13. Haftadayım mide bulantılarım yeni bitti, henuz hiç kilo almadım. İlk 3 ayı kapatmış oldum. Şimdi ayda 1 kilo ile 2. Üç ayı tamamlamak hedefim veya 3 ayda 4 kilo ile. Çok dikkat ediyorum bebeğe ve bana faydası olmayan şeylerden uzak duruyorum çok Canım çekerse tadına bakıyorum bi lokma o kadar.
Aynen biraz dikkat edelim bnde bir kilo aldım şimdilik inşanlah aşiri almamAynen kendimi azıcık frenlesem iyi olacak? Yoksa bu gidişle bana da sezeryan doğumun kapıları gözükecek!! Fazla kilo aldığın zaman normal doğumu da zor oluyormuş, az önce görümcemle konuştum "62 kilo ile hamile kaldım, 84 kilo ile doğuma gittim, kilom yüzünden en son sezeryan olmak zorunda kaldım" dedi...
Ben seni 6.aydan sonra görücem bakalım :) demedi deme.. "Bi Sibel vardı, demişti dersin :) !!!"
Bu 2. Hamileliğim tatlım, 6 yaşında bi oğlum var. Onda 35 kilo alıp hepsini geri vermiş biri olarak söylüyorum ki hamilelik döneminde yersen normalde o kadar yemeye alacağın kilonun üç katını alırsın çünkü vücut ne bulsa doğum anında kıtlık olacak diye depolamaya programlı.
O yüZden bu kez yemiyorum akşam 6 da yeme içme işi benim için bitiyo bi tane meyve yiyorum sadece. Akşam yemeğinde ekmek yemem. Bi yerde önüme gelen ikram tabağından çok ilgimi çeken bişey olursa tadına bakar bırakırım.
Sana da tavsiyem yeme Doğum sonrası emzirdiğin sürece diyet yapamıcaksın çünkü ve de emzirince gidiyo kilolar hikaye,inanma
36 haftaligiz bizde. 9 kilo aldik. Ideali 12 kilo alma diye biliyorum. Bakalim kac kilo ile bitirecegiz ☺
Benim de bir kilom gitti ve bende kilo almak istemiyorum. Başta istahliydim bisey kalmadi anlamadım. İnsallah 9 kiloyla falan bitiririm hamileliği.
500 kalori dediğin bir saat yürüyüş. Ama emzirme döneminde diyet yapamıyorsun çünkü bebeğe kaliteli besin gitmesi gerek. Yani normal yiyerek diyetsiz sadece yürüyerek ne hızda kilo verebilirsin? Üstelik evin içindesin yorgun ama hareketsiz spor anlamında. Verirsin de 3-4 kilo ancak,çok umut bağlama sen OrayaYani 12 kilo alan biri emzirip tabii eski haline döner de 20 kilo da emzirirken gitmez.Emzirdigin zaman kilo verebiliyormussun, yani günde toplam emzirme 500 kalori demekmis. Ben böyle biliyorum, sen emzirme döneminde hic mi kilo vermedin yaaa ???
Son aylar ikişer üçer alınıyor amaaHer ay 1 kilo aldığını düşünsek, çok normal ve hatta senin çok iyi bile diyebiliriz??? Ben ne yapcaaaaaammmm
500 kalori dediğin bir saat yürüyüş. Ama emzirme döneminde diyet yapamıyorsun çünkü bebeğe kaliteli besin gitmesi gerek. Yani normal yiyerek diyetsiz sadece yürüyerek ne hızda kilo verebilirsin? Üstelik evin içindesin yorgun ama hareketsiz spor anlamında. Verirsin de 3-4 kilo ancak,çok umut bağlama sen OrayaYani 12 kilo alan biri emzirip tabii eski haline döner de 20 kilo da emzirirken gitmez.
Bence son 3 ayında ayda 1-1,5 kiloyu aşmamaya çalış.
Son aylar ikişer üçer alınıyor amaa
15 kilo almistim ilk hamileligimde. 64 le hamile kaldim zaten 9kilosu dogumda gitti. 40.gun tartildigimda 63 kiloydum
Normal dogum cnmSezeryan mi olmustu, Normal mi ?? Cünkü gercekten cok iyi... :)
Normal dogum cnm
Tesekkurler cnm darisi sana insallahCok iyi valla :)
Tesekkurler cnm darisi sana insallah
Sen çok aldıysan ben fil aldım yada içime fil oturdu sanırım. Morelim bozuldu şimdi bakkkkYa ben hamile kaldığımda 63 kiloydum, şimdi 27 haftalık (6 ay 2 hafta) oldu bebeğim, ve ben 69 kilo olmuşum!!! Sizce çok mu kilo aldım ben yaaa???