• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu erken bilemedm :)

hndnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
21
0
36
İzmir
Günaydın herkese :* Uzun zamandır düğünümü nerde yapsam diye düşünüyordum ve sonunda karar verdim düğün, düğün salonun da yapılır heheh aslında şöyle kokteylli bi kır düğünü yapmak hayalimdi ama baya kalabalık olacağımız için yaklaşık 600 700 kişi biraz masraflı olacaktı bende böyle karar verdim yanlış mı düşünüyorum sizce? Kır düğünü daha mı hoş olurdu düğün salonu artık klasikleştimi? Bana bi akıl verin yahu :)

Bir sorum daha olcak çok mu erken davranıyorum sizce 1 yada 2 Haziran düşünüyorum tarihi

Günaydın herkese :* Uzun zamandır düğünümü nerde yapsam diye düşünüyordum ve sonunda karar verdim düğün, düğün salonun da yapılır heheh aslında şöyle kokteylli bi kır düğünü yapmak hayalimdi ama baya kalabalık olacağımız için yaklaşık 600 700 kişi biraz masraflı olacaktı bende böyle karar verdim yanlış mı düşünüyorum sizce? Kır düğünü daha mı hoş olurdu düğün salonu artık klasikleştimi? Bana bi akıl verin yahu :)

Bir sorum daha olcak çok mu erken davranıyorum sizce 1 yada 2 Haziran düşünüyorum tarihi

Düğün mevzusunda hayallerden çok sermaye konuşur. Sizin ona ayıracak bütçeniz yoksa tabiki düğün salonu..

herkes gönlünün istediğini yapamayabilir.....
Kır düğünü olmuş düğün salonu olmuş ne farkerder tadını cıkarmaya bak
bide salon gibi kiralayabilicein acık mekanlarsa varsa onlarıda araştır derim kokteyl falan yapmadan
salon gibi hizmet veren mekanlar varmıdır bilmiyorum:5:

Kır düğünü biraz riskli olabiliyo hava şartları açısından, ben de kır düğünü yaptım istediğim mekanla 8 ay öncesinden anlaştım ona rağmen istediğim gün doluydu, bence erken değil hazırlıklar için

Kır düğünü biraz riskli olabiliyo hava şartları açısından, ben de kır düğünü yaptım istediğim mekanla 8 ay öncesinden anlaştım ona rağmen istediğim gün doluydu, bence erken değil hazırlıklar için

Teşekkür ederim cevabın için bende dolmadan bir bakıyım ozmn :)

Teşekkür ederim cevabın için bende dolmadan bakiyim ozmn :)

kesinlikle erken değil. başlamalısın bile. bizimde allah nasip ederse haziranda biz yeri tuttuk bile. kır düğünü olcak bizimki. ama tabiki herkesin bütçesine göre.. kır düğünü pekte hesaplı olmuyor çünkü.biraz tuzluya çıkıyor.kii 600-700 kişi için mümkün değil yani

kesinlikle erken değil haziran ve eylül bunlar erkenden dolan aylar
Benim düğünüm nisanda Salonu tuttuk 1buçuk ay oldu tutalı.Biz bakarken haziranın nerdeyse tamamı doluydu çoğu yerde

cnm bütçene uygun neresiyse orada yapacaksın tabi bence hepsi bir önemli olan eğlenme ve tabikide evlenmek:9::9:

kesinlikle erken değil haziran ve eylül bunlar erkenden dolan aylar
Benim düğünüm nisanda Salonu tuttuk 1buçuk ay oldu tutalı.Biz bakarken haziranın nerdeyse tamamı doluydu çoğu yerde

Bende herşey bir an evvel olup bitsin istiyorum ama nişanlım 1 ay sonra tutmayı düşünüyor işlerinin yoğunluğu nedeniliyle :( bilmiyorum nasıl yapıcaz umarım istediğim tarihterde olur ve geç kalmamış olurum :(

Back