Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ızlar nette gezen komik capsleri bilirsiniz.bununla ilgili muhabbet açıldı.emre hemen "çok saçma şeyler" dedi.hafiften sesi yükseldi hatta.aklıma şu geldi.onunla whatsuptan yazıştığımız donemde, yazdığı bişey çok komiğime gitmişti ben de alakalı bir caps atmıştım esprisine.sonra ciddileşmişti hafiften bana bunlar saçma geliyor ilgimi çekmiyor demişti.acaba bugün masada neden böyle geri adım attığı ile ilgili bir ipucu yakalamış olabilir miyim? Beni ciddiyetsiz mi bulmuştu acaba?şu an bunu düşünüyorum...
Seni ciddi bulmaması gibi bir durum yok bence. Bunlara takılan biri değil gibi. Yani böyle ufak ayrıntılar yüzünden tavır almazdı sana. Onun başka sebepleri var. Senin aranızda oluşan bağı ciddiye alıp beklentiye girmen onu telaşlandırdı ve geri adım attı bence. Belki ofiste aranızdaki anlık flörtleşmeler hoşuna gidiyordu okadar. Yemekte olanlara da takılma. Dediğin gibi birinizin neşeli davranması diğerinin somurtmasına yol açıyor niyeyse nispet yapar gibi anlamıştır belki. Şu derya da kendi işine baksa ya artık, başka dertleri yok galiba.
Açıkçası ciddiyetsiz bulduğunu sanmıyorum, neden çok basit bir şekilde aynı şeye gülemiyor olmanız olabilir çünkü, bilal mevzusu gibi. Ben kendim capslere gülüp, gülmemeyi olgunluk, ciddiyet belirtisi olarak görmüyorum, caps lere gülmeyen biri benim suratımı bile hareket ettiremeyecek bir şeye gülebiliyor mesela veya benim süper sandığım bir şaka bazen hiç bir etki yaratmıyor o kadar paylaşımım olan bir insana bile, çok saçma şeyler deyip sesini yükseltmesi senin eksi hanene değil, onun eksi hanesine yazılsın lütfen. Mizah acayip kişisel tercih meselesi, neye gülüyoruz sorusunun kesin bir cevabı yok, dilbere veya öteki çakalın laflarına gülen biri de capsa saçma diyiversin ne olacak? İncici olsa, 2. sayfadan kaaaaç kaaaaç diyecek olmamız da hayatın bir cilvesi Çok gülen kadından hoşlanmam gibi abuk önkabulleri varsa da toplanıp yine seni kurtarmaya gelirdik, jasse
Hmm..ne bileyim kelebek.dıştan mesafeli ve çoğu zaman ifadesiz gibi davranmaya çalışsam da hala hergün mesai saatlerinde defalarca içimde yargılıyorum,sorguluyorum,öldürüp diriltiyorum bu "meseleyi"..
Hadi bana gülmesin neydim neydim de, böyle fazlaca ciddi ve de işe ilgili konularda atarlı davranması canımı sıkmaya başladı.Bu ne şimdi?Hahaha sanki herifçioğlu bana geldi,ben de onu reddettim de tavır yapıyor sanki bana?..
Hayır birgün kafam atıp Yahu emriş o değil de,ben sana aşık olma yolunda son sürat ilerlerken ve senin de ilgin olduğunu düşünürken aniden frene basıp kalakalan; üstüne de ben neydi bu şimdi diye sorunca haklı olarak, inkarcılığa başvuran ninem değil de senken biraz ayıbölmüyor mü diye sorasım geliyor..
Kurtarın beni ya, nolur beni kurtarın
Merhaba jasse.
Öncelikle forumu yeni keşfettim ve sana msj yazmak için bugün üye oldum. Konunu takip ederken en son bi yemekten bahsediyordun ki ertesi gün baktım konu yok
Allah ım sana geliyorum...
Bakıyorum bakıyorum yok. Derken forumda gezerken buldum. Altın bulsam o kadar sevinmem
Neyse hemen okudum tabi ama senin için güzel geçmesini dilerdim fakat olmamış,hayırlısı. Ama o geceden sonraki duruşunu ayakta alkışliyorum. Helal olsun.
Devam... Emre beye gelince
Neyse fazla uzatmayayim arkadaşlara katılıyorum bu dizinin bitmesini bende istemiyorum. Kitap yazarsan alacaklar listesine beni de yaz olur mu?
Sorgulamalarından, öldürüp diriltmelerinden daha doğal ne var babe, illa ki olacaklar, hevesinin kırılması, beklentilerinin boşa çıkması var sonuçta, ben de kendime az acımıyordum o dönemlerde, egocuğumuza; neden ben değil? sorusuna cevap mı verebiliyoruz allasen. Tekrar tekrar yakasına yapışasın geliyor, anlamadım bir daha anlat, bir daha, bir daha diye sorasın geliyor. Soramıyorsun da, bir de üstüne abuk abuk hareketler, çaresizliğin dik alası .. al o dosyayı başına çal ama yok ya sen bunu yapmassın iç sesi de bir yandan. Ama geçiyor işte valla, bir şey sorduğunda hakkaten aval aval suratına bakıp, tamamen başka biri gibi cevap verebildiğin bir gün geliyor, o güne dek böyle kafanda her türlü kötü senaryoyu yaz, devam edersek ne olurdu diye düşünüp ama kaytarma!! mutlu son yasak, son derece detaylı olsun!! Bir gün rüyanda falan görürsün bir tanesini aklında bunlardan biri varken, ertesi gün ne olduğunu anlamadan sıçramış olursun zamanda, pff bu salak napıyo yine? oluverir birden. O zaman ilgisiz davranma rolü yerine, birden bire hakkaten ilgisiz oluverirsin :)
Hosbuldum. Evet facebooktan sonra ilk defa bi foruma üye olmak istedim. Sana yazmayı çok istedim çünkü başından beri duygularını o kadar güzel ifade ettin ki... Okurken gülümsedim... Aşkı iliklerine kadar hissetmen ne güzel, umarım karşılık bulur. O bir çift mavi göz hep gülsün sana... Senin duygularına karşılık negatif yorum yapamıyorum. Kiyamiyorum. Zira böyle yürekten derinden gelen bi şey karşılıksız kalmamalı. Sana tek tavsiyem iş arkadaşlarına güvenme hele de Emre beyle kanki olanlara henüz is yerinde çok yenisin. Tavrını yerinde ve net koyusun Emre beyin hoşuna gitmese de doğru yoldasin. Ne demişler kaçan kovalanir.Anladığım kadarıyla konumu baştan beridir takip ediyorsunuz ve bana yazmak için mi üye oldunuz
Hoşgeldiniz, tüm sayfaları okuyabildiyseniz helal olsun.
Teşekkür ederim.Ya gerçekten kitaplık birşey yok aslında ..Saman alevi yanıp sönen şiddetli fakat bir o kadar da platonik bir aşkın pençesindeyim.Bu yaşıma kadar hiç aşkın "bu şeklini" bilmiyordum.
Adamın elini bir kez bile tutmadım.Daha herhangi bir yerine değmişliğim,çarpmışlığım yok.Çünkü yanımdan geçerken kaskatı kesildiğim için kollarım da vücuduma yapışıyor..Ayaklarımı istemsizce oynatmamak için zor tutuyorum ama.
Tüm günüm, kısacası iş hayatım bir çift mavi gözün pençesinde çalkalanıp gidiyor...
Hani gözler yalan söylemezdi?..
Kısacık süre içerisinde o gözlerin verdiği hisleri birer birer düşünüyorum.Bazen sıcacıktılar, bazen buz gibi, bazen alaycı, bazen ciddi..ama hep derin adeta okyanus gibi..
Sonra ağzı saçmaladı,elleri saçmaladı.ikisinin de yazdığı ve konuştuğu saçmaydı,üzücü hatta kırıcıydı.
Biz farklı kafalardayız,tanımıyorum onun kafasını,bilmiyorum da..ben tek başıma yuvarlanıyorum şu an.
Hiç başkası olsun,biri olsun diye düşünmüyorum ama.İhtiyacım yok..
Emreye de ihtiyacım yoktu.Sadece sevmiştim ve O'nu istemiştim.
Offf.... biri beni durdursun.Günlük münlük tutmuyorum...Yazıyorum,dökülüyorum buraya...
Dizi mi dersin, film mi dersin ne dersen de öyle birşey işte...
Bak mesela canım,bugünden şöyle bir örnek vereyim.soda vs aldığımız zaman tüm ofis emredeki açacağı ister.Bugün yanında bir arkadaş emrenin şişe açacağını almış ben de mahsus arkadaşa seslenip ondan istedim "bana da verir misin açacağı " diye..hatta bak konuşmadım bile..kızın adını söyledim açacağı işaret ettim bu arada kendimi de masanın arkasında gizliyorum iyice.Emre görmesin duymasın istediğimi diye..Hemen ordan Emre Beyler atladılar;
-"Açacağı kullanmak ücrete tabi".
Jasse sinavlarim var bu sira okuyup cikiyorum cok fazla yazamiyorum. Esimle konusurken bi erkek neden boyle yapar dedim senin konunla alakali olarak. O da kendisiyle ilgili bi anisini anlatti. Zamaninda bi kizdan hoslanmis. Arkadasinin arkadasiymis bayan. Bi gun bulusmak icin yer ayarlamis arkadasi. Esiminde o gun cok onemli bi isi cikmis kiza demis kusura bakma bugun gelemicem yarin bulusalim. Kiz taamam demis. Diger gun esimin yine isi cikmis yine kizi aramis kiz onemli degil demis. Diger gune ayarlamislar bulusmayi kiz esimi aramis esim acmamis kizdan sogudum cunku dedi. Bi kiz bu kadar rahat elde edilmemeli dedi. Ne o oyle tamam tamam insan trip atar zor olur biraz dedi.. erkek milleti iste asla yaranamazsin. Gerci bunu soyleyen adamin evlendigi kadinda benim yani birak zor olmayi kendisini ben ayarladim resmen. Nedeni nicini pek yok bence. Ask mevzularinda ya oluyor ya olmuyor sebepler herkes icin o kadar degiskenki.Benim işim zor bence..
Ahh be jass son yazdiklarinda ne güzel anlatmışsin cook eskilere götürdün beni
Dediğin gibi gececek neler neler gecmiyor ki. Ama iste gecerken yasadiklarin yanina kalıyor.
"Herkes geçer diyor, geçer mi Olric? Herkes ne bilir acımı. Herkes ne bilsin acımızı. Yaşar gibi yapmaktan, özlemez gibi yapmaktan, iyiymiş gibi yapmaktan, nefes alıp onu içimde tutmaktan, o nefeste boğulmaktan sıkıldım."
Aylarca yazdim her yana bu satırları sonra nasil oldu bilmiyorum yazmayı unutmaya başladım sonra onu bana yazdırani ve cok sukur ki unutmuşum diyorum.
Merhaba Jasse çok zor günler geçiriyorum .Ancak şimdi siteye bakabildim .Sadece bu sayfadaki yorumları görebildim .Eğer bir ofiste sadece bir kişide açacak varsa bence birinde daha olmalı ki rekabat artsın adrenalin artsın
Jasse sinavlarim var bu sira okuyup cikiyorum cok fazla yazamiyorum. Esimle konusurken bi erkek neden boyle yapar dedim senin konunla alakali olarak. O da kendisiyle ilgili bi anisini anlatti. Zamaninda bi kizdan hoslanmis. Arkadasinin arkadasiymis bayan. Bi gun bulusmak icin yer ayarlamis arkadasi. Esiminde o gun cok onemli bi isi cikmis kiza demis kusura bakma bugun gelemicem yarin bulusalim. Kiz taamam demis. Diger gun esimin yine isi cikmis yine kizi aramis kiz onemli degil demis. Diger gune ayarlamislar bulusmayi kiz esimi aramis esim acmamis kizdan sogudum cunku dedi. Bi kiz bu kadar rahat elde edilmemeli dedi. Ne o oyle tamam tamam insan trip atar zor olur biraz dedi.. erkek milleti iste asla yaranamazsin. Gerci bunu soyleyen adamin evlendigi kadinda benim yani birak zor olmayi ben ayarladim resmen. Nedeni nicini pek yok bence. Ask mevzularinda ya oluyor ya olmuyor sebepler herkes icin o kadar degiskenki.
Senin konunla ilgili cok derin yorumlar yapmama nedenine gelince durum şöyleki; sen net ve duygusalsin ama ben entrikaci ve taktikciyim. Onun icin benim fikirlerimin sana yol gosterici olmayacagini dusunuyorum. Ama senin net ve duygusal olmani takdir ediyorum Insallah bi durustlugunu anlayacak birisi karsina cikar. Emre gibi adamlar kendisini parmagina takip oynatacak kiz ariyolar sanki rahat batiyo resmen
Jass benim matematik öğretmenim derdi ki (Konu formüllerle ilgili ama gerçek hayata cuk diye oturuyor):
Bir insanın bildiği yol, en kısa yoldur. .Arkadaşım bildiğinden şaşma.. zaten şu an ki durum emrenin ne kadar çocuksu olduğunu gösteriyor. Senin dediğin gibi sanki dumura uğrayan oymuş da kendince tribini yaşıyor.Ela bu arada ben seni hiç entirkacı hayal etmemiştim yine de yorumlarını kat ki jass gibi balık burcu kadınlara başka yolların varlığını göstermiş olursun:)