Ela ya katılıyorum. Bu arada emreyle ilgili soruna şöyle cevap vereyim (bana sormadın ama sazan gibi atlicam, ne de olsa burcum balık):
Emreyi sen dumur ettin ve oyuncağını elinden aldın. Böyle net, kararlı, açıksözlü olmasaydın emre seni acabalarla boğacaktı. Eğlenmesine devam edecekti. Şimdi sap gibi bakıyor ancak..odun.. bak sinirlendim şimdi.
Aşkolsun canım, ben de balık burcuyum bilmiyorum ama özelliklerini taşıyor muyum
Emre'ye noluyor bilmiyorum canım,
ama beklediğim ya da böyle olması gerekiyor dediğim şeyler yavaştan oluyor galiba. Şöyleki "olaydan"sonra Hatırlarsanız fazla normal davranıyor,sinyalini kapatmış gibi demiştim.konuşsam bişey olmamış gibi normal muhabbete geçecekti vs. haftanın ortalarından itibaren emreyle aramızda hafiften bir gerginlik oluşmaya başladı.şimdilerde bu durumun "duygusal gerginlik" diye bir ismi var
Nasıl mı?mesela işle ilgili bişeyi bana söylerken pek bir ciddi.hatta herkesin hatalı yaptıgı bişeyi ben de yapınca ben sana bunları söylemiştim anlatmıştım daha önce diye hafiften çıkışıyor bile.ben cool modlarda.ama merak ediyorum atara atar yapsam kavga eder miyiz. Ederiz gibi sanki..
Bugün yanyana yemek yedik.ben masada cıvıldarken o somurtuyordu mesela pek konuşmadı zaten.tek şunda lafa karıştı;kızlar nette gezen komik capsleri bilirsiniz.bununla ilgili muhabbet açıldı.emre hemen "çok saçma şeyler" dedi.hafiften sesi yükseldi hatta.aklıma şu geldi.onunla whatsuptan yazıştığımız donemde, yazdığı bişey çok komiğime gitmişti ben de alakalı bir caps atmıştım esprisine.sonra ciddileşmişti hafiften bana bunlar saçma geliyor ilgimi çekmiyor demişti.acaba bugün masada neden böyle geri adım attığı ile ilgili bir ipucu yakalamış olabilir miyim? Beni ciddiyetsiz mi bulmuştu acaba?şu an bunu düşünüyorum...
Zaten artık aynı ortamda denk geliyorsak o konuşup ortamda ön plandaysa ben susup ciddileşiyorum,tersi durumda o.ama bu bana baglıymış gibi hissediyorum bazen olaydan sonraki ilk hafta normal davranmaya çalışmasını düşünerek..
Ama yapamam,biliyorsunuz.normal olamam.bazen anlık gözgöze geliyoruz ayakta filan,bazen gülümsüyor o anlarda bazen ciddi.ama konuşmamız gerekiyorsa hep ciddi.
Bugün beyza yine emrenin yanına gidince acaip fısırdamaya başladılar.en son derya takıldı bunlara fiskosçular dedi. Beyza;emreye dertlerimi anlatıyorum.baktım dinliyor anlattıkça anlatıyor dedi.emre de; güzin abla gibi olduk ya deyip güldü mesela. Cıkışta da derya;jas emre sana fazlaca atarlanıyor bu aralar ne oluyor diye soruyor.
Ben de bana değil ona sorsan cevabı ben de bilirdim dedim