- 11 Ağustos 2017
- 103
- 25
- 98
- Konu Sahibi gonluyorgun
hayırlı ramazanlar kızlar.. önceki konularımdan bilen vardır belki ablamla biraz anlaşmazlıklarımız vardı. kısacaası hamileydi bebeğe ben bakacaktım benim hamile kalmamı istmiyordu. eşlerimiz varken o bana destek oluyor şuan çok zor bi süreç ben hamileyken nasıl yardım ederim ona yardım etmek istiyorum bizimki bi dogsun büyüsün vs. şeyler söylüyordu. neyse şimdi ki konumuza glecek olursak yaklaşık 2 ay önce ablam 7 aylık bebeğini bir anda kaybetti.. çok zor günler geçirdik geçirdi haliyle.. hamilelik döneminde eşi sıkıntı çkarsa da çoğu zaman yanında olmaya çalıştım kaybettiğimiz dönem evime sadece yatmaya geldim. bunları marifet diye anlatmıyorum yanlış anlamayın.. bence gerçek sevgi kardeşlik her zaman yanında olmaktır..neyse bende şuan 8 haftalık hamileyim bu kaybın üstüne hamile kaldım.. eşimle bebek konusunda çok tartıştık (ablamınetkisinde kaldım farkında olmadan terapiye falan gittim.. ) nisan ayında başlayalım diye söz vermiştik.. ilk defa denedik Rabbim de nasip etti. 4 yıllık evliyim her zaman hayırlı zamanda ver diye dua ettim Allaha.. öğrendim hem sevinçli hem buruk oldum.. ablama söyledim sevindim iyi gelir hepimize inşallah hayılrısı olsun dedi.. eşi bi hayırlı olsun demedi sağ olsun.. şimdi ben gizli kapaklı yaşıyorum hamilelği.. çok zor geçiyor akşama kadar yatıyorum biraz halim olursa yemek yapıyorum işte.. ev işi temizlik buaşık çamaşır her şey eşimde sağ olsun.. tamam ablam zor günler geçiriyor gelsin bana baksın asla demiyorum.. ama kızlar en son tam 1 hafta önce geldi nasılsın diye baktı. eşim gece gelecekti ve kötüydüm iftara kal eşin gelsin dedim kocası yok demiş. yarım saat gördü gitti. ya şimdiye kadar hiç sormadı bebeği kontrole gittiğimi biliyor.. gerçekten ben mi abartyorum kızlar derdini de anlatmaz ama bende böyle bi şey yaşyorum sorması gerekmez mi ? kalpatışı başladı ama sormadı bile.. evlerimiz çok yakın..insan bi kere aramaz mı nasılsı kardeşim diye mesaj atmaz mı ? hormonlardan hassasmıyım ? geçen gediğinde aramamı bekleme ihtiyacın olursa ara dedi ama ben arayamam ki öyle.. zaten sadece sorsun istiyorum gelsin bana iş yapsın demiyorum eşim elinden geldikçe yapıyor.. bugun ben mesaj attım napıyosun diye iyi sen yapılcak bi şey var mı temizliğe falan geleyim yazdı işte.. ben yazmasam aklına gelmiyor sankii
ne dşüncem ne yapayım bilmiyorum