Patron değil , yöneticimiz gerçekten kötü bi amacım yoktu. Nişanlım ile 14 yaşından beri beraberiz , ona asla öyle bir şey yapmam yapamam şuan hâlâ kızgın gibi sanki hissediyorum nasıl düzeltebilirim fikrim yokNişanlın patlamaya hazır bomba, senin patronla muhabettin de biraz gereksiz ve uygunsuz.
Dikkatli ol iyi gözlemle. İyi geceler.
Kötü bi anlamda yazmadım , mesai anlamında yazdım şuan düşündüm de kötü hissettim gerçekten ne yapabilirim acaba çünkü gerçekten kötü bi niyetim yoktuAcısını çıkaracaksınız bana hiç masumane bi cümle gibi gelmiyor sorry.
Nişanlınız abartmış
Orda mesai anlamında yazdığımı belirttim direkt öyle yazmadımAcısını nasıl çıkaracak? Rahatsız edici bir cümle.
Nisanliniz rahatsız olmakta haklı ama onunda tepkisi abartılı.
İlk defa böyle bir şey oldu hayatımda ilk defa yazdım onda da çok fena yanlış anlama oldu kesinlikle kötü bir amacım yoktu nişanlıma çok aşığım asla onu üzecek bir şey yapmamBoyle konulara cevap verirken tek olaya bakip yargida bulunmak bana yanlis geliyor.
Sizin ustunuzle muhabbetiniz fazla gereksiz, sevgiliniz de abartmis gibi ama acaba siz hep boyle gereksiz sohbetlerin insanimisiniz bilemedigimden sevgilinizi yargilamak su an garip geldi.
Kac yasindasiniz bilemiyorum ama "acisini cikartmak" deyimi siz ne kadar iyi niyetli de yazsaniz karsinizdaki kotu niyetliyse cok esnek, ucu acik bir deyim.İlk defa böyle bir şey oldu hayatımda ilk defa yazdım onda da çok fena yanlış anlama oldu kesinlikle kötü bir amacım yoktu nişanlıma çok aşığım asla onu üzecek bir şey yapmam
Mesajınızda mesai kısmı var mıydı? Saçma buldum her türlü ama nişanlınizın tepkisi de fazla. Erkeklerin kıskançlığı kadınlar gibi olmuyor malum. Onların kıskançlık adı altında yapmaya hak gördüğü şeylerin ucu açık.Orda mesai anlamında yazdığımı belirttim direkt öyle yazmadım
Buradan bakınca, bütün gençliğini bir erkeği kızdırmamaya çalışarak heba edip mutluluk oyunu oynayan bir kadın profili çıkıyor, çok üzücü.Kızınca aramız çok bozuluyor yazmışsınız mesela bu konu haricinde hayatınızı onu kızmamak üzerine kuramazsınız. Bunları da iyice emir düşünmek lazım.
Nişanlın kıskanç ve toksik ama sen de tam onun dişine göresin.tamam zaten söyleyecektim yoğunluktan unuttum dedim yazmam öyle bir şey olursa da atarım kızma bana dedim çünkü kızınca aramız çok bozuluyor hani yeter ki kızma dedim
Yeter ki kızmasın kızınca aramız çok bozuluyor lafları ilişki özeti gibi.Buradan bakınca, bütün gençliğini bir erkeği kızdırmamaya çalışarak heba edip mutluluk oyunu oynayan bir kadın profili çıkıyor, çok üzücü.
Erkek bu hikayede bu kadını mutlu edebilmek için kendinden nasıl ödünler veriyor acaba?
"Ama o erkek" mi yoksa?
Kolay kolay ödün verecek bir insan değil maalesef , yani her şeyi göze alır ama haklı olduğunu düşünüyorsa geri adım atmaz ben alıştım artık onaYeter ki kızmasın kızınca aramız çok bozuluyor lafları ilişki özeti gibi.
Nisanlinin kendinden ödün vermesi pek mümkün değil gibi bu hikayede.