Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Bu arada sorduğun sorular da israr gibi olmus ama dogru sorular ben de öğrenmek isterdim ama bence ortami yanlis canim.

Yani Emre elalemin ne dedigine inem verem bir tip belli ki. Orda israrla sorman onun canını sıkmış. Ya da hic boyle yaptiklarini hesabini soracak biri cikmamisti karsisina ne diyecegini şaşırdı

Evet çok umursamaz ve hiçbir şey olmamış gibi davranmam gerektiğinin farkındayım.
Ama gözlerimi ne yapacagım ela....

Soruların biraz ısrarcı göründüğünün farkındayım.
Ama hiçbir zaman bunları konuşmak için bir ortam olmayacagını hatta beyefendinin özellikle bu ortamı yaratmayacağını biliyorum.O gece hesap sormasaydım,bir daha soramazdım.
O geçiştirmek için sonra konuşuruz dedikçe,ona da açıkça dedim.ben seninle konuşmak için içiyorum,bunları bir daha soramam diye.o yüzden yazdım zaten pişman değilim diye.
Son yazdıgına katılıyorum.Belki de yaptıklarını hmm ok diyerek geçtiler diğerleri, ama ben öyle değilim.

Bi sure gozlerine hakim olman gerekiyor canim inan baska yolu yok. Benim icimdeki his şu acikca yaziyim. Bana gore sen ve emrenin kaderini senin duruşun belirlicek.

umarım masasını başka yere taşırlar.defolup gider karşımdan.

Senin adına da üzüldüm..
Peki, sen eninde sonunda bir cevap alabildin mi?
neler oldu devamında..
şöyle oldu bende...
devamında benim ısrarlarımdan sonra soğuduğunu ilgisini kaybettiğini farkettim, yapabilecğeim bir şey kalmadığı için kendimi geri çektim hiç umursamadım... bu sefer o ısrar etmeye başladı neden neden diye...sonra ben de saflığım tuttu ısrar ediyor demek ki ilgisi var diye saf gibi hoşlandığımı söyledim...sonra sustu bu sefer o kendisini geri çekti ....yine tınlamadım ben ne yapayım sonra iştee bana saçma şarkılar yolladı "mendilimin yeşili ben kaybettim eşimi..." falan filan sonra ben yeniden konuşmaya çalıştım sonra da neden anlamıyorsun arcLizzie seni üzmek istemedim o yüzden sustum kendimi geri çektim falan filan dedi ....işte ben de küfür ettim ahahaha evet valla küfür ettim en son ona mesajlarla sövdüm napym yahu
bir de 18 yaşındayım ilk aşk tecrübem ...
Bir de güya bu adama işte hoşlandığımı söyledikten sonra bana işte her ne zaman olursa olsun yanındayım işte ne bileyim senin üzülmemen için her şeyi yaparım tarzında hep konuşup durmuştu ama arkadaşça hep güyaaaa.... böyle işte...belki benimki dengesizdi ama erkekler genel anlamda üstüne düşmeyince ya da daha doğrusu sen onların kafasını karıştırınca seninle ilgileniyorlar bence...sen kafasını karıştırdıkça seni düşünüyor ....zaman böyle gösterdi bana en azından...

Konuyu takip eden tüm herkese söylüyorum bu arada arkadaşlar aklınızdan geçen herşeyi,tüm düşündüklerinizi özgürce yazın lütfen.Şunu söylersem jasse zaten üzgün,daha da üzülür vs. kesinlikle düşünmeyin böyle birşey olmaz,çünkü ben zaten asfaltın ortasına çakıldım.daha da üzülemem herhalde... bilin istedim.

Son düzenleme:
Çok iyisin...inşallah mutlu olursun canını sıkma en kötü aşk acısı bile bir süre sonra yerini "amaaan ne saçmaymış" hissine bırakıyor emin ol...kendini çok yorma yani...:)

Canım genel olarak haklısın evet..
benim konumla şöyle bir fark var seninkinin arasında.benim hiç ısrarım olmadı ona karşı tamamen kendi içimde ve burada onun neden böyle yaptıgını,ne demek istediğini sorguladım.dışarıda ise ona karşı gülümsedim,bakışlarına karşılık verdim.mesajlarına da öyle.sırf ısrarcı görünmemek için, buluşmak istediği gün haber gelmemesine rağmen son dakikaya kadar tek bir şey arayıp sormadım.son dakika attığım şey ise sadece "naber" di.
ısrarcı olduysam beni soktugu beklenti sonrası bunları yapan o değilmiş gibi ,ben yapmadım kuzenim yaptı der gibi davranması sonucu ona "neden?" diye sorup kaçtıkça sıkıştırmam.
Ama seninkinin yaptıgı tamamen ergenlikten,onu biraz anlayabilirim.tabiiki yaptıgı salakça.erkeğim ben oley,hayat güzel kızlar falan kafası...merak etme bikaç sene sonra kendisine gelecek.
Benim bu dediğim koca kafalı 26 yaşında.bugün eversen gitmem demez.bunun yaşıtının arkadaşlarının çocukları var,nişanlılar en kötü..kendi ağzıyla "yaşım geçiyor herkesler evlendi" diyen bir adam.

54 sayfanın hepsini okuyamadim ama buluşalım deyip seni aramadığını, sen aradığında da utanmadan hazırlandın mi vs dediğini okudum. O heyecan kipirtilarini hissettim. Ama 4 yıldır o iş yerinde çalıştığını bilmiyordum. O yüzden yorumumu değiştiriyorum. Onu öyle bir umursama ki kendini bir hiç gibi hissetsin.. Resmen bir hiç gibi davran ona. Kendinden utansın, var ama yok olsun da ezilsin her gün biraz daha biraz daha...

tamam benim de ısrarım neden böyle davrandın diyeydi bana karşı ilgisini açık belli eder şekilde davranıp sonra da ilgisiz gibi geri çekiliyordu
ama yaşlar farklı tabi farklı olabilir yani bilmiyorum en azından öyle düşünüyorum
ben 25 yaşındayım bu arada olayın üzerinden 7 yıl geçti
pişman oldu mu bilmiyorum ama olduysa da artık umrumda değil çoook zaman geçti :)

canım sayfasını hatırlamıyorum ama bir yerde de whatsapp üzerinden bana yaptıgı büyük açılımı yazdım.
bu arada 4 yıldır orda çalışan o canım.ben gireli 2 ay oldu.
umursamamı da umursamayacak biliyorum.

Üzüldüm Jasse ama keşke bu kadar içmeseydin .Yani ne diyeceğimi bilemedim ama mesafeyi sen koyacaksın artık bunu onun yapmasına izin verme sakın .Yazışma onla hatta engelle onu ben öyle yapardım .Kendini bence üzgünüm bu yazacağıma ama çok kötü bir pozisyona sokmuşsun

Madem iş arkadaşıymışsınız bundan sonra yazışmaya gerek yok hatta iş dışında konuşmaya da öyle değl mi ?

Bu arada dün nöbetçi oldugumu söylemiştim kızlar.
dilber hanım kocasıyla bizden erken kalktı.dönüşte kaldırımdan inerken ayagını burkmuş bu.ertesi gün haberim oldu.dedim proje arkadaşım bir arayayıp geçmiş olsun diyeyim.aradım konuştuk vs.kapatmaya yakın geçen muhabbet;
d:ee akşam naptınız emreyle nasıl geçti?
j: bişey yapmadık canım neden ki?
d: hmm..konuşuyodunuz.
j:biz mi?amaan geyik yapıyoduk sadece.
d: sen emreden hoşlanıyosun jas.
jnu nerden cıkardın dilber?
d: hoşlanıyosun canım.akşam hareketlerinden cok belli oluyordu.. :)
j: hoşlanmıyorum.
d: hoşlanıyosun
j: hoşlanmıyorum dedim.
d: hoşlanıyorsun
j: dilber ben sana hiçbir zaman ondan hoşlandıgımı söylemedim.tabi sen beni daha tam tanımadıgın için öyle oldugunu sanıyorsun ama hoşlanmıyorum.biliyorsun ben 4 yıllık b.ka saran bir ilişkiden cıktım.Öyle kolay değil jasseyi kendinden hoşlandırmak,aşık etmek .

kahkaha attım bunu deyince.
d: hmm peki jasse öyle olsun
j:bunu sen hissettiğine göre diğerleri de yanlış anlamamıştır umarım.bu arada sen benimle ilgili şimdiye kadar en ufak birşey dedin mi emreye?doğruyu söyle lütfen.
d:hayır jasse.hep soruyorsun bunu yahu.hayır demedim hiçbirşey.

biraz daha konuşup kapattık sonra.hadi dedim içimden eğer ona bişeyler diyorsan,al bunları da de.

Insallah soyler bunlari.ayrica demekki vi muhabbet donuyor jasse sen ve emreyle ilgili. Bilmiyorum ben emrenin senden hoslanmadigini dusunmuyorum nedense biraz havalanmis bence kesinlikle ilgisini cektin. Ama onu merkezden koseye al bi sure kesinlikle cevap verme mesaj atarsa yada isim var sonra konusalim vs yap ama sakin tatli bakislarina guluslerine kanma. Sonrasinda yine e ben bi sey yapmadimki sen kendi kendine kurmussun moduna gecebilir

Deniz bunu sarhoşluktan veya bilinçsizce yapmadım buna emin olabilirsin.
Zaten konuşma ve sıkıştırmak istiyordum.Alkol buna yardımcı oldu sadece.Kendimi kötü bir pozisyona neden sokmuş olayım?
Aldım karşıma ve sorguladım.

Belki de izin alıp pazartesi işe gitmemeliyim..

Belki de izin alıp pazartesi işe gitmemeliyim..
bence git...
psikolojide bir şeyi ya da birisini önemsememeye yönelik her çaban seni onu daha çok önemsemeye iter...
yani sen bu olaylar yüzünden her yaptığın fedakarlıkta onu daha çok önemsersin..
git hiçbir şey olmamış gibi işinle ilgilen sadece

İşte sorgulamandan ısrarcı olmandan bir ara sanırım çok uzundu yazdıkların yanlış olmasın yeter artık bile demiş bu yüzden söyledim .Ama bu kadar üzülme düzelecek herşey sadece sen ona mesafe koy o yokmuş gibi davran sana yaptığı gibi ona selam vermemekle işe başlayabilirsin bence bir şeylere de cevap gerekiyorsa o cevap versin nasıl sana ümit verip vazgeçtiğini o herkese anlatsın .mesafe koy ve işe elbette gitmelisin . bu başka bir iş yerinde de başına gelebilir her zaman kaçamazsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…