Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence çok kilo almamışsın ben 70 ile hamile kaldım şuan son ayım 81 olmuşum dr iyi gidiyorsun bebeğin sağlıklı diyorya sonra umrumda olmuyor aldığım kilolar :) kilo doğumdan sonra yavaş yavaş verilir yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun canım dr lar 15 ve 20 normal buluyorlar
Dikkat edersen verirsin. Ama emzirmek acayip iştah açıyor. Gece gündüz sürekli uyanıyorsun ve acikiyorsun. Dikkat edebilirim dersen olur tabii. Ama ben 20. Gün skinny jeanlarimi giymiştim. Daha uzun süre alsa da eski hale dönebilirsin. Azmine bağlı.
Dikkat edersen verirsin. Ama emzirmek acayip iştah açıyor. Gece gündüz sürekli uyanıyorsun ve acikiyorsun. Dikkat edebilirim dersen olur tabii. Ama ben 20. Gün skinny jeanlarimi giymiştim. Daha uzun süre alsa da eski hale dönebilirsin. Azmine bağlı.