çok mu ayıp olur

Betul56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
515
180
İki haftalığına bebeğimle memlekete geldim. Abimler bir buçuk saat mesafede oturuyorlar. Bugün sırf beni almak için bulunduğum ilçeye geldi ve şuan onlardayız. Niyetim pazartesi gününe kadar kalmaktı ama ev çok sıcak termometre 26 dereceyi gösteriyor bebeğime ne giydireceğimi şaşırdım bir üşüyor bir terliyor gibi geliyor. Şimdi uyudu başında bekliyorum terlerse diye. Yarın beni geri bıraksan abi desem çok mu ayıp etmiş olurum. Hasta etmekten korkuyorum bebeğimi

2 haftalik bebekle misafirlik mi olur canim. De abine ayip falan olmaz.

Oda sıcaklığını bebeğe göre ayarlayın...çok fazla sıkıntı yapmayın birşey olmaz Allah ın izniyle...ben evham yapa yapa hasta oldum...ter bezleri ayarlayın sırtında dursun arada bir değiştirin...kaç aylık bebeğiniz acaba

Altı aylık

Sizde ince giydirin o zaman :) Ya da evde ne yapıyorsanız rica edin öyle isteyin belkide onlarda bebek var diye böyle yapıyordur.

İnce giydirin, 25-26 derece bebekli evin normal ısısıdır zaten. Endişe edecek bir şey yok.

Belki de bebek icin acmislardir o kadar, kismayi teklif etseniz. Abiniz, yabanci degilki.

Ne kadar abartiyorsunuz boyle seyleri. Cocugunuzu o evin sicakligina gore giydirirsiniz olur biter. Durduk yere geceleri basinda beklemeler anlamsiz.
Ayip olur evet. Baska hicbir cozum onerisi istemeden gitmek istemek kacar gibi... Bahane buldugunuz cok belli oluyor.

eger hazirliksiz geldiyseniz neden ayip olsun ki...
ama kisiden kisiye degisir.bu soylediginiz. karekter.meselesi...alingansa alinabilir

Malesef kısılmıyor sistem genel, onlar da çok şikayetçi. O yüzden onların yapabileceği hiç bir şey yok sadece geri bırakmasını istesem kırıcı bir şey mi yapmış olurum karşıdan nasıl görünüyor onu merak ediyorum

Teşekkür ediyorum herkese bahane gibi düşünenler olmuş sanırım ama kendim için bir gram bir şey düşünmüyorum sadece benim hatam yüzünden hasta olmasından korkuyorum evet belki abartıyorum ama oğlumu çok seviyorum ve onun sağlığı için elimden geleni yaparım kalanı Allah ın takdiri

Niye hasta olsun ona gore giydir ince bi penye birde yelek olay çözülür niye gideceksin onu anlamadım merkezi sistem evlerde büyüyen her bebek hasta mi oluyor bu kadar evham yapmayın..ayrıca abinize ve yengenizede ayıp olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…