Çok mu kilo aldım acaba ???

Bence çok kilo almamışsın ben 70 ile hamile kaldım şuan son ayım 81 olmuşum dr iyi gidiyorsun bebeğin sağlıklı diyorya sonra umrumda olmuyor aldığım kilolar :) kilo doğumdan sonra yavaş yavaş verilir yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun canım dr lar 15 ve 20 normal buluyorlar

Aynennn :)

canımm bizim burda kadın 30 kilo almış sezeryan yapmışş kadın gayet fit veriliyorr merk etme dedi içim rahtladıı
Dikkat edersen verirsin. Ama emzirmek acayip iştah açıyor. Gece gündüz sürekli uyanıyorsun ve acikiyorsun. Dikkat edebilirim dersen olur tabii. Ama ben 20. Gün skinny jeanlarimi giymiştim. Daha uzun süre alsa da eski hale dönebilirsin. Azmine bağlı.

Dikkat edersen verirsin. Ama emzirmek acayip iştah açıyor. Gece gündüz sürekli uyanıyorsun ve acikiyorsun. Dikkat edebilirim dersen olur tabii. Ama ben 20. Gün skinny jeanlarimi giymiştim. Daha uzun süre alsa da eski hale dönebilirsin. Azmine bağlı.
inşş bakalm o zmn bi gelsinn de cnm benm kilom belli olmuyo karnım da çok çıkmadı iç karnım genişmiş inşş fazla kilo almadan bitiririzz :KK70:

20 haftalik hamileyim 57 kilodan 63 oldum.ilk gebeligimde de boyle gidiyordu toplam 14 kilo aldim ama dogumdan 3 ay sonra eski kiloma dönmüştüm bile

Ben mi yanlış anladım,27. Haftada 6 kilo almıştın son 13 haftada 16 kilo mu aldın Bebeğin hayırlı olsun bu arada Allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederim:) aynen öyle oldu, ama ona rağmen bebeğim 2.385 gr doğdu

X