- 7 Mayıs 2013
- 198
- 67
Kız öyle demeeee, neden moralin bozulduuu...Sen çok aldıysan ben fil aldım yada içime fil oturdu sanırım. Morelim bozuldu şimdi bakkkk
4. Ayımızın dolmasına 10 gün felan var 8 kilo aldım ondan olabilirKız öyle demeeee, neden moralin bozulduuu...
O bünyeyle de alakalı oluyormuş bazen, sen istemesende kilo alıyorsun o zaman :) ama merak etme kiloları verirsin inşallah :)4. Ayımızın dolmasına 10 gün felan var 8 kilo aldım ondan olabilir
Kızlar 37. Haftada doğum yaptım o zamana kadar 8 kilo aldım sadece :)doğumda 5 i gitti geriye kalan 3 ude lohusalikta verdim
Ben 2 kg aldım
şu an 60 im hedef 70 le doğurmak bakalım hayırlısı . Aslında kg alınca mutlu olanlardanim bebisim alıyor gibi hissediyorum ama biliyorum o daha 100 gr ancaMaşallah :)
şu an 60 im hedef 70 le doğurmak bakalım hayırlısı . Aslında kg alınca mutlu olanlardanim bebisim alıyor gibi hissediyorum ama biliyorum o daha 100 gr anca
kız seninki fazlayssa ben atayım kendimi bi yerdenn 60 kiloyla hamile kaldımm şu an 68 kiloyumm kuzumm içini ferah tut sen bence gayet iyisinn hamilelik boyunca 12-15 kg normalmiş cnmm :)Ya ben hamile kaldığımda 63 kiloydum, şimdi 27 haftalık (6 ay 2 hafta) oldu bebeğim, ve ben 69 kilo olmuşum!!! Sizce çok mu kilo aldım ben yaaa???
Canım ben Doğum yaptım 22 kilo ile bitirdim:)kız seninki fazlayssa ben atayım kendimi bi yerdenn 60 kiloyla hamile kaldımm şu an 68 kiloyumm kuzumm içini ferah tut sen bence gayet iyisinn hamilelik boyunca 12-15 kg normalmiş cnmm :)
Bence çok kilo almamışsın ben 70 ile hamile kaldım şuan son ayım 81 olmuşum dr iyi gidiyorsun bebeğin sağlıklı diyorya sonra umrumda olmuyor aldığım kilolar :) kilo doğumdan sonra yavaş yavaş verilir yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun canım dr lar 15 ve 20 normal buluyorlarYa ben hamile kaldığımda 63 kiloydum, şimdi 27 haftalık (6 ay 2 hafta) oldu bebeğim, ve ben 69 kilo olmuşum!!! Sizce çok mu kilo aldım ben yaaa???
canımm bizim burda kadın 30 kilo almış sezeryan yapmışş kadın gayet fit veriliyorr merk etme dedi içim rahtladııHamilelikte alınan 10 kg dan fazlası kalıyor. Çünkü bebek plasenta su falan yaklaşık o kadar ediyor. 49 ile hamile kaldım 61 ile doğuma girdim ve normal doğum yaptım. Önemli olan kolay bir doğum için yürüyüş yapıp bebeğe yardımcı olacak kasları zinde tutmak. Kullanılan vitamin de aşırı iştah açıyor. Yerine içinde bağırsak düzenleyici de olan başka bir vitamin alabilirsiniz. Bende vitamin değiştikten sonra iştah baya normale dönmüştü.