Çok mu kilo aldım acaba ???

arkadaşlar mrb. ben 43 kiloyla hamile kaldım ve 68 kilo ile doğurdum. sezeryan oldum kendi isteğimle. şimdi oğlum 14 aylık ve ben 47 kiloyum. kilolar verilir korkmayın eğer metabolik bi sıkıntınız yoksa. ama bebek nasıl beslenmeliyse sizde öyle beslenin. çok da abartmayın. herkese hayırlı evlat ve doğum diliyorum

İçinizi ferah tutun ben 82 kiloyla hamile kalip 90 la doğum yapmıştım çok şükür hem normaldi hemde evden hazırlanıp çıktım hastaneye gittim filan toplam 3.5 saat sonra yavrum kucağımdaydi:) korkmayın yeter gerisi kolay zaten herşey beyninizde bitiyor unutmayın ve hergün yürüyüş yapmaya çalışın:) Rabbim bebislerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :KK200:

Ya ben hamile kaldığımda 63 kiloydum, şimdi 27 haftalık (6 ay 2 hafta) oldu bebeğim, ve ben 69 kilo olmuşum!!! Sizce çok mu kilo aldım ben yaaa???
kız seninki fazlayssa ben atayım kendimi bi yerdenn 60 kiloyla hamile kaldımm şu an 68 kiloyumm kuzumm içini ferah tut sen bence gayet iyisinn hamilelik boyunca 12-15 kg normalmiş cnmm :)

kız seninki fazlayssa ben atayım kendimi bi yerdenn 60 kiloyla hamile kaldımm şu an 68 kiloyumm kuzumm içini ferah tut sen bence gayet iyisinn hamilelik boyunca 12-15 kg normalmiş cnmm :)
Canım ben Doğum yaptım 22 kilo ile bitirdim:)

Ya ben hamile kaldığımda 63 kiloydum, şimdi 27 haftalık (6 ay 2 hafta) oldu bebeğim, ve ben 69 kilo olmuşum!!! Sizce çok mu kilo aldım ben yaaa???
Bence çok kilo almamışsın ben 70 ile hamile kaldım şuan son ayım 81 olmuşum dr iyi gidiyorsun bebeğin sağlıklı diyorya sonra umrumda olmuyor aldığım kilolar :) kilo doğumdan sonra yavaş yavaş verilir yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun canım dr lar 15 ve 20 normal buluyorlar

Bence bu gebelikten kilo alma işini karsılastırmamak gerekir. Kiminin riski olmaz yürüyüşünü yapar kiminin risklidir yatar. Kimi mide bulantısından yiyemez kimi mide ağrısından sürekli yemek yemek zorunda olur.

En iyiysini doktorunuz bilir.

Hamilelikte alınan 10 kg dan fazlası kalıyor. Çünkü bebek plasenta su falan yaklaşık o kadar ediyor. 49 ile hamile kaldım 61 ile doğuma girdim ve normal doğum yaptım. Önemli olan kolay bir doğum için yürüyüş yapıp bebeğe yardımcı olacak kasları zinde tutmak. Kullanılan vitamin de aşırı iştah açıyor. Yerine içinde bağırsak düzenleyici de olan başka bir vitamin alabilirsiniz. Bende vitamin değiştikten sonra iştah baya normale dönmüştü.

10. Haftada 2 kilo aldım diye yazmışım.şuan 22 haftalığız yaklaşık 9 kilo aldım.hiçte umurumda değil.çünkü kanamalarım oluyor.yürüyüş yapamıyorum fazla ayakta kalamıyorum.bebeğim sağlıkla gelsinde benim için önemli olan o.

Hamilelikte alınan 10 kg dan fazlası kalıyor. Çünkü bebek plasenta su falan yaklaşık o kadar ediyor. 49 ile hamile kaldım 61 ile doğuma girdim ve normal doğum yaptım. Önemli olan kolay bir doğum için yürüyüş yapıp bebeğe yardımcı olacak kasları zinde tutmak. Kullanılan vitamin de aşırı iştah açıyor. Yerine içinde bağırsak düzenleyici de olan başka bir vitamin alabilirsiniz. Bende vitamin değiştikten sonra iştah baya normale dönmüştü.
canımm bizim burda kadın 30 kilo almış sezeryan yapmışş kadın gayet fit veriliyorr merk etme dedi içim rahtladıı

X