarin dan degil belki ama sinirlerim bozuluyor cocugum benden uzaklasiyor aglarken babaanne diye agliyor cikolata alerji yapiyor ama yine veriyorlar ben dedikce daha cok yapiyorlar hem esim hem ailesi dusunun bu insanlar ilk 2 ay cocugumu hic gormediler zor zamanlarimizda yanimizda olmadilar simdi cocugumu benden alacaklar nerdeyse bi dua bi oneri bekliyorum

Yani bosanip yuvamimi yikayip o zaman da her firsatta cocugumun beynini yikayacaklar bunlar oyle insanlar ki gozunuzun icine baka baka yalan soyluyorlar o kadar ki bazen acaba mi diyorum kafa gitti yani

Haklısınız tabii . Kayınvalidenize yakın mı oturuyorsunuz?
gerçi kayınvalidenizin yanından taşınsanız eşinizin yanından taşınamayacaksınız...

Haklısınız tabii . Kayınvalidenize yakın mı oturuyorsunuz?
gerçi kayınvalidenizin yanından taşınsanız eşinizin yanından taşınamayacaksınız...
Yakin sayilmaz ama nerdeyse hergun gorusuyoruz vallaha biktim artik

Offf en nefret ettigim sey cocuguma izin vermedigim biseyin yapilmasi yaptirilmasi.benimde hic tahammulum yok sinirden geberirim boyle bi durumda.acik ve net ol kararli ol.izin vermiyorum de yasak de sizde benim onaylamadigim seyleri yaptirmayin de. Gerekirse kalp kir sonucta o senin ewladin senin terbiyenle buyusun onun bunun degil

ZAten haber vermeden pat diye geliyorlar

sigara içen babaanne itici geldi bide cocugada kötü örnek oluyor mumkunse daha az görüştürün hayatınıza karışmasına müsade etmeyin.

Boşanmaya gerek yok ayrı eve çıkın. Çocuk da dengeyi şaşırıyor haliyle.

Pardon ben aynı ev sandım bu kadar içli dışlı olunca. Bu kocaların da maçoluğu bir karılarına oluyor. Annesine dese ya karışma diye.

Anlamiyorlar zaten istedikleri bu ben birsey soyleyip onlar gitsin esime soylesin yaygara kopsun istiyorlar onceleri cok aglardim esim inanirdi oda annem ne yapalim derdi simdi onu da demiyor beynini oyle bi yikadilar ki esim beni seviyor bunu hissediyorum ama annem diyor Allah demekten baska birsey yapamiyorum ama insanim sonucta Allah affetsin neden diyorum neden

Pardon ben aynı ev sandım bu kadar içli dışlı olunca. Bu kocaların da maçoluğu bir karılarına oluyor. Annesine dese ya karışma diye.
Annesine dediginde beddua ediyor

offf nekadar zor bir durum...çocuğun babaannesine gerçekten çok düşkünmüş..bu beni çok rahatsız ederdi..hergün görüşme mümkünse..çocuğunu al parka götür ikiniz beraber vakit geçirin...

offf nekadar zor bir durum...çocuğun babaannesine gerçekten çok düşkünmüş..bu beni çok rahatsız ederdi..hergün görüşme mümkünse..çocuğunu al parka götür ikiniz beraber vakit geçirin...
Elimden geldigince gorusmuyorum zaten

Çocuğun yaşını yazmamışsınız ama erkeklerin çocuğu olunca her şeyi annelerinin bildiği bir dönem oluyor; sonra geçer

Benim eşim o konuda setti; annesine o kızar bağırır; çikolata yasak olan çocuğa çikolata verecek.

Oğlum bebek 3-4 aylık; çikolata yiyoruz; kv dem ona da ver dedi. Ben duymamazlığa geldim; yine ver dedi. Ben de çok küçük çikolata için dedim.

Eşim bir köpürdü sakın biz yokken çocuğa bir şey yedirme diye... O zaman da ben hiç karışmam sizin çocuğunuza dedi. Biraz önce söz dinleyen gelin olsa idim yedirmiş olacaktım ama.

Kv hiç karışmaz ama her şeye karışır; sınırı net çizin ve her seferinde aynı şey için kavga edin; doktoru referans verin; sakın yedirmeyin; sakın yapmayın dedi diye.

Ama çocuğa bağırmayın, vurmayın çocuk ne bilir sigara içmeyi; bak seni taklit ediyor; asla bu çocuğun yanında sigara içilmeyecek deyin ve içtiğini gördüğünüz anda da çocuğu alıp çıkın; konuşmayın tartışmayın eyleme geçin...

Oğluna kendi penceresinden anlatır; bekleyin eşinizin siniri geçsin ve tek cümle söyleyin; ben ona söylemiştim çocuğun yanında sigara içilmez deyin ve konuyu kapatın

Böyle böyle alıştırın yapacak başka bir şey yokkk

22. ayina girecek ilk bebegimi kaybettim cocuga bi ufak dogum hediyesi bile almadilar hastane gidecek oluruz para gidiyor derler para para riya baska birsey degil bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…