Çok mu kilo aldım acaba ???

biq_smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
2.124
841
Ya ben hamile kaldığımda 63 kiloydum, şimdi 27 haftalık (6 ay 2 hafta) oldu bebeğim, ve ben 69 kilo olmuşum!!! Sizce çok mu kilo aldım ben yaaa???

Teyzesi biz 7 haftalık olduk 1,5 kilo aldım 49 ile hamile kaldım şimdi 50.500 oldum heralde bi 25 kilo alacağım bende

Aman kızzz, öyle deme!! Ben varya "70 kilo ile doğurcam" demiştim bu gidişte ben ne olacam bakalım, kilo benim için hiç problem değil, ama ne kadar fazla kilo alırsan doğumu da o kadar zorlaştırıyormuş, benim korkum bu, bir de ben kesinlikle sezeryan düşünmüyorum, normal doğum istiyorum o yüzden fazla kilo almak da istemiyorum, çok kilo çok sorun anlayacağın ???

Aynen öyle canım bende sezeryan düşünmüyorum Rabbim izin verirse normal doğum istiyorum benim kız kardeşim 30 kilo aldı tabi canı tatlı olduğu için sezeryan ile doğdu teyzesinin aşkı ..ben minyonum baya hatta bazen çocuk reyonundan alışveriş yaptığım bile olmuştur inşallah daha fazla kilo almazsın canım benim de mide bulantilarim başladı 4.aya kadar devam ediyormuş galiba çok fazla kilo alabileceğimi sanmıyorum ideal olan 12 16 arası demişti doktorum Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize. .sağlıkla gelsin bebislerimiz Allah'ın izniyle.

Aynen öyle canım bende sezeryan düşünmüyorum Rabbim izin verirse normal doğum istiyorum benim kız kardeşim 30 kilo aldı tabi canı tatlı olduğu için sezeryan ile doğdu teyzesinin aşkı ..ben minyonum baya hatta bazen çocuk reyonundan alışveriş yaptığım bile olmuştur inşallah daha fazla kilo almazsın canım benim de mide bulantilarim başladı 4.aya kadar devam ediyormuş galiba çok fazla kilo alabileceğimi sanmıyorum ideal olan 12 16 arası demişti doktorum Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize. .sağlıkla gelsin bebislerimiz Allah'ın izniyle.

Ya ben hamile kaldığımda 63 kiloydum, şimdi 27 haftalık (6 ay 2 hafta) oldu bebeğim, ve ben 69 kilo olmuşum!!! Sizce çok mu kilo aldım ben yaaa???
Bizde 10.haftadayız 2 kilo aldım
Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde çok kilo almayacam diyodum ama öyle olmadı
Dayanamıyorum açlığa
Aç kalsam hemen mide bulantım başlıyor.

Benimde en çok korktuğum şey kilo . Ve maalesef bende 3 kilo aldım daha 4 aylık . Son ayları dusenemiyorum bileeee

Ben bes aylik olacagini hätte bes alti Kilo belki daha fazlasini aldim ama cok mu önemli. Yani oncesinde fazla kiloyu olmayan bu ise cok takmasa daha iyi. Ben ilk hamileligim de yirmibir Kilo aldim. Hepsi gitti kisa surede. Yani tartiya cok takilmamak lazim. Saglikli beslendikten sonra hamilelikte Kilo alimi kadar normal birsey yok. Saglikli besleniyorum popomu dert etmiyorum. Cunku saglikli bir bunyede Kilo kalimiyor. Ben yirmi Kilo aldim da ne oldu. Bunyeniz önemli. Saglikli beslenin arkadaslar hamileyken tartida yusek cikacagiz normal

Amin canım inşallah :)

Ben veremem diye korkuyorum, yoksa bebeğimin sağlıklı olması benim için en önemlisi tabii :)

Bizde 10.haftadayız 2 kilo aldım
Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde çok kilo almayacam diyodum ama öyle olmadı
Dayanamıyorum açlığa
Aç kalsam hemen mide bulantım başlıyor.

Aynen öyle oluyor canım yaaa, bir de ben yiyorum yiyorum aradan fazla geçmiyor, yine aç olduğumu hissediyorum :) Yani ben hep AÇIIIIMMMMM

13. Haftadayım mide bulantılarım yeni bitti, henuz hiç kilo almadım. İlk 3 ayı kapatmış oldum. Şimdi ayda 1 kilo ile 2. Üç ayı tamamlamak hedefim veya 3 ayda 4 kilo ile. Çok dikkat ediyorum bebeğe ve bana faydası olmayan şeylerden uzak duruyorum çok Canım çekerse tadına bakıyorum bi lokma o kadar.

Kimi hamileler öyle oluyor gerçekten doymuyorlar
Bnm kuzenim yemek yerdi sofra kalkmadan tekrar acıktım derdi 25 kilo aldı normal dogum yapamadı son dk sezaryen oldu maalesef dikkat edicez bizde mecbur

Aynen kendimi azıcık frenlesem iyi olacak? Yoksa bu gidişle bana da sezeryan doğumun kapıları gözükecek!! Fazla kilo aldığın zaman normal doğumu da zor oluyormuş, az önce görümcemle konuştum "62 kilo ile hamile kaldım, 84 kilo ile doğuma gittim, kilom yüzünden en son sezeryan olmak zorunda kaldım" dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…