Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Jass tahmin edebiliyorum hissiyatını. Herşeyimi de anlatıyorum modu. Ama biliyor musun burda yazdıkların çok doğal olduğu için merakla takip ediliyorsun kuzum.

Yazdıkların, türkçen, tutumun, espirilerin o kadar yerli yerindeki...emre körmüş. Böyle zeki, tatlı birini kaybetmiş. Ama bil ki sen daha çok kovalanırsın baby.. izlediğin yoldan şaşma. Emre otursun totişinin üstüne. Sen de en kısa zamanda sevgili yaparsın kendine inşallah. ..ohhhh...çatlasın

Ben senin yaptığını çok doğru buluyorum. Çünkü insan karşısndakinin her hareketinden bir anlam çıkarmaya çok hevesli oluyor aşıkken. Sen üzerine gitmesen iki ay daha devam edrdi böyle bir adım atıp kaçmalar.Bu insanlar gerçekten ustalaşmış böyle konularda. Aslında bize göre çok anlam ifade eden hareketler yapıyorlar ama kaçmak için de hep bir boşluk bırakıyorlar kendilerine. Sonra da biz yanlış anlamış oluyoruz. Seninkinin iş yerinde olması daha zor tabii her gün yüzyüze. Bilmiyorum yaa niye böyleleri bize denk geliyor? çok mu çok safız. Bir de ben kendimi çok akıllı sanırdım:)

bir de şu dilberle deryaya kafanı takmamalısın.bir yardımları da yok.hatta ben senin arkandan emreyi doldurduklarını düşünüyorum.sorarlarsa emre de kimmiş hahay dersin:)

Evet ya biraz o moddayım.bir giriyorum buraya şakır şakır dökülüyorum.ne yapayım yahu insan böyle şeyleri anlatacak insanı olmayınca anlatma ihtiyacıyla doluyor.
Canım çok teşekkür ederim iltifatların için..biraz uzun yazıyorum ama ki ne mutlu sıkmıyorsam kimseyi
öyle mi dersin

çok doğru söylüyorsun canım,ben de öyle sanırdım.
ama çok ilginç geliyor bana,işi gücü bırakıyorum bazen öyle çözmeye çalışıyorum..
Ama onlara da yazık,çünkü nasıl davranırsan öyle muamele görürsün..

emreden yana umudun var gibi sanirim hic güven vermiyor...

Ne umudu canım ya..
Ben ona herşeyden önce "kırgınım".Gerçekten kırılmış bir kadını eskiye döndürmek çok zordur bilirsin.
Sadece izliyorum..ve soran arkadaşlarıma hareketlerimizi,olanları yazıyorum.o kadar

Arkadaslarida o kadar itici ki bu tür insanlar heryerde var belli..Ama emrede iyi bir insan degil bu düsünceyi hissettim ..

Süper hareket tebrik ederim

Sırf benim icin bir umut olur diye 73 sayfayi okudum ama sanirim iyi bitmemis olsun saglik olsun umarim senin kiymetini bilen biri cikar karsina :)

Sırf benim icin bir umut olur diye 73 sayfayi okudum ama sanirim iyi bitmemis olsun saglik olsun umarim senin kiymetini bilen biri cikar karsina :)

Teşekkür ederim tatlım,73 sayfayı okudugun için de tebrik ederim
Ama sen umudunu sakın kaybetme, herkes birbirinin aynısı olacak diye bir kaide yok değil mi?..

Ay durduk yere dertlendim konuya bakarken. Adamın telefonunu alıp kaçsan şöyle bir 2 saat çatır çatır incelesen anca rahatlayacağım :)
Tamam yani anladık yapısını, kaçan balık olacak peşinde de sürü olacak istediği bu ama ne bileyim senin kapına gelsin istiyorum. Bu adamı şoka sokacak bir planımız olsa keşke.

Aynen ben de kendi hikayeme benzetip okumuştumAma bu tarz insanlar hep aynı son..Umarım ofise çok yakışıklı biri gelirrrr de şu emreyi tamamen kafandan atarsın. çünkü ne kadar sildik desek de hemen her şey bitmiyo işte.

Oo hayal ettim de şimdi...o telefonu bir ele geçirsem dünyadan soyutlanırdım karıştırırken..sorularımın yarısı da cevaplanmış olurdu herhalde
Vivianecim sence organizasyonda yeterince şoka uğratmadım mı adamı

Senin hikayeni de merak ettim canım,var mı konun bununla ilgili? :)
Off off..benim istediğim herhangi bir aşk,sevgili değil ;Emre' ydi...

Neresi orası?..iyi fikir aslında
Aman şimdi dalga geçicek modda yazmasınlar moralim bozuk zaten
Dur bakalım arkadaş grubumu yavaş yavaş toparlayabilirsem öyle bişeyler düşünüyorum
Canim okudum dun hepsini ama cevap yazamadim. Oglum grip olmustu simdi daha iyi. Kizlar soruyor diye bi site hahah cok ergence gibi ama ben aklima takilan seyleri soruyorum ara sira mantikli seylerde cikiyo. Sen sakin burdan ayrilma valla bu konu kkda en sevdigim konu ve okurken heyecanlandigim..

Ela ya katılıyorum. Bu arada emreyle ilgili soruna şöyle cevap vereyim (bana sormadın ama sazan gibi atlicam, ne de olsa burcum balık):

Emreyi sen dumur ettin ve oyuncağını elinden aldın. Böyle net, kararlı, açıksözlü olmasaydın emre seni acabalarla boğacaktı. Eğlenmesine devam edecekti. Şimdi sap gibi bakıyor ancak..odun.. bak sinirlendim şimdi.

Oğluna geçmiş olsun canım,
Senden daha çok ve derin yorumlar. bekliyorum konuyla alakalı :)

Senin hikayeni de merak ettim canım,var mı konun bununla ilgili? :)
Off off..benim istediğim herhangi bir aşk,sevgili değil ;Emre' ydi...
Yok canım ben anlatsam bitmez hala da sonuca bağlayamadık. Sen en azından emreyle konuşmayı kestin. Ben hala konuşuyorum..Aynen ben de bir tek onu istedim ama olmuyo ne yaptıysam. On kişi beni istese ne olur. Aman dikkat et takıntı yapma bu kişiyi. Ben de zor engelliyorum kendimi bazen aramamak için

Aşkolsun canım, ben de balık burcuyum bilmiyorum ama özelliklerini taşıyor muyum

Emre'ye noluyor bilmiyorum canım,
ama beklediğim ya da böyle olması gerekiyor dediğim şeyler yavaştan oluyor galiba. Şöyleki "olaydan"sonra Hatırlarsanız fazla normal davranıyor,sinyalini kapatmış gibi demiştim.konuşsam bişey olmamış gibi normal muhabbete geçecekti vs. haftanın ortalarından itibaren emreyle aramızda hafiften bir gerginlik oluşmaya başladı.şimdilerde bu durumun "duygusal gerginlik" diye bir ismi var
Nasıl mı?mesela işle ilgili bişeyi bana söylerken pek bir ciddi.hatta herkesin hatalı yaptıgı bişeyi ben de yapınca ben sana bunları söylemiştim anlatmıştım daha önce diye hafiften çıkışıyor bile.ben cool modlarda.ama merak ediyorum atara atar yapsam kavga eder miyiz. Ederiz gibi sanki..
Bugün yanyana yemek yedik.ben masada cıvıldarken o somurtuyordu mesela pek konuşmadı zaten.tek şunda lafa karıştı;kızlar nette gezen komik capsleri bilirsiniz.bununla ilgili muhabbet açıldı.emre hemen "çok saçma şeyler" dedi.hafiften sesi yükseldi hatta.aklıma şu geldi.onunla whatsuptan yazıştığımız donemde, yazdığı bişey çok komiğime gitmişti ben de alakalı bir caps atmıştım esprisine.sonra ciddileşmişti hafiften bana bunlar saçma geliyor ilgimi çekmiyor demişti.acaba bugün masada neden böyle geri adım attığı ile ilgili bir ipucu yakalamış olabilir miyim? Beni ciddiyetsiz mi bulmuştu acaba?şu an bunu düşünüyorum...
Zaten artık aynı ortamda denk geliyorsak o konuşup ortamda ön plandaysa ben susup ciddileşiyorum,tersi durumda o.ama bu bana baglıymış gibi hissediyorum bazen olaydan sonraki ilk hafta normal davranmaya çalışmasını düşünerek..
Ama yapamam,biliyorsunuz.normal olamam.bazen anlık gözgöze geliyoruz ayakta filan,bazen gülümsüyor o anlarda bazen ciddi.ama konuşmamız gerekiyorsa hep ciddi.
Bugün beyza yine emrenin yanına gidince acaip fısırdamaya başladılar.en son derya takıldı bunlara fiskosçular dedi. Beyza;emreye dertlerimi anlatıyorum.baktım dinliyor anlattıkça anlatıyor dedi.emre de; güzin abla gibi olduk ya deyip güldü mesela. Cıkışta da derya;jas emre sana fazlaca atarlanıyor bu aralar ne oluyor diye soruyor.
Ben de bana değil ona sorsan cevabı ben de bilirdim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…