Bu olayı 2 aşamalı yorumlamak isterim.Selam kızlar, çalıştığım iş yerinde müdürümüz var ben 24 yaşındayım adam 35 40 lı yaşlarda yüzüğüm parmağım da nişanlı olduğumu biliyor. Arada toplanıp şaka vs yapıyoruz muhabbet ediyoruz tek değil ama mutlaka yanımda biri oluyor. Neyse bir kaç haftadır memlekete gidecek sürekli memleket memleket diyor falan en sonunda gitti karpuz fotoğrafı atmış hikayesine bende aa X bey bizede getirin yazdım oda tabi yazıp gülücük attı bende acısını çıkartacaksınız gibi duruyorsunuz yazdım ( mesai saatlerini vb o belirliyor) oda evet evet yazdı güldü bitti gitti sohbet tamamen bu.
Kötü bi amacım yok tamamen o muhabbetten kaynaklı bir şey yazdım zaten yaşça büyük olduğu için abim gibi görüyorum oda beni kardeşi gibi görüyor ters bir şey söylese zaten gereken cevabı veririm fakat dün nişanlım yanımda benim telefonumdan wp dan bir fotoğraf arıyordu telefonu geri verirken gördü ne dedi bu adam sana yazmış noldu dedi bende gülerek olayı anlattım gösterdim sohbeti , zaten sohbetimi kontrol eden bir insan değil telefonumu karıştıran bi insan değil ama sohbeti açıp gösterince birden çok sinirlendi "kesinlikle bir daha görmiycem çok kötü olur bana haber vereceksin hangi erkek olursa olsun benim haberim olacak ki kimseye bir daha öyle şey yazmayacaksın dedi" bende tamam zaten söyleyecektim yoğunluktan unuttum dedim yazmam öyle bir şey olursa da atarım kızma bana dedim çünkü kızınca aramız çok bozuluyor hani yeter ki kızma dedim ama baya ters yaptı. Şuan bi sorunumuz yok ama aklıma takıldı.
Anlamadığım bana mı normal geliyor yoksa kötü bir şey mi yaptım anlamadım valla yani ilk defa böyle bir şey yaptım yapmaz olaydım tamamen büyüğüm olarak gördüğüm için espri amaçlı yazmıştım.
Yakışıklı olup olmaması ile ilgilenmiyorum zaten instagram da ekli , adam herkesi ekledi benide eklemiş onda bile nişanlımdan izin aldım kabul edeyim mi diyeBu yöneticiniz yakışıklı bi abi falan mı? Eşiniz profil fotoğrafını falan gördü mü?
Çocuk musunuz, nişanlınız sizin veliniz mi? Ne alaka izin almak? Buraya kadar çok saçma, yönetici bize yaptığınız harekette çok gereksiz ayrıca.Yakışıklı olup olmaması ile ilgilenmiyorum zaten instagram da ekli , adam herkesi ekledi benide eklemiş onda bile nişanlımdan izin aldım kabul edeyim mi diye
Ondan izinsin sosyal medyada birini ekleyip, kabul edemiyor musunuz?Yakışıklı olup olmaması ile ilgilenmiyorum zaten instagram da ekli , adam herkesi ekledi benide eklemiş onda bile nişanlımdan izin aldım kabul edeyim mi diye
Bunlar bir anne-babanın çocuğuna söyleyeceği laflar ancak."kesinlikle bir daha görmiycem çok kötü olur bana haber vereceksin hangi erkek olursa olsun benim haberim olacak ki kimseye bir daha öyle şey yazmayacaksın dedi"
Şaka mısınız yahu?Yakışıklı olup olmaması ile ilgilenmiyorum zaten instagram da ekli , adam herkesi ekledi benide eklemiş onda bile nişanlımdan izin aldım kabul edeyim mi diye
İzin aldım ne demek ya? Ebeveynin mi senin sahibin mi? Kendi aklın fikrin kararların yok mu da izin alıyosun?Yakışıklı olup olmaması ile ilgilenmiyorum zaten instagram da ekli , adam herkesi ekledi benide eklemiş onda bile nişanlımdan izin aldım kabul edeyim mi diye
Nişanlın çok haklı.Sen hangi devirdesin.Abiymis.İs arkadaşı erkekle sakalasilmaz bunu öğrenin.Basiniz agrir.70 yaşındaki adam 33 yaşında karisi 20 gündür tanıyor geçen gün Esra Erol açtım rastgele 250 bin kaptırmış.Daha da adam beni evlendim diyor.37 yaş küçük kadınla evlenmiş 10 15 yaş nedir ?Selam kızlar, çalıştığım iş yerinde müdürümüz var ben 24 yaşındayım adam 35 40 lı yaşlarda yüzüğüm parmağım da nişanlı olduğumu biliyor. Arada toplanıp şaka vs yapıyoruz muhabbet ediyoruz tek değil ama mutlaka yanımda biri oluyor. Neyse bir kaç haftadır memlekete gidecek sürekli memleket memleket diyor falan en sonunda gitti karpuz fotoğrafı atmış hikayesine bende aa X bey bizede getirin yazdım oda tabi yazıp gülücük attı bende acısını çıkartacaksınız gibi duruyorsunuz yazdım ( mesai saatlerini vb o belirliyor) oda evet evet yazdı güldü bitti gitti sohbet tamamen bu.
Kötü bi amacım yok tamamen o muhabbetten kaynaklı bir şey yazdım zaten yaşça büyük olduğu için abim gibi görüyorum oda beni kardeşi gibi görüyor ters bir şey söylese zaten gereken cevabı veririm fakat dün nişanlım yanımda benim telefonumdan wp dan bir fotoğraf arıyordu telefonu geri verirken gördü ne dedi bu adam sana yazmış noldu dedi bende gülerek olayı anlattım gösterdim sohbeti , zaten sohbetimi kontrol eden bir insan değil telefonumu karıştıran bi insan değil ama sohbeti açıp gösterince birden çok sinirlendi "kesinlikle bir daha görmiycem çok kötü olur bana haber vereceksin hangi erkek olursa olsun benim haberim olacak ki kimseye bir daha öyle şey yazmayacaksın dedi" bende tamam zaten söyleyecektim yoğunluktan unuttum dedim yazmam öyle bir şey olursa da atarım kızma bana dedim çünkü kızınca aramız çok bozuluyor hani yeter ki kızma dedim ama baya ters yaptı. Şuan bi sorunumuz yok ama aklıma takıldı.
Anlamadığım bana mı normal geliyor yoksa kötü bir şey mi yaptım anlamadım valla yani ilk defa böyle bir şey yaptım yapmaz olaydım tamamen büyüğüm olarak gördüğüm için espri amaçlı yazmıştım.
ÜfffffYakışıklı olup olmaması ile ilgilenmiyorum zaten instagram da ekli , adam herkesi ekledi benide eklemiş onda bile nişanlımdan izin aldım kabul edeyim mi diye
Yemin ederim siz de 1800lerde yaşıyorsunuzNişanlın çok haklı.Sen hangi devirdesin.Abiymis.İs arkadaşı erkekle sakalasilmaz bunu öğrenin.Basiniz agrir.70 yaşındaki adam 33 yaşında karisi 20 gündür tanıyor geçen gün Esra Erol açtım rastgele 250 bin kaptırmış.Daha da adam beni evlendim diyor.37 yaş küçük kadınla evlenmiş 10 15 yaş nedir ?