Çok mu kıskanç bana mı normal geliyor

Yoneticinize yaptiginiz muhabbet cok gereksiz sacma olmuş. Acisini cikartmak filn...
Bi de her gordugu şeye "bana da getir/bize de getir" muhabbeti yapan tiplere uyuz oluyorum ondan ekstra gicik geldi
Aaa bensiz mi yedin?
Bizi niye çağırmadın?
Hani bize yok mu?
Hakikaten çıldırmalık muhabbet.
Üç sene Kırkağaç'ta yaşadım, selam verdiğim herkes kavun istedi benden. En son götürdüm valizle. En sevdiğim valiz kırıldı bunlar yüzünden
Sekiz tane kavun taşıttılar bana ya. Bir şeyi meşhur olan bir yerde olmak başa bela.

Yoneticinize yaptiginiz muhabbet cok gereksiz sacma olmuş. Acisini cikartmak filn...
Bi de her gordugu şeye "bana da getir/bize de getir" muhabbeti yapan tiplere uyuz oluyorum ondan ekstra gicik geldi
Arkadaşlarla bize getir anlamında demiştim aslında biraz da yalakalık yapmak istedim çok mesai kitliyor çünkü yeniyim bide 4 ay oldu belki acır dedim

Kavun mu Bir valiz de bana lütfen

Yalakaliktan hoslaniyorsa ve siz de yapayim diyorsaniz bari ögrenin de yapin. bu türü hic sevilesi degil
İlk profesyonel iş deneyimim aile gibiyiz herkes bir birine yardımcı oluyor nişanlımı bilmeyen yok ama istemeden kalbini kırdım galiba onun. O günde pek yüzüme bakmadı normalde giderken mutlaka öper gider seni seviyorum deriz hiç umursamadan öpmeden gidiyordu ben tuttum öptüm vs vs istemeden hata yaptım telafi edicem yapacak bir şey yok bana da iyi bir ders olmuş oldu

Kendim içimden gelen insanlara bir şeyler vermişimdir ama sirf istiyorlar diye kimseye bir sey vermedim.
Ama muhabbeti yoruyor insani...

Evet "acısını cikartmak" biraz saçma ve gereksiz olmuş gulucukten sonra birşey yazmasaydiniz gayet masumane bir konuşma olurdu . Gel gelelim ki nişanlında abartmış bu demek oluyor ki insanlarla olan iletişimine karışma potansiyeli var. İlişkini yeniden değerlendirmeye alsan çok daha iyi olur ileride yaşanacak bir çok problemin önünü almış olursun.

Artık orada yaşamıyorum, burada tantuni ve şırdan var
Onu da herkes yapıyor zaten. Kırkağaçlı birinden kavun isterseniz, söyleyin çuvala koysun. Benim gibi gerizekalılık yapmasın
Hee şırdan almıyım hiç ben Ay yok ayrıca benim çevredekiler kavun yollamak değil kolayını bulsa beni yerler

Kendim içimden gelen insanlara bir şeyler vermişimdir ama sirf istiyorlar diye kimseye bir sey vermedim.
Cidden şaka bir yana insanlar dehşet yüzsüz davranıp çat çat istiyorlar valla hiç mi farkına varmıyorlar bilmem.
Bende kendim istemiyorsam asla göndermem, inadımı depreştirirse 5 katına satarım kendi bilir

Aynı sene, egeden zeytinyağı alıp satmak için İstanbul'a götürmüştüm.
Olay yeri eski kv evi.
Kendisi evine gelen misafirlerine tek tek şişeleri hediye etmiş.
Ne hakla yaptın dedim, ne var içimden geldi. Sevaptır dedi.
Hakikaten ben nasıl katil olmadan çıktım o aileden ya:)))

Kendi cebinden ciksaydi icinden gelir miydi acaba. Daha neler okuyacagim

Pardon da neden nişanlınızın kararlarına göre hareket ediyorsunuz. Sizin kiminle nasıl konuşacağınıza hangi sıfatla karışıyor.

Bu yönetici biraz yakışıklı heralde :)
Sizde az değilsiniz ,uzun ilişkilerde böyle cilveleşme oluyo ya,,nişanlınızafa ipleri fazla vermişsiniz...

Hadi ilk mesajı attınız bize de getirin dediniz tamam da adam kısaca tabi deyip kestirip atmış zaten neden uzattiniz ki? Sohbeti uzatmaya çalışır gibi bir intiba yarattığı için nisanlinizin rahatsız olması çok normal ama tepki seviyesine dair bir şey diyemeyeceğim o sizin iliskinizin dinamigine bağlı. Siz de benzer olaylarda o tür tepkiler veriyorsaniz normaldir

İs ortaminda kimseyle boyle sacma ve laubali diyaloga girmeyin cok gereksiz seyler yazmissiniz ama nisanlinizin tepkisi abartili sizinde yeterki kizma diye yalvarmaniz ekstra abartili bence herkes davranisina ceki duzen vermeli. Nisanlina diyecegin aey ben kimle ne konusacagimi biliyorum merak etme olmaliydi

Gayet gereksiz Sohbet olmuş adam haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…