Çok mu kilo aldım acaba ???

13. Haftadayım mide bulantılarım yeni bitti, henuz hiç kilo almadım. İlk 3 ayı kapatmış oldum. Şimdi ayda 1 kilo ile 2. Üç ayı tamamlamak hedefim veya 3 ayda 4 kilo ile. Çok dikkat ediyorum bebeğe ve bana faydası olmayan şeylerden uzak duruyorum çok Canım çekerse tadına bakıyorum bi lokma o kadar.

Ben seni 6.aydan sonra görücem bakalım :) demedi deme.. "Bi Sibel vardı, demişti dersin :) !!!"

Aynen kendimi azıcık frenlesem iyi olacak? Yoksa bu gidişle bana da sezeryan doğumun kapıları gözükecek!! Fazla kilo aldığın zaman normal doğumu da zor oluyormuş, az önce görümcemle konuştum "62 kilo ile hamile kaldım, 84 kilo ile doğuma gittim, kilom yüzünden en son sezeryan olmak zorunda kaldım" dedi...
Aynen biraz dikkat edelim bnde bir kilo aldım şimdilik inşanlah aşiri almam

Ben seni 6.aydan sonra görücem bakalım :) demedi deme.. "Bi Sibel vardı, demişti dersin :) !!!"

Bu 2. Hamileliğim tatlım, 6 yaşında bi oğlum var. Onda 35 kilo alıp hepsini geri vermiş biri olarak söylüyorum ki hamilelik döneminde yersen normalde o kadar yemeye alacağın kilonun üç katını alırsın çünkü vücut ne bulsa doğum anında kıtlık olacak diye depolamaya programlı.
O yüZden bu kez yemiyorum akşam 6 da yeme içme işi benim için bitiyo bi tane meyve yiyorum sadece. Akşam yemeğinde ekmek yemem. Bi yerde önüme gelen ikram tabağından çok ilgimi çeken bişey olursa tadına bakar bırakırım.
Sana da tavsiyem yeme Doğum sonrası emzirdiğin sürece diyet yapamıcaksın çünkü ve de emzirince gidiyo kilolar hikaye,inanma

Bu 2. Hamileliğim tatlım, 6 yaşında bi oğlum var. Onda 35 kilo alıp hepsini geri vermiş biri olarak söylüyorum ki hamilelik döneminde yersen normalde o kadar yemeye alacağın kilonun üç katını alırsın çünkü vücut ne bulsa doğum anında kıtlık olacak diye depolamaya programlı.
O yüZden bu kez yemiyorum akşam 6 da yeme içme işi benim için bitiyo bi tane meyve yiyorum sadece. Akşam yemeğinde ekmek yemem. Bi yerde önüme gelen ikram tabağından çok ilgimi çeken bişey olursa tadına bakar bırakırım.
Sana da tavsiyem yeme Doğum sonrası emzirdiğin sürece diyet yapamıcaksın çünkü ve de emzirince gidiyo kilolar hikaye,inanma

Emzirdigin zaman kilo verebiliyormussun, yani günde toplam emzirme 500 kalori demekmis. Ben böyle biliyorum, sen emzirme döneminde hic mi kilo vermedin yaaa ???

Kızlar çok kilo alsanda normal doğurabılıyosun öyle düşünmeyin görümcem 90 kusurleri gördu ve normal dogurdu maşaallah. yeterki herşey olağan gitsin :KK66: bende 4,5 aylık hamileyim 4 kılo aldım. doktorlar ayda 2 kıloyu normal karışılıyo öyle dedı dktorum hadı hayırlısı

:kk77: Benim de bir kilom gitti ve bende kilo almak istemiyorum. Başta istahliydim bisey kalmadi anlamadım. İnsallah 9 kiloyla falan bitiririm hamileliği.

Emzirdigin zaman kilo verebiliyormussun, yani günde toplam emzirme 500 kalori demekmis. Ben böyle biliyorum, sen emzirme döneminde hic mi kilo vermedin yaaa ???
500 kalori dediğin bir saat yürüyüş. Ama emzirme döneminde diyet yapamıyorsun çünkü bebeğe kaliteli besin gitmesi gerek. Yani normal yiyerek diyetsiz sadece yürüyerek ne hızda kilo verebilirsin? Üstelik evin içindesin yorgun ama hareketsiz spor anlamında. Verirsin de 3-4 kilo ancak,çok umut bağlama sen OrayaYani 12 kilo alan biri emzirip tabii eski haline döner de 20 kilo da emzirirken gitmez.
Bence son 3 ayında ayda 1-1,5 kiloyu aşmamaya çalış.

500 kalori dediğin bir saat yürüyüş. Ama emzirme döneminde diyet yapamıyorsun çünkü bebeğe kaliteli besin gitmesi gerek. Yani normal yiyerek diyetsiz sadece yürüyerek ne hızda kilo verebilirsin? Üstelik evin içindesin yorgun ama hareketsiz spor anlamında. Verirsin de 3-4 kilo ancak,çok umut bağlama sen OrayaYani 12 kilo alan biri emzirip tabii eski haline döner de 20 kilo da emzirirken gitmez.
Bence son 3 ayında ayda 1-1,5 kiloyu aşmamaya çalış.

Cok tesekkür ederim sagol :)

X